Яде ли хляб?

• 5 779
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
  • На морето!
Моето дете е мъничко, но обожава хляба.

# 46
Синът ми също почти не вкусва хляб..На него му дай само месо (ребърца и кебапчета) и краставици..Понякога, ако го навия на някоя супа и успявам да му пробутам към половин филийка хляб, ама иначе -хич..А не е злояд..Имам чувството, че го мързи да яде?

# 47
Не яде, освен на сандвич. Никой вкъщи не яде.
Когато бях малка постоянно ме насилваха да се тъпча с хляб, а аз не исках. Не знам защо хората си мислят, че хляба е нещо задължително за едно меню.

# 48
...Хляб яде ако й направя сандвич, или и намажа филия с мед и масло. През останалото време (обяд, вечеря) когато сервирам готвено ядене чопва по малко от филията, рядко изяжда цяла филия.
И при Дани е така.Напоследък дори още повече намали хляба,но пък всякакви тестени изделия добре си похапва. Wink

# 49
  • Испания и Стара Загора
Да, яде хляб.Като вляза в магазина и си иска франзела.Докато се приберем в къщи и е изял средата на половината,а понякога и на цялата франзела.Яде и сандвичи,или му дробя в супата. Peace

# 50
  • у дома
Не,и давмата не ядат хляб,освен направен на сандвичи...Големия е 1,20м и 20кг,почти на 6г е и честно казано изглежда слаб,ама какво да се прави...

# 51
Яде хляб като за световно-българче Crazy.На сандвичи,ей така просто да го ръба, и най-много обича да топи в соса на салатите Embarassed.Фенка е на тестените неща по принцип,като майка си.Засега не я ограничавам,защото е слаба като кука.С месото нещата стоят обаче по друг начин...за съжаление. Rolling Eyes

# 52
Яде, дори в един момент се бях притеснила, че доста си хапва, но се оказа, че не е чак толкова фрапиращо и аз, като недолюбваща, бях решила, че детето ми яде много.

# 53
Да,но по-често отделно от храненето.Явно така и харесва повече.

# 54
  • София
Яде предимно на сандвич или малките питки на Билла и Кауфланд. С яденето изяжда най-много 4-5 хапки.

# 55
  • София
Яде. Харесва му. Никога не му давам хляб с другото ядене, за сега го използвам за туширане на рев когато се налага измиване на бурканчето с пюре или разбъркване на каша, а гладът е голяааам...

# 56
Иначе хляба е полезен, той е един от източниците на фолиева киселина и тъй като нейното набавяне е трудно, поради липсата на богати естествени източници, освен черния дроб, е добре да се хапва хляб умерено.

Да споделя, че към днешния ден вече ядем сухари в задоволително количество!
Дали съдържат също толкова фолиева , колкото и пресния хляб?
Ще взема да разровя!

# 57
  • София
Да яде. И му давам. Даже понякога иска само сух хляб и така си гризе филийка. Хлябът е полезен и не виждам причина да не му давам.

# 58
  • София
Хапват и хляб, и месо, и манджи, и сурови зеленчуци... Щерката онзи ден вика "мамо, трябва да ми даваш допълнително, защото съм подрастваща".  Laughing На моменти ми се плаши окото. Добре че не се тъпчат с боклуци.

# 59
  • Бургас
Да яде.И много го обича.Често иска само филия хляб да гризе без нищо.

Общи условия

Активация на акаунт