КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 813
  • 598
  •   1
Отговори
# 285
                          Добро утро и от мен! newsm51
                           Тайна,добре сте направили ,че не сте влезли в инфекциозна болница.Там е повече от ужасно,а персонала е един.Ние ,преди време такъв скандал заформихме там по повод влизането или невлизането на едно от децата.Добре,че в този момент един бесен баща си взимаше детето и като ни чу кресна на зетя - ти луд ли си ,бе!Я виж аз как си взимам детето и жената.Кой нормален човек си ги краде в един часа през нощта.
                            Тайне,давайте глюкоза.Ние пробиваме капачката /гумената на банката/ слагаме една сламка и те пият постоянно.Не се обезводняват и повръщането спира.Даже една банка само е помагала.Дано и Нели се оправи без операции от сърце ти го желая.
                            Приятен ден на всички!  bouquet

# 286
  • София
Дидиа, слава Богу, чукам на дърво , в момента не сме на такова дередже.Само съвети давам на Танита, че нейното внуче е с разстройство и повръщане.Да знае какво да си има винаги у дома.

Благодаря на всички за добрите пожелания за Нели!

Яжке, исках да ти пиша, но кутията ти пълна!

# 287
  • София
[color=green
Дано вече има светлина в тунела и да се отърсим всички от тези болести. ooooh!
Току що говорих със сина ми и ми каза че малкият Тони и той е с повръщане и разтройство.Искали са да го вкарват в инфекциозната болница но те не са се съгласили че там е такава мизерия чееее ooooh! ooooh! ooooh!Та снощи на спешното са му слагали системи и и инжекции и сега вече е по добре поне е спрял да повръща [/color]
Дидиа на Тайна внучето е здраво.  И ние миналата година след морето внука едва го спасихме от болница с повръщане и разстройство,и от тогава отказва да яде храна подадена с ръка и непасирана...
Тайне а в майчин дом и медицинска академия ще ходите ли с Нели? Дано се намери лекар който да се наеме да направи лапароскопия. Каквото и да решите знам,че ще вземете правилно решение. Само по спокойно Hug

# 288
  • Видин
Здравейте, момичета!  bouquet

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване- Тайне, Танче Peace Hug

newsm51 newsm51 newsm51

# 289
  • Пловдив
Тайне те знаят лекарите че е опасно да се оперира заради предишните и операции и за това не смеят да не стане пак спукването .За това да опитат с инжекциите първо може и да се получи защото като няма от къде да се хранят кистите както и меомите те исъхват.Аз имам 3 бр меоми и знам за какво става въпрос но тъй като ми прескача цикала и те няма много от къде да се хранят и си стоят така докато ми спре нацяло за да изъхнат.Вярно е че е по продължително лечението но е по приемливо от това да стане пак като с предишните операции.
ДАНО ,ДАНО СЕ ОПРАВИ ДЪЩЕРЯ ТИ! Praynig Praynig Praynig Praynig

ДИДИЯ-ама никой не иска в спешно да се занимава с тези неща а ги пращат веднага в болница. ooooh!Та добре че снахата има позната която се обадила на неина приятелка в спешно та са му включили там системата.Даже и пари не са платили никакви.
Аз не мога да го взема да го гледам тук или да отида в тях че тези двете са при мен постоянно и ще се заразят и те. Whistling Whistling

МАСТЕРЧЕЕЕЕЕ  Two Hearts Two Hearts dancing kiss kiss

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 09:56 от zi4e

# 290
  • София
Спокойно, вируса е гаден, но отзвучава за едно денонощие.Само не допускайте да се обезводнят.

Шпунц, всякакви операции са опасни за Нели, за сега няма да рискуваме.Най-добрия специалист по лапароскопия не се наема да я прави.Щом е казал,че е опасно, ще опитаме с инжекциите.Те са по една на месец, само където ще се чувства като мен- топли вълни, потене, сърцебиене, нервност.Но ако ще се оправи си струва да се опита.

Зиче, точно това ще се опитат да направят, ще им спрат храната , та дано изчезнат!

# 291
  • Пловдив
Тайне има едни лепенки за подтискане на вълните в климакс когато си тъй че да си слага от тях за да не и е гадно.Продават ги в аптеките или искайте от лекаря като изписва инжекциите да изпише и от тези лепенки много помагат на брат ми жена му ги използва след операцията когато и извадиха яйчниците и беше много доволна . Peace Peace Peace

# 292
                     Тайничке, ИЗВИНЯВАЙ,миличка за грешката.Да ти е жив и здрав внука и никога да не се разболява!То аз като зачетох за притесненията и явно съм объркала. Embarassed Embarassed Embarassed Писна ми вече от болници,проблеми и вируси   Sick Стискам палци Нели да се оправи. Peace
                      Зиче,като ви обърках внуците то поне дано всичко се е оправило вече и да нямат никаква нужда от лекари и болници.Да са здравички и двамата. Laughing

# 293
Здравейте, мили момичета! Hug
Тайна, и аз се включвам към пожеланията за дъщерята - дано се оправи без операция и да забрави всички ужаси през които преминава! Hug Казват , че добрите мисли и добрата енергия помагат. Не знам истина ли е , но дано всичката положителна енергия, която събираме тук помогне на твоето момиче! Hug Hug Hug
Дано всички болнички се оправят днес, явно вече лятото има не по-малко опасни вируси от зимата. Всички бързо и безпроблемно да оздравяват!
Шпунц, всеки ден минавам по центъра по няколко пъти. По един дневно ще е за теб! Знаеш ли колко се промени центъра - пооправиха го , боядисаха старите красиви сгради - стана хубаво!
Хубав ден на всички!!!!!!!!

# 294
  • Варна
        Здравейте мили, майчета и бабчета! Приятен и безвирусен, пращящ от здраве ден!  

Стефчо е добре! Закуси със сиренка и чайче от шипки и ще играе на компа, но след като баба освободи стола!

Аз ще обиколя тяхното пазарче, че имат много хубави магазини, а утре ще си ходя, та да се разпиша и там.

Моля се на всички нуждаещи се, лекарите да помогнат, болестите да отминат, че да се усмихнем всички!!!!!

Доби, Диди,  потвърдете срещата!

Който е свободен и има мерак- да заповяда- на 22 юли от 18.00ч- край шадравана във ВАРНААААААА! Там сме!

ТАНИТА

# 295
  • София
Няма нищо Диди, и аз обърквам понякога нещата.

Зиче, не става с тези лепенки, те са хормонални и заместват затихващите функции на яйчниците, а на нея нарочно ще и спират функцията, за да изсъхне кистата.

Марси, Танита, Мастърче и ако изпускам някой, извинявам се-   Благодаря!

# 296
  • Пловдив
ААААА ДОБРЕ ТАЙНЕ...Аз не го знаех това че само на изчистените ги препоръчват. Peace Peace Peace

Оххх пак ви завиждам Mr. Green Танче на срещата ама няма начин да дойдем че тогава с Вики ще се оправяме. Hug

Дидия ами за сега е спокоен и само е отпаднал от обезводняването. Peace

# 297
  • в малка спретната къщурка
  Ех,защо така се случи,
Среща във Варна пак ще се получи.
Аз каръчка голяма,
пак тук ще си остана.
Блазе,на онези всичките,
които ще си стиснат ръчичките.
Торбата с приказки ще отворите
и до късно ще си говорите.

newsm45 smile3511 newsm45

# 298
  • София
     Здравейте момичета!Четох ви и ми стана много тъжно.Аз съм станала много чувствителна и ревлива.Това ми е единственото оплакване от климакса.Нямам нито вълни,нито сърцебиене,обаче плача като малко дете ...Проблема на Тайна много ме натъжи,а вчера и аз изживях подобно нещо за около 4-5 часа.Придружавах дъщеря ми на едно изследване,което си прави,заради аборта,дето преживя през пролетта.И понеже тя бързаше се разделихме много бързо и почти не ми обясни точно как стоят нещата.А лекарката със много спокоен тон ми каза,че я праща в онкологията за друго изследване.Всичко добре,обаче аз взех да се самонавивам и един час след това вече имах една луда теория в главата си.Телефона на дъщеря ми не отговаряше и не можах да я попитам пак.И кръвното ми се вдигна,сърцебиене...как не умрях до вечерта,не знам.И снощи тя ми се обади и разбрах,че лабораторията в тази болница и най-добра,затова там ще и правят изследването.А аз си помислих друго...Сега имам мускулна треска на цялото тяло и много силно главоболие.
    Та си помислих,как в момента се чувства и Тайна и ми стана мъчно.И нали съм първа ревла,поревах си и по тоя повод.
    Радвам,се,че внученцата вече са добре.Летните вируси мъчат най-много децата,но бързо отминават.
    Момичета лек и приятен ден!Прегръщам ви всичките!

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:27 от baba iaga

# 299
  Ех,защо така се случи,
Среща във Варна пак ще се получи.
Аз каръчка голяма,
пак тук ще си остана.
Блазе,на онези всичките,
които ще си стиснат ръчичките.
Торбата с приказки ще отворите
и до късно ще си говорите.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама много точно казано!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Яге,  Hug Hug Hug Hug Hug Гушкам те,та малко да ти взема от напрежението.....Всичко ще се оправи.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт