Йордания - разкази, съвети

• 78 374
  • 338
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, бих искала да попитам някой от самостоятелно пътуващите дали успяха да пътуват тази година октомври, ноември преди RyanAir да отменят полетите? Как минахте през паспортна проверка, има ли специални изисквания?

# 331
  • София
Здравейте! Може ли някой, който е ходил скоро в Йордания на организирана екскурзия с туристическа агенция, за сподели впечатления. Търся добра фирма и моля за препоръки.

# 332
  • София
Здравейте,
Чувам много добри отзиви за Apollo. Ние ходихме с тях в Египет и наистина организацията беше топ, много съм впечатлена. От тогава ги следвам във Facebook и миналата година, когато стана конфликта и те имаха група в Йордания по обиколна програма, гледах на тяхната страница че въпреки отменения полет от Акаба, бяха организирали всичко за тяхна сметка с прибиране през Анталия с допълнителна нощувка и all inclusive, а имаше и много добри отзиви за техния екскурзовод за Йордания - Филип. Да Ви кажа бих им се доверила напълно.

Това е линк с един от отзивите. Вижте и публикациите им от 23 и 25.10.2023 г. за Йордания.

https://www.facebook.com/ApolloTravelBulgaria/posts/pfbid02bUc54 … 5q7xEbFavxqGN85il

# 333
  • Пловдив
И аз мога да препоръчам Аполо.

# 334
  • София
Много благодаря! Точно на Аполо програмата ми харесва най-много.
Прекрасни пътувания на всички!

# 335
Здравейте, може ли да препоръчате от къде да си купя добре работеща esim карта за Йордания?

# 336
Някой бил ли е на екскурзия в Йордания с агенция, която не наблъсква програмата и вкичко да е само път?

# 337
  • Dublin
@Tanya Valcheva Аз ще пътувам другата седмица на 10 дневен обиколен тур в Йордания, запазих с местна агенция директно, но мисля, че програмата е стандартна и подобна на тези, които се предлагат от БГ агенции.
Ще пиша като се върна.

@inska_maslinka - хвърлила съм око на тези - ще ги пробвам, https://esimjordan.com/

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 13:29 от Eeriebo1

# 338
Здравейте! Някой пътувал ли е с туроператор на четиридневна екскурзия в Йордания с 3 нощувки и доволен ли е? Иска ми се да използвам почивните дни около 3.март. И ако е пътувал някой, дали е имало достатъчно време за плаж на Мъртво море, защото във всички програми , това е оставено за последното място за посещение през съответния ден.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:49 от animi2006

Общи условия

Активация на акаунт