КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -32

• 22 803
  • 598
  •   1
Отговори
# 435
Миши,да ти е живо и здраво слънчицето  и да те радва много.Благодаря за почерпката.Аз сега се прибрах от комшиите /Неможем да се разделим ,добре че малкия по телефона се разплака ,че да се сетим че имаме дете и ние. Joy Joy Joy Joy/
        Лека и спокойна нощ от мен.

# 436
  • София
    Честит рожден ден на Здравко!Да расте здраво и умно дете,да бъде весел и игрив,да стане голям и щастлив мъж .Светът да бъде в краката му и да може да постигне това,което си пожелае!

http://vid.data.bg/6td2xfxf?ct=#vid   

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 05:45 от baba iaga

# 437
  • в малка спретната къщурка

Честит Ви рожденник Мише и Зиче !

Много здраве и късмет на детето и на всички около него!

Добро утро КГБ !

# 438
  • тук и там
Станах рано,за рана
и сънлива счупих два буркана.
После взех метлата,
но тя падна в краката.
Взех да полея цветята
и..една саксия тупна на земята.
Кучето пак се разлая
Казах си:"махам се от там накрая".

Добро утро на най-готините форумки.
Миши,да ти е живо и здраво твоето мило и сладко слънчице.Да расте весело и засмяно за радост на всички ви.
Танита,съпричастна съм с твоята болка и мъка .След две седмици стават девет месеца от смърта на свекърва ми.Гледах я десет години.Една година беше на легло с пампеси.Храних я с лъжичка.А тя само ме гледаше и се усмихваше и не можеше да говори.Не разбираше какво става.Имаше склероза.Сърцето ми се късаше като я гледах.А ти миличка сигуно ти е много по тежко.Преди това се грижих и за моите родители.Те живееха в Русе.Сега съм доволна и щастлива,че можах да дам всичко от себе си и ми е леко на душата.

# 439

ЧРД DIDIA ,ПОЖЕЛАВАМ  ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО newsm59 Tada smile3510
да почерпиш не само виртуално,а и реално Grinning Grinning

# 440
  • София
Мише, Зиче, честит малък сладък рожденник Здравко! Много здраве и късмет му пожелавам!

# 441
      Здравейте на всички КаГеБейки!   

Приятен и хубав уикенд!

Честит рожден ден на Здравко,
       да расте момче здраво и сладко,
       да играе и се храни за трима,
       големи амбиции в живота да има!
       Здравунчо, хванеш ли нещо - здраво дръж,
       в живота бъди истински мъж!

Благодаря за съчувствието и милити думи! Днес майка ми е по-добре- стана, изми се- с моя помощ и сега закусва.

Яге, ще почерпя- само племенника да стане студент! Много е умно детето, не че е наше!
      Завърши Икономическия техникум  във Варна, с една петица по български, че пишел грозно-
/да им имам критериите/, и Английската гимназия, като частен ученик. Грехота ще е да не влезе!

# 442
  • София
Честит рожден ден на Здравко с пожелания за много радост и щастие! Да расте и да радва всички около него

# 443
  • София
Моля за помощ КГБ...
Нали знаете, че правим ремонт, хола вече стана на кухня, но от 1 седмица майстора идва само за час /два дни/, уж наводнил съседите, трябвало да ремонтира в къщи и с две думи само ми бяга.До сега всичко, което е поискал му е платено, не сме имали такива проблеми.  Пламен от вчера само вика, че се мотам с ремонта, колко време ще ходим в прахоляка и днес се обади на брат си - да идва утре и да почва кухнята - да стане стая за Ани за два дни. Сега как да кажа на майстора, че се отказвам от него и друг ще довърши, трябва ш да му взема ключа от апартамента и да го дам на брата. Неудобно ми е да му се обадя и да му заявя, че прекратяваме работата с него.
От друга страна Ани също мърмори, че спи в кухньо-хола, че стаята и не е готова, че е мръсно навсякъде. След обяд трябва да му се обадя, но не знам как.
Има и трето - покрай брата жена му и една от сестрите на пламен ще  си намерят повод да са по цял ден у нас.
Преди години той ремонтира апартамента на майка ми, двете  клечаха там, а после с Ани намерихме сложени магии. Не ми се смейте, нас магии не ни ловят, но двете много залагат на такива простотии. Неудобно ми е да поставя условие те да не влизат в дома ми.
Общо взето - хем сърби, хем боли. Затова ви занимавам с проблемите си, извинете. Нали няма на кого да споделя.

# 444
  • София
Ами Айша, сами си довършете.Не става ли? Много ли работа има още? Аз смятам,че вие най-хубаво ще си го направите и нито някой ще ви се пречка, нито ще плащате на друг.Аз майстори само два пъти съм викала, за балкона да иззидат стената и за паркета да сложат.Сега в стаята на сина мисля сама да си лепя плочките.

# 445
Много е пусто днес тук.Всеки се е впрегнал със задачки май.
Айша,незнам какво да те посъветвам,но получавам световъртеж,
като чуя за майстори.Твоя майстор сигурно е наел сто обекта и
сега Ви лънготи-но всички са такива.

Танитка,радвам се,че нещата при теб се нормализират и на рими щом привключи
значи си във форма.
Мимито и тя с включването си още ,гледайте как ги реди.
Обичам Ви всички ! Успешен ден !

# 446
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗДРАВКО !  Зиче,Мише... Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Да расте и да радва всички ви.Весело детство!

Ку-кууууу,какво правите бей?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз реших да дойда по-рано на работа ,та да ви драсна някой ред  hahaha hahaha hahaha
Луда работа съм ейййййй  Joy Joy Joy

Хе-хееее,Мери Попинз   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Видя ли,че не хапем тука  Joy Joy Joy Joy Joy
Айде сега да пишеш редовно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Танчееее,радвам се за майка ти,че е по-добре  Hug Hug Hug
Очаквам вторника с нетърпение 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 13:25 от TheNMaster

# 447
Мише,Зиче  nbirthdayда ви е здрав и щастив Здравко,весело и безгрижно детство newsm38,да го нагушкате от мен и Габи.

# 448
много ви благодаря момичета
А ВИЕ ДА НАЦЕЛУВАТЕ ДЕЧИЦАТА И ВНУЧЕТАТА ВИ ОТ НАС
обичам ви всичките и ви гушкам много силно
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дидийка честит рожден ден миличка жива и здрава да си
и бъди най щастливата и усмихната бабетка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла БАБО МИМИ   Hug Hug Hug

# 449
Верно ли етова, че Дидиа е рожденничка?

Честит рожден ден Дидиа,бъди много щастлива !

Общи условия

Активация на акаунт