И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 052
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
  • ВИДИН, 10 км след края на света
мерси със закъснение за пожеланията за РД  Crazy

# 76
Йо, на родителската среща прочетоха инструктажа и учебният план, който трябва да усвоят децата през годината. Директорката влезе и каза, че през март месец готвят голямо празненство за всички деца от ДГ-а по случай 30г. на ОДЗ-то и,че през летният сезон ще сменят дограмата на цялата детска и покрива. Събират се по 33лв.- 24 за учебни тетрадки, 6 за помагала- гумички, моливи, ножички, лепила и тем подобни и 3лв. за играчки. Ще се предлагат 4 допълнителни занимания- математика, изобразително изкуство, англ.език и спортни танци. За спортните танци таксата е 16лв. на месец, независимо, дали детето е присъствало или не, а за останалите се плаща на присъствие от порядъка на 60-70ст. Или ще се връзва по 4.80лв. на месец доплнително, ако решиш да запишеш детето на някое от тези занимания. Всеки месец в началото трябва да носим по едно руло тоалетна хартия и един сапун и да плащаме таксата от 1-во до 10-о число, но ти това май си го знаеш. Как е Люби? Вчера се засякохме на пейката пред блока с него и Орлин, ама много кротък беше. Казвам на Орлин, че обикновено не седи мирно на пейката, а той ми отговори, че детето е добро, защото е с него Mr. Green

# 77
 Joy hahahaтова за отговора на Орлин Joy hahaha
ние ще сме на англ.език Laughing
Оф да,детето има много голяма промяна....Но смятам че посленото ни ходене при един човек много помогна...Промяната ни е 3-та седмица вече Praynigи си умирам от кеф,че мога да излизам нормално на вън с него и че всеки който ни види,вижда и забелязва промяната...Аз също имам промяна и все едно камък ми падна от сърцето

# 78
Момичета,къде стеее newsm78 newsm78 newsm78Или понеже е хубаво времето скиторите на вън Laughing

# 79
  • Видин
Абе не толкова скиториме, по-скоро съм се вманиачила в сериала "Чародейките" а имам и да уча, и използвам всяка свободна минутка. Добре че Марти спи все още по 2 пъти през деня.
А вие как сте?

# 80
Здрасти Ния Hug
Добре сме.Малкия ходи на детска,а аз се върнах на работа....
Да поздравиш майка ти от мен Peace

# 81
Здравейте момичета Hug
имам нужда от съвет и малко помощ....
трябва да направя поръчка да ми изработят това/сигурно няма да е със същите камъни де/:
в кое ателие да отида newsm78 newsm78 newsm78
и на кой цветар или цветарски магазин да дам тази бойна задача:

чакам мненията ви,защото съм поела отговорност,че ще го направя и ще бъде доставено когато трябва и където трябва....
незнам за колко време става поръчката на пръстен,но се надявам за 1 месец да стане Wink

# 82
Йо, аз честно казано съм разочарована от видинските цветарски магазини.Купувала съм от един с/у ветеринарната лечебница, един където беше преди Мини мис мини мистър и един на широка.Този на Широка сякаш имат" най-рачупени" букети, но имат много малък асортимент.Другите продават букетчета от типа карамфил в целуфан за 15ти септември '89.За Видин ли ще е доставката?Има някакви онлайн цветарски магазини с доставка по цялата страна май...ще потърся точно това което имам предвид и ще пиша пак.

# 83
м да,аз мацката тук на Широка я познавам,ама не съм убедена,че ще и дам бойната задача на нея....
Тез неща,аз трябва да ги пусна за Ст Загора другия месец за рожденния ден на мацката и съответно се надяваме с моя приятел,тя да приеме и после ще ставам пък кума Joy

# 84
Браво,Йо.Много хубава изненада,ще направите.

# 85
Йо ,принтирай снимката и ще те заведа в магазина ,където ще ти го направят букета ,обади ми се!Можеш да си сигурна !

# 86
Йо ,принтирай снимката и ще те заведа в магазина ,където ще ти го направят букета ,обади ми се!Можеш да си сигурна !

аз снимката я принтирах
даже минах на пазара в цветарския дето е отсреща на средния вход и питах,казаха че няма проблем,ти за кой цветарски говориш-мислех да мина и тук на селска мъка в онзи....то букета ще е по-скъп от пръстена Joy
В паладиума ми казаха,че могат да го изработят,видах и два готови които ми харесаха,ама довечера ще се консултираме с пича на кво се спираме Mr. Greenох ама така се вълнувам,че все едно на мене ще ми предлага hahahaама нали си ми е приятел,та много си го тача

# 87
Mr. Greenох ама така се вълнувам,че все едно на мене ще ми предлага
Блазе ти за тръпката!

# 88
 Joyсега пристигнаха-качеството няма да коментирам,ама знам че ботуш от тук при нас няма да си купя  вече Joy

# 89
  • Видин
Йо, честита ти придобивка. Много са готини ботушите. Да не забравиш да пишеш как е минало предложението и ще ставаш ли кума Hug

Общи условия

Активация на акаунт