С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 555
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета!

Само минавам набързо да кажа, че след едноседмично задържане мръднах надолу и вече съм 71.200 кг. А така я чакам тая 6- ца. Айде някой от 8-ците да ме избута ама така силно надолу, и 6- ците да се изтрелят към 5- цата, щот заради вас нямам място  hahaha

# 181
няма да се отказвам,как бе...толкоз удържане и на вятъра ...НЕ ,ама ми е криво,защото още съм в ударен период пък само 3 кг.
Днес ще ходя да си взема овесени трици,дали ако си взема Стевия ще ми подслажда киселото мляко?

забравих да се похваля ,че освен килограмите -които явно е не мърдат ,мръднали са ми обиколките... Laughing.Дръжките ми и околокръстният пояс и шкембе са понамаляли  newsm44

Здравейте на всички заслабващи   bouquet
jujolinka  мисля ,че резултатите ти до този момент са много добри. Само щети кажа с мен какво се случва да знаеш , че има и по-зле - 14 дни ( в това число ударния период които беше 8 дни ) резултат -3кг. ........

# 182
чеснова,густина/ хаха/ -  царевично нишесте е, тоест полизахарид, с макромолекули на алфа-д-глюкоза/ казва википедия/. . Прочетох в нета на немски. Има добри отзиви в готварските форуми.  Има и друг продукт тук на пазара Мондамин. Използва се за сгъстяване на сосове и в торти, сладкиши и прочие.

# 183

Добро утро,как сте? Аз днес съм 71 кг. , да се похваля. Още един кг. е в историята,надявам се никога да не се върне ; Времето днес е прекрасно за море,но аз днес съм на работа и пак ще пропусна, а и сина ми посред лято е със счупена ръка.

Не е приятно да си отслабнал и никой да не те забелязва,но и всички да те питат - как,също е досадно. Аз работя в магазин

за хранит. стоки и целия квартал вижда ,че съм отслабнала. Всеки ден поне на 10 жени обяснявам за диетата на Пиер Дюкан

Ядосвам се, най-често задавания въпрос е : " И хляб не ядеш ли ,сладко, наистина ли не пиеш?? . В коя диета се яде хляб и сладко

не мога да разбера,защо винаги това питат. Лошото е,че обяснявам,пускам линкове и нито една жена не я е започнала или изкарват 

само два,три дни. Вече май ще се откажа да обяснявам!! Оплаках ви се, а сега на всички пожелавам лек и отслабващ ден!!! Hug Hug Hug

# 184
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.....
За тези дето днес ще пълнят количките в Метро с режимна храна! Купете си жарено пуешко филе. Много е вкусно....... но на следващия ден винаги съм с 1 кг повече. Спокойно - отмивам го с повече водица.......  Joy    Не забравяйте да пиете вода!!! И на третия ден всичко е нормално, но поне си поглезвам вкусовите рецептори.   hahaha.....
Аз да кажа именно за това жарено филе.Баш заради него миналата събота умрях от глад на РД на детето ,защото като го купувах не погледнах етикета,обаче у дома със ужас установих,че има захари и нишесте.Така че мили дами всеки сам да си преценява дали иска да го яде.Има други филета които имат куп консерванти ,но поне захар и нишесте нямат.За да не стават грешки все пак ros4o да провери етикета, ако все още има опаковка,и да каже каква е марката ако вътре всичко е режимно. Peace
Мамасе честит празник,само хубави неща да ти се случват и да ти се сбъдват всички мечти.  bouquet
На всички месечинки ЧЕСТИТО.

Аз да се отчета .От 10 дена се опитвам да сборя едно кило и да ударя 95 обаче се връткам около 95.2-95.4 и не се дава да му се невиди.Но предвид че чакам МЦ не се отчайвам,явно задържам течности ,защото вечер си чувствам ръцете леко  подпухнали.Иначе съм режимна от всякъде.Само дето вече ще избия кочината за сладко.Вчера си забърках сефте желирано кисело мляко със степ.Хубаво е ама не достатъчно сладко. CrazyДнеска умувам какво мога да сътворя ,че  да успея да излъжа лоясалия си мозък  да спре да мисли за сладкории.

# 185
Добро утро и от нашите ширини

Молинка, в Швеция тази книга се продава само в оригинал, на френски
ако те устройва, да ти пратя линка, може да се купи обикновено за Норге или да се изпрати

Жужолинка, не мога да те разбера, честно
на този режим си само 4 ден
а си личи, че май не си чела достатъчно напоително
инвестирай малко време, плс
иначе пишеш интересни коментари, ама този мед ... хич не му е тук мястото
и триците щом чак сега ще ги взимаш (дано тук съм разбрала неправилно) ... ми те са за всеки ден ... до гроб дето се вика

голям майтам с това шише-тест
не се бях сетила
ще взема да пробвам и аз тук на моите подопечни мерилки

малко смешки от мен
като си бяхме в БГ миналия месец, мъж ми, много горд с "новата" си жена, обясняваше наляво и надясно колко скъпо било излязло това отслабване, как съм била изяла цяла птицеферма, спрягаше някакви суми от порядъка на 1000 евро на месец
който му се върже, гледа потресено, а зет му (на сестра му мъж, добре закръглен и обичащ да си угажда) само отрони: "ми ти само хабиш храната тогава"

иначе вчера успях да се напъхам в един розов костюм а ла Жаки Кенеди, купен в далечната 1999
нямаше никакъв проблем със сакото, което преди можех да навлека, само ако и 2-те ми ръце са изпънати назад и разстоянието между 2-те предници си беше сериозно, а сега се закопчава без грам опъване, само полата стои леееко опъната, ама ще и дойде времето и на нея
синчето ме щракна
тези дни ще си направя малко колажи за доказателство и тук

иначе мъж доволен  ми стигна до прозрението, че балконите ми не са намалели както силно се надявах, а са паднали изолациите по гърба и от там се губели тези 10 см в гръдната обиколка

сега за филетата и месата по магазините
не си мислете, че купувайки някакво сурово месо, то е 100% месо, най-много да е 80% в най-добрия случай
останалото е инжектиране с вода, бои (за да има хубав червен цвят телешкото напр, иначе било сиво след малко престой и никой нямало да го купи), консерванти (в чийто състав задължително влиза захар и много сол даже и за суровото месо)
това, ако някой се чуди, не са мои измислици, а независимо изследване на тукашната организация за храните

надявам се тези данни да не ви откажат сега от мръвките

хайде приятен остатък от почивния ден, успешна и минусова седмичка
гушки на всички

# 186
Риен нистина има великолепни кулинарни качества Густина. Ползвам го няколко години вече и всичко, което ми е създавало проблеми в кухнята преди, с него изглежда великолепно Peace И тук силно го препоръчвам на всички които искат да си направят тричава палачинка и навсякъде в рецептите, където е посочено царевично нишесте. Много е фин, стегнат, придава чудесен хрупкав вкус.

Milena Mihailova много неприятно това с детенце  Sad, дано бързо се оправя  Peace И моя единия е със счупена ръка, падна от колелото миналата седмица. Искренно ви съчуствам.

пухчо аз съм голяма сладокусница Embarassed и това ми е най-жестокият проблем. Онзи ден си направих кремче, модифицирано от всички рецепти, кото изчетох - 500 мл прясно мляко, 200 мл водаза да мога да си хапвам по 2 на ден без угризения, 2-3 с.л. извара, 3 - 4 яйца, 1 с.л. инстантно кафе, 1 ванилия, 2 ч.л. подсладителопитвах на вкус, докато уцеля. Разбърках всичко, сипнах във купички и пекох около 40 минути на водна баня на 170 гр. Получи се много вкусно, обърнат в чинийка има дори "водно сосче" имитиращо соса на крем карамел.

Аз по принцип не съм привърженик на подсладителите и изобщо на изкуствените неща, ползвам Стевия и реших, че по-добре малко подсладител сега в месеците на режима, но да постигна целта си и да не се изкушавам от въглехидратни боклуци.

# 187
Здравейте момичета и момче!
Честито на всички с поводи!!!  bouquet

Mma Ramotswe, Milena Mihailova   202uu

Това за сега от мен , че моята бебка е решила днес да не ме остави на мира!

# 188
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........................
Аз по принцип не съм привърженик на подсладителите и изобщо на изкуствените неща, ползвам Стевия и реших, че по-добре малко подсладител сега в месеците на режима, но да постигна целта си и да не се изкушавам от въглехидратни боклуци.
Каква е тая стевия ,дето все я пишете.В някоя от темите ми се мярна обаснение,ама тогава не обърнах никакво внимание.Сега се ядосвам ,че не успявам да намеря къде назад беше коментирана. ooooh!
Маграт чеснова като гледам сме почнали от еднакви килограми,само че аз съм незначително по наред.Не знам кога си почнала режима,но аз за месец и половина съм свалила 8-9 кг.Повечето момичета свалят по толкова за месец ,макар да почва от значително п малко килограми,ама за мен и това е ок.Дето се вика бавно но славно. Mr. Green(взема ли да недовлствам ,веднага ще сгазя лука)
А за сладкото от две седмици ям всеки ден крем карамел.Ама вече искам малко промяна,Сега умувам дали да си направя тортата на еми,но да ползвам за крема прясно мляко ,че киселото колкото и степ да се сложи ,лекичко накиселява.Лошото е ,че ако сложа прясно ,ограничението ще е до парче на ден ,пък аз нали съм Спаска ,искам повечееее. Blush

# 189
[Жужолинка, не мога да те разбера, честно
на този режим си само 4 ден
а си личи, че май не си чела достатъчно напоително
инвестирай малко време, плс
иначе пишеш интересни коментари, ама този мед ... хич не му е тук мястото
и триците щом чак сега ще ги взимаш (дано тук съм разбрала неправилно) ... ми те са за всеки ден ... до гроб дето се вика

ами аз съм зодия Телец и на мен ми е присъщ мързела,чревоугодничеството и лакомията ,та затова така се движа в колебания относно външната ми обвивка.
Иначе изобщо не съм фен на овеса (да не съм кон) ,ще ги взема профилактично ,а не ,че имам нужда.Нямам запек,от години се храня разделно и получавам всички необходими за физиологията ми вещества.Може и да са полезно ,но са  Confounded , та тях ги ям само с кисело мляко и мед ,иначе умирам.
Приела съм режима насериозно ,но в книгата никъде не пише ,че трябва да ям всичко което пише вътре.Все пак мога да си избирам. Peace

# 190
пак забравих ....аз съм твърдо против степчета и други консервирани химични вещества.Е от тях по-голям вредител in this moment няма !!!
Сега се сетих нещо и ще го пробвам.Ще накисна във вода стафиди и ще пробвам така да си направя подсладител,естествена фруктоза от високо качество.В Метро има едни големи ,които са без обработка ,натурални. Peace

# 191
jujolinka, след този пост или ще те обезкостят, или игнорират
да не се чудиш после на реакциите

аз тактично се оттеглям
ти имаш още време да промениш нещата
напр да прочетеш за 3 фаза - Дюкан съветва да не се включват грозде и череши заради високото съдържание на захари
но изборът си е твой в края на крайщата

аз също ползвам Стевия, течна
има леко лакрицов вкус
ама си представям Пипи Дългото Чорапче и колко мечтаех като дете за тези лакрицови пръчки и почнах да харесвам вкуса

оказа се, че вкус се възпитава и променя
само желание да има

на мен желанието за сладко ми убиват само канелените овесени бисквитки

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 13:07 от Анонимен

# 192
Здравейте, летни русалки!  Grinning
Отдавна не съм ви писала. Имах малко задържане, но слава богу вчера, след през-половин-часово посещение на 00, явно изхвърлих 1кг и нещо и сега съм доволна!  Peace -13,2 за няма и 2 месеца, как да не се радвам? Heart Eyes
Нямам много време за готвене и угаждане, но гледам да не се отегчавам от почти еднообразното хранене, защото ме чакат още няколко месеца на 2-ра фаза! Simple Smile
И аз хапвам жарено пуешко филе и много ми харесва! Не забравяйте, че за разлика от другите готови филета и месца, НИКАК не е солено! Пише, че има захари, но не вярвам да са чак пък толкова много, че да ни навредят!
Аз съм на мнение, че трябва да ям това, което предлага пазара, твърде големи усилия би ми коствало всеки ден да купувам сурово месо и да се чудя да го готвя... А и примерно пържолките: доста са скъпички разфасовките, а после като сметнеш и тока, който хабиш да ги опечеш...... То става по-скъпо от заведение! Simple Smile Затова гледам да редувам купешкото с домашното и така! Wink
Отивам на обедно кафенце, по-късно пак ще се включа!

# 193
защо ако мога да попитам,заради степчетата ли? Ама който иска да си ги пие ,ако ще и с контейнери,аз си казвам моето мнение,защото съм им гледала състава.Я погледнете колко стабилизатори и Е-та имат.
Същото е да твърдите ,че царевичните пръчки са много полезни .
Вижте сега,дайте да се разберем,това ,че тук сме много хора  е вярно,всеки си спазва по негов си начин режима на Дюкан и той дава резултати.Това ,че някой го спазва по различен и подчертавам здравословен начин ,не означава ,че бяга от режима или не е твърдо изпълнителен.
Пробвайте да изядете две бъркани яйца с шунка и извара ,а на другият ден изяжте само яйцата,или само шунката ,или само изварата с подправки.
Гарантирам ви липса на стомашен дискомфорт и развитие на колит в последствие.
И какво значи "игнорират" ,някой да не би да има нотариален акт за темата.Както и да е пак се бяга от умереният и приятен тон в темата.
Това ,че някой от потребителите не изпращат целувки,филюдки и други летящи слюнообменящи действия не означава ,че не им е приятно да пишат тук.
На моменти губите уважението си към останалата аудитория и това е най-дразнещо,повярвайте ми.

# 194
пак забравих ....аз съм твърдо против степчета и други консервирани химични вещества.Е от тях по-голям вредител in this moment няма !!!
Сега се сетих нещо и ще го пробвам.Ще накисна във вода стафиди и ще пробвам така да си направя подсладител,естествена фруктоза от високо качество.В Метро има едни големи ,които са без обработка ,натурални. Peace
jujolinka, защо ти е да киснеш стафиди, като продават фруктоза и защо ли Дюкан забранява плодовете във 2-ра фаза ако ще разреши фруктоза.  newsm78 Искам просто да кажа, че този режим който правиш може и да доведе до отслабване при теб, но определено не е не Дюкан и е твърде вероятно с тези постове да подведеш няйкой, който току що започва, така че консумирай каквото намериш за добре на твоя собствена отговорност, но ако не е в разрешените продукти просто не го споменавай като възможен режимен продукт . Не приемай поста ми като заяждане, нямам това за цел. Приеми, че както ти си нетолерантна към емотиконките, друг може да е нетолерантен към изказвания опорочаващи режима.  Относно степчетата и  вредните подсладители те просто не са задължителни.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 13:20 от Катя*

Общи условия

Активация на акаунт