С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 557
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кри - снимки, много снимки. Чакаме.   Hug

newsm08
Аз както го давам лежерно, май ще закъснея, ама си лапам овесената каша още  ooooh!
Сани  Hug Не съм  Hug

# 166
Добро утро, днес съм голяма поспална  и изтървах плажа Cry

Деси вал, Бермудез, Анджелик
мерси за кафетата, Hug
Мамче
Амсимом честито намаление и бързо оздравяване  Hug
Насти невероятна промяна! Hug
Софиянки весело кафепиене Hug
Слънчев ден на всички!

# 167
Санни, естествено, че си съгласна с кри. Нали теб перифразирах от втория ти пост в тази тема за споровете с Дюкан. Аз лично досега не съм спорила с Дюкан, нито с основните положения, нито дразги създавам.Пиша си за доматите и шишарките , но останах с впечатление, че и аз те дразня, когато "знам" , пък съм нова. Глей сия! Тя и жужолинка е нова в режима, но това не означава, че вчера се е излюпила. Има медицински познания , има някакъв опит - иска да ги сподели. Никой не спори по основни положения, просто дава пример за различен светоглед . Да разбераш другите те прави космополитен, никой не те кара да приемеш съвети и мнения.
Мнение се изказва, защото съществува двоумление.Никой ен се налага.

Наистина незнам защо продължавам да пиша в темата. Thinking Заради няколкото лични съобщения, които получих, може би. От уважение, че тези хора са ми отговорили на първоначалните двоумления.

Дойде ми великата идея да се разделим - ония дето искат да дискутират и на дюканки с чувство за хумор, които искат да се прегръщат и пишат с емотикони , вместо с думи / тук няма лошо чувство- да не си помисли някой/. Така никой на никого няма да се сърди. Сега очаквам някой да ме отлепи с тигана за идеята с разкола. Ако, обаче сте съгласни, позволете ми да отворя паралелна тема само за дискусии с информация от вашата заглавна. Мерси за вниманието! bowuu

# 168
здравейте и от мен,
аз съм възмутена просто ...и днес не съм мръднала от 75 кила,как може такова нещо бе.....То така имам усещането ,че нищо не правя ,явно няма да отслабна ,ще взема да се наям като хората  Cry Cry Cry
Пфиуу ,мислех си ,че до септември ще стана пак мадамка.
Развали ми се настроението

# 169
Споко, и аз бях възмутена. не се лакоми 3 кг са си добър старт. За месец се свалят / при твоите стартови и моя метаболизъм  Mr. Green/ около 6/7/8 кг. Дюкан е казал, че за два месеца се свалят 10 кг, а за 4 -  15 кг. Който се е полакомил , е напуснал режима.

# 170
  • Лом
Добро утро момичета и момче!
Деси вал, Бермудез, Анджелик мерси за кафетата,
Черпя ви и аз с кафенце,без да го показвам,че ще отнеса тиганя Joy Joy JoyНа всички месечинки  bouquet
мамче-  party023 newsm59
Отново гледах снимките-прекрасни резултати. smile3501 Насти..newsm51
Да можех и аз да се похваля...ама ..хубавите неща стават бавно.
Аз съм се закотвила на 75.500 и не мърдам.Но за сметка на това сантиметърът помръдва Grinning
 jujolinka не такааааа!!!И аз съм на същото дередже!Песимизъм?Хайде бе!Ще ги преборим тези кг. Просто давам кураж,не че и мен не ме е яд smile3511
Перличке от балкона   dancing

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 10:23 от жозефа

# 171
уффф,мама му стара ,какво момиченце бях,що станах такава .Всеки път като забременея и ставам 100 кила,и моркови да ръфам -пак така.
Егати и заспалият метаболизъм дето го имам - ако изобщо имам.
Пък трябва да отслабна поне с 10 килца до септември ,че ще ме водят на едно много хубаво място,не мога така да се търкалям  Sad

# 172
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз минавам само да помахам!

Днес си имам - 1 килце и бегам да си го покажа на кафенето до Халите  newsm44. Зимам и фотоапаратя..........  Flutter

Mamce - Честит рожден ден, да си много усмихната и весела!

Настееееее - и аз тъ виках бре! Ама ..........  Rolling Eyes

Ми сърда са............!  hahaha

Риен

До общодюканската среща остават точно 2 седмици

# 173
Добро утро красавици   bouquet и красавец  Mr. Greenтуниг нИ сЪ възгордЕвай сЯ

Благодаря за вкусното кафенце   food010.  Аз все още се мъча с  smile3550 и гусинЪт  badscale с нищо ново не ме изненада, нооо снощи имах гала запазена за РД на мъжлето ,тъй че задържането е положителен резултат.
Сега пих чаша топла вода, зобнах с.л. ленено семе, пийвам кафенце пък дано има резултат. Заради бебка не ми се иска още да пия слабителни чайове.

Furia да ти е живо и здраво детенцето  baloni, много радост да ти носи, палаво и щастливо детство.

mamce  bdbaloni

krikri   202uu и аз мислех да пиша подобни неща последните няколко дни провокирана от случващото се в темата, но от опит знам, че не приятно "новаците" да "ръсят умности" още с появата си, та ще си  smile3505
Ще си позволя да ви пусна един музикален поздрав ne me qitte pas, заедно с искренната ми, макар и с егоистични подбуди молба - не напускайте темата Риен, Венерас, Ори
Koколкото до целта   bouquet блгодаря за топлото посрещане! Амбициозна е, но е време да се амбицирам  Mr. Green, че си ги влача тези килограми 8 години вече и от красива жена се превърнах в.............. симпатично Animal Pig. Пожелавам си много воля, за жалост не е сред силните ми качества, здраве и упехи на всички вас   bouquet, защото сте срахотен стимул и терапия на волята и психиката. Всичко което споделята - мерки, резултати, храни, съвети, рецепти,СНИМКИ  #Shocked усмивки, гушки, филюдки, тигани, точилки   newsm29  Grinning всичко!

Хубаво кафепиене софийско пожелавам  lalalala

Сети благодаря   bouquet, да цункаш най-добрата ми приятелка!
ще налазя Фантастико, че вчера ходин в Перфето да търся трици и да им проверя разнообразието от морски дарове Mr. Green Е успях да си харесам ленено масло и семе, както и тръстикова захар за дечищата  Simple Smile

Хубав ден! за всички, че аз като седна да пиша и се пооливам  Hug

П.С. само да споделя за лененото семе, вчера ровейки в нета за да науча как точно да го приемам, навсякъде прочетох, че трябва да е счукано, а не смляно. newsm78

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 17:29 от маграт чеснова

# 174
  • Бургас
rien - Аз по принцип не съм от тези,които държат непременно на своето мнение и тъпо и упорито не приемат "различен светоглед",нито пъксе"дразня, когато "знаеш" , пък си нова",нито пък мисля ,че "дразги създаваш".Нещо не сме се разбрали,за което съжалявам и съвсем не искам заради мен да се отказваш от форума. newsm34-Напротив има много твои информации и постове,които са ми били в помощ и са ми харесвали.Не знам доколко си нова във форума,аз също съм отскоро,но просто толкова много диети,разтоварвания,лунни дни,лекарски,нелекарски ,билкарски,народни лечителски и т.н. съвети съм следвала в живота си и резултатите бяха огромно туловище,ниско самочувствие,сомоомраза и себенепоносимост,вечна умора и да изброявам ли още ...
Едва сега с този режим постигнах добри резултати и си повдигнах самочувствието и когато минавам покрай витрини не отвръщам погледа и т. н.
Аз също мислех,че не ми пречи да спазвам лунните дни,но се оказа,че съм грешала - след такъв ден на тотално гладуване,пиене само на бульони и сокове се чувствах като парцал,с огромни сенки под очите,залитах,треперех и имах сърцебиене - значи изводът,поне според мен, е ,че не бива да смесват два вида режима,защото не действа добре.
Така,че мила rien,не съм искала да те засягам или да няма различни мнения,просто  подкрепям кри,че тези,които сега започват режима и не са пробвали това,което знаят на свои гръб,бързат да го предложат на другите.Опитайте,нека мине време и ако има положителен резултат- давайте и ние да га прилагаме!
Ако наистина само заради мен си готова да се откажеш - извинявам се от сърце и те моля да останеш,защото винаги съм харесвала твоите постове и ги чета с интерес!
Нека има мир и да бъдат само ползотворни дискусии!  newsm51

# 175
Чеснова, на мен никак не ми действа лененото семе. Те другите вече знаят, че съм трагичен случай  Embarassed А какво очакваше от гусинът? Това си е тип желатин, доколкото съм запозната. ако греша ме поправи ..
Спокойно, жижулинка, и аз така се ядосвах отначало. Хем ми е прясно още/ нямам и месец. Виж ми линийката. но съм желязна няма прегрешения, щото чета подписа на Зеленкотооооо!. Затова е форума, отвори си на първа страница снимките преди и след и ги гледай , докато омалееш. а десет килограма ти ги обещава Дюкан.Ако си в режима му! Аз бях в застой след ударния етап поне седмица. После от само себе си взеха да падат и припадат килата.
Успех!
п.с. Оо, сани , ние го направихме на сапунка. Не съм се обидила на поста ти, нито заради теб ще се отказвам от писане. Цитирах те, пък не съм те разбрала. Недоразумение! Но в никакъв случай не си ти причината . Просто ми беше писнало на шапката от кавги!

# 176
Добро утро момичета! Мерси за кафенцата.
мамасе. Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана Gift nbirthday
jujolinka не се предавай. Аз също задържам, вече и аз незнам колко време(над 10 дни), но имам вяра, че нещата ще потръгнат. Просто не вярвам да съм единствената на този свят, която с режима на Дюкан, и стриктна при това, да не е свалила желаните килограми. Ако много ти се яде, направи си нещо режимно. Изпечи си пиле - изяж го без кожата. Преяж с режимна храна, но се поддавай на друга. Peace
rien благодаря за отговора . Аз пак съм смесила
полюсите  Embarassed
маграт чеснова стискаме палци да се  smile3550
Tatitt Честито за минусчето
bermudes честито и на теб минусче.
Аз отивам да готвя, чистя и простирам

# 177
няма да се отказвам,как бе...толкоз удържане и на вятъра ...НЕ ,ама ми е криво,защото още съм в ударен период пък само 3 кг.
Днес ще ходя да си взема овесени трици,дали ако си взема Стевия ще ми подслажда киселото мляко?

забравих да се похваля ,че освен килограмите -които явно е не мърдат ,мръднали са ми обиколките... Laughing.Дръжките ми и околокръстният пояс и шкембе са понамаляли  newsm44

# 178
rien  Heart Eyes гУсинът в поста ми е гУин КантарЕвски Laughing, ама и аз съм една хем знам, че не се изразявам особено ясно.
А GUSTIN  на Dr. Jotker според оскъдната преводна информация на етикета е - 100% финно царевично нишесте. Понеже съм Тома Неверни търсих инфо с ГуугЪлът да проверя няма ли някакви "подводни камъни и нережимности" в състава, но не открих сайт на производителя и за туй ви попитах Peace
Ползвам го за сгъстяване на палачинката по мъничко и където още е позволено в рецептите.

# 179
Добро утро момичета! Видях, че споменавате колко малко сваляте в началото и реших да споделя с вас, че аз за ударния период бях само с -0.400, а за 1 месец бях свалила 2 кг. Така че упоритост и вяра. По-добре грамове надолу (или дори задържане) отколкото килограми нагоре.  Mr. Green
Хайде лек ден на всички, аз се изчезвам да не би случайно пак да се набутам в някое меле  fight , че имам този навик  Innocent . И който може да бяга на плажа да топи и там килца.
 Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт