И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 031
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,прекрасни.
Идете на Коледния благотворителен базар,на който ви кани Скорпион.
Аз също участвам с две ушити гобленчета-едни шарени цветя и зимна къщичка.
Стискам палци всичко да се продаде,защото каузата е прекрасна.  bouquet

# 151
Иренка под карантина са от 8-ми до Коледа-има бележка на вратата Rolling Eyes

# 152
  • Видин
Хайде мами на базара.....Аз днес бях и има мноого хубави неща,аз си купих вече.
Видях и че детския кът работи вече в Мола ,казва се Мечо пух,но не отидох да погледна цените как са.Това от което съм доволна е ,че има къде да заведа племенницата да скача на батут .Луда е по тях,даже ги сънува и се събужда с мисълта за това.
кафето също работи ,има и още отворени магазини.Сега съм в търсене на подарък за рожден ден на 1 годинка за момченце и съм в чуденка.Нищо не мога да харесам ,само разни плюшени истории и пласмаси.

# 153
Здравейте ,извинявам се за офф-а и за това,че ви нахлувам в темата,но моля да ми споделите за добър салон (фризьор и маникюр),че не знам какво ще правя за тези празници,мъж ми е видинчанин и тази година решихме да ги изкараме със семейството му,обаче аз от тук никой не познавам освен една маникюристка,която за съжаление вече не е в града,а за празници да се правя самааа  #Crazy   не ми се иска...
Ако някой може да ми е от помощ ще съм ви много благодарна...   bouquet

Препоръчвам ти фризьорския салон на гърба на хотел Меркурий близо до болницата.В него могат да ти направят прическа и маникюр. Фризьорката при която ходя там се казва Оля и е добра, а собственичката на салона няколко години е била маникюристка в Щатите и мисля , че и тя е добра но лично не съм пробвала.

# 154
Здравейте момичета,влизам само да споделя мъката си с вас,защото много ми дойде на нагорнище ooooh!
За трета поредна година на връх коледните празници и навръж рожденния ден на детето,той е пак болен...това се случва всяка година от три години на сам...
от петък сме пак болни,но не стига,че кашля като магаре и са му подути линфните фъзли на врата,то го удари и в тестисите CryВ момента се тъпчем с 5 вида сиропи и един много силен антибиотик и колкото и да не ми е приятно да изпива до край антибиотика,не виждам друг начин,защото тестиса му се поду като голям орех ooooh!
от друга страна пък се опасявах да не е заушка с таз тяхната карантина,но доктора ме увери,че не е....

# 155
  • UK
Здравейте момичета,влизам само да споделя мъката си с вас,защото много ми дойде на нагорнище ooooh!
За трета поредна година на връх коледните празници и навръж рожденния ден на детето,той е пак болен...това се случва всяка година от три години на сам...
от петък сме пак болни,но не стига,че кашля като магаре и са му подути линфните фъзли на врата,то го удари и в тестисите CryВ момента се тъпчем с 5 вида сиропи и един много силен антибиотик и колкото и да не ми е приятно да изпива до край антибиотика,не виждам друг начин,защото тестиса му се поду като голям орех ooooh!
от друга страна пък се опасявах да не е заушка с таз тяхната карантина,но доктора ме увери,че не е....

Пак ли бееееееее  Cry
 Йо  Hug Hug Hug

# 156
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЙО, взимате ли някакви по-силни имуностимулатори, повече витамини, и ако се наложи има и ваксина против пневмония и менингит (Преванар ли беше  newsm78 ) много е кофти така тежко да боледува малкия, и да не разбере от празници. дано се оправи бързо  Praynig   Hug

# 157
Мегита,пак душа-пак....Но този път е повече Cry!100 кинта дадохме за лекарства,но ме притеснява след тоз антибиотик да не си довлечем по-голяма беля Peace

Куши,пие си витаминки и разните му там имуностимулатори....

п.п.Таз детска ми излиза златна ooooh!

# 158
  • UK
Мегита,пак душа-пак....Но този път е повече Cry!100 кинта дадохме за лекарства,но ме притеснява след тоз антибиотик да не си довлечем по-голяма беля Peace

Куши,пие си витаминки и разните му там имуностимулатори....

п.п.Таз детска ми излиза златна ooooh!

Ами чесно да ти кажа защо не хванеш някоя детегледачка да гледа малкия. По- ефтино ще ти излезе да ти го гледат така от колкото само лекарства. Баси и гадорията.
 Ние ще летим на 7-ми януари и идваме за Видин но така ме е страх от това временееее. Дано да не е като миналата зима, че не знам  Sad. И аз мислих да пускам Валко на ясла като дойда там ама явно няма да стане тая. Няма да си набутвам детето при бацилите я  #2gunfire. Да знаете нещо за частна градина или ясла  newsm78

# 159
има една частна,но незнам дали съществува още...а и да съществува трудно ще се дореди някой като нас Tired

# 160
  • ВИДИН, 10 км след края на света
мисля че я има частната още, в един апартамент някъде по кварталите (не си спомням къде беше), деца на лекари предимно, на Еремиев внучето знам, че беше едно от тях  newsm78

# 161
в  Гео Милев 20 е/голямата 20-ца/-4 или 5 етаж  Peace

# 162
  • Видин
Като заговорихте за детска градина. Аз да питам нещо. Градината зад блока ни е от 2г и началото на уч година започва на 15 септември. Дали ще мога да го пусна август месец. Защото аз от 13.09 съм на очни, а ми се иска първите 2 седмици да е само до обяд и аз да си го взимам от там. Имате ли представа как стоят нещата newsm78

# 163
Ей, Йо, много гадно бе Rolling Eyes Каква е тази болест, вирус ли е, за пръв път чувам за такъв? Люби няма ли да се оправи поне за коледното тържество в детската градина?
За частната ДГ съм чувала, че приемали само по 5 деца и то предимно на една възраст около 3г. и се намирала в Гео Милев.
Водихте ли децата в новия детски кът в МОЛ-а, какво е положението там? Цените знам, че са 3лв. за час и мисля Марти като излезне ваканция след 1 седмица да я заведа.

Ния, август месец мисля, че всички детски градини са затворени, но може пък вашата да е изключение, коя е тя?

# 164
  • Видин
Не знам коя се води. В Крум Бъчваров зад 16-ти блок, близо до МУРА-та.

Общи условия

Активация на акаунт