КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 813
  • 598
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Танче ти  там където не те сеят,там никнеш. newsm78
Дано да се оправи детето че е много наприятно това повръщане и разтройство.Аман от тези вируси вече. ooooh! ooooh!
Давай му на глътки водичка да не се обезводни че е много опасно.

# 211
  • София

Здравейте.

# 212
  • Пловдив
Бягай Варна че иде Мастерче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дно да успееш да си починеш добре. Peace Peace
НИЕ СЪЩО ТЕ ОБИЧАМЕ МАСТЕРЧЕЕЕЕЕ.... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts kiss lovekiss kiss lovekiss kiss lovekiss dancing dancing dancing dancing
ШПУНЦЦЦЦЦЦЦЦ ПОЯВИ СЕЕЕЕЕЕЕ ЛИПСВАШЕ НИ МНОГО-- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРО,БАНДА ! На линия съм! Благодаря ви ,че ме мислите за толкова работна - скъпият ми не мисли така.Смята,че щом съм си в къщи трябва всичката да съм я свършила - какво било това цял час почивка! Знаете ли колко работа се свършва за цял час!!!Добре че съм му свикнала,ама снощи като се развика уплаши детето,разплака се,милото и аз го прибрах да се къпем и да спи.Оставихме дядо му да си се ядосва сам.

Мони,напълно те разбирам,мила! На 25ти ще слагаме 3 месеца на моя баща.Макар че почина на 78,макар че беше болен от 10 год. - пак е тежко.Но....животът продължава - нужни сме на децата си и на внуците.Така че КУРАЖ!

Мастерче,жалко че няма да ме има,но ти желая най-веселата отпуска!

# 214
Благодаря ви за пожеланията....

Шпунц,завърна ли се най-после...Липсваше ни МНООГО,МНОГО  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 215
  • София
Наде, Здравче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
 Ние започваме колосален ремонт на Богров. Дъщерята и зетя го почват. Не ме питайте как за един ден се изпразва кухня и половин мазе и се гледа и дете... Ще изливат плоча над мазето в кухнята. Тук не валя та за капак и поливах градината от 18до 21 часа. Останалите изпразваха мазето,че още от майка и татко боклуци имаше и много буркани. После ще им е хубаво на младите. Миналата година ремонтираха покрива и нова баня направиха. Днес майстора почва да кърти шкафове,плочки в кухнята и да прокарва нова ел инсталация и ние с Велизар щем не щем пак сме тук в Дружба.

Кво ша праите през летото? 
  Ша рескам бирица на село 
  Ша рескам бирица на морето 
  Ша шибам Цецка ребром 
  Ша рина на стоката 
  Ша разсъждавам за смисъла на живота 
  Ша наблегна на доматите и рикиата 
  Язе нищо нема да праа, оня да са поти отгоре колко сака 

# 216
Светла и бобо,този път ще дойдеш ли да се видим на срещата във Варна?Дали ще имаш време....?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Здравейте момичеа!
Минавам да ви хвърля по едно очо
На мен нещо ми е много подтиснато - не ми се пише, нищо не ми се прави...
То и времето едно мрачно...
Мастерче, още малко...За среща - когато кажете, може още вторник, сряда...
Моничка  Hug Hug Hug
Лека и спорна на ремонтиращите.
Болните да оздравяват бързо.
Приятен ден!

# 218
                          Здравейте,момичета!
                          Мони, Hug Hug Hug бъди силна миличка.Много е тежко,но живота продължава и трябва да издържиш.Да помогнеш на майчицата ти да се съвземе.А и на децата да си опора.
                          Аз тръгвам по най-неприятната задача дето може да ми се случи.При работодателя /зълвата/ на голямата да се разправям за майчинството ,до НАП и НОИ.Направо ме тресе. Sick

# 219
  • София
Малко сладоледче?

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 16:17 от Шпунц

# 220
  • Кубрат/ Пишурка

Шпунц,какво беше това,бе душа? Като ми наизлязоха едни парцали един върху друг и аз побързах да го изключа.

# 221
Моничка ,  Hug Hug Hug Съчувствам ти! Не се свиква с тази болка, но животът продължава. Нямаме избор.
Шпунц, добре дошла в отбора на ремонтиращите! Аз започнах да си мисля , че никога няма да свършим  newsm78 Снощи си ходих у дома да погледна - не можах до си позная жилището.
Мастерче, колко дни ще е отпуската? Дано си направите пак среща във Варна! Пак си поръчвам снимки!!!!!!!!!!!
 Янче, ми добре си го зарязала мърморкото снощи! Не си оценява той съкровището! Добре , че сме им свикнали на мъжете, та не им обръщаме внимание след толкова години!
Зиче, ей на тази полянка, закуската си е истинска наслада! Мерси! Hug
Танита, дано се оправи бързо дечко!
Тайна съвсем ни заряза - сигурно си прекарва добре! Дано!
Доби, и аз си имам такива дни - без причина ми е криво. Дано бързо излезеш от дупката!
Хубав и успешен ден , момичета! newsm51

# 222
  • в малка спретната къщурка
Здравейте ! Ето ме и мен,наредена при вас.
Днес се чувствам отвлечена и се чудя дали не се дължи на рязката промяна на температурата.
Главата ми е сякаш пълна с бръмбари.

Зичка,благодаря за закуската и кафето.
Моничка,кураж и сили мила и идвай при нас,за да преживяваш всичко по леко.
Мастерче,Варна,морето сините вълни, а ?
Танита ,ти си направо-доктор куин лечителката.Хайде по скоро да се оправя детето.
Янче,стига с тая работа,не валя ли снощи при вас,че да се спреш малко. И нещо към дядо Тошо:

Дядо Тошо,дядо Тошо
  Янчето не гледай лошо.
  Тя жена е много мила,
   не  за нива,нито за мотика.
   Нека си стои на хлад в мазата
  и пред компа си клати краката.

Шпунц,какво е това,че ми блокира компа ???

# 223
Дидиа, успех ! newsm10
Фурия  smile3501 Ти с бръмбарите какви ги редиш , представям си когато си във върхова форма каква истинска фурия си! smile3525

# 224
  • София
Цитат
Тайна съвсем ни заряза - сигурно си прекарва добре! Дано!

Здравейте момичета, не искам да ви развалям настроението,затова не пиша. Обикаляме с дъщерята по лекари.Аман от болести.

Общи условия

Активация на акаунт