С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 547
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 150
явно не съм само аз лудата таз вечер дето сън не я лови...
По принцип всяко захранване трябва да се прави много бавно и в малки количества.
Туй ще рече  ,че ако искаш да ядеш ориз си правиш една шепиЧКА и с една саладка е достатъчно.После един картоф,...на следващият пример увеличаваш с малко и така докато сигнеш нормално количество.
То по правило се почва с една хапка,после 2-3 и чак тогава повече ама айде ,нали не е било напълно гладуването...

# 151
jujolinka .... Joy Joy Joy..има и по луди БУХАЛИ ... аз най добре мисля и бачкам нощем ..и затова редовно съм "дежурна по компютър " посред нощите

# 152
Добро утро ,пихте ли вече кафенце?
Мамсе bdbaloni

# 153
Добо утро момичета , време е за чашка ароматно и черно кафе
Деси вал ,  много си бърза , мерси за твоето Laughing
Mamcenewsm59  bigdance2пожелавам ти много здраве , щастие и късмет  bouquet
Росчо , умори го ти 15-я кг , браво на теб  smile3501, ама много хубавки теЗ твойте нови панталонки newsm51
Насти , ти си на изчезване вече Joy , страхотна визия smile3521

Всички месечинки да се чувстват поздравени   bouquet

Вчера някой спомена , че ще опустошава Метро Joy, надявам се да е останало поне нещо режимно и за други гладни Дюканки  hahaha

P.P.Верно , че сме "амнезирали Дюканки" , забравих да спомена най-важното (поне за мен) , Падна още 1 кг , вече са 75 , по-късничко ще си сменя и линийката. Laughing

Амси , честито намаление  bouquet ,  да оздравяваш Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 07:55 от bermudez

# 154
Добро утро момичета Wink

Добрата новина е , че ще отида на срещата 75 кг, което е добър резултат след дългото задържане около 2 седмици на 76.3/че и нагоре почти до 77 стигах/, лошата новина е ,че се събудих понастинала със зачервно гърло и болки в кръста, краката, из цялото тяло. Снощи заспах полумокра на отворен прозорец, сама съм си виновна newsm78 .

На всички много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss  !

Мамче, честит рожден ден, много усмивки, здраве, любов и щастие!

Бермудез, Десивал, благодаря за кафенцата, страхотни са Wink

Вещи, ако има възможност, промени ме в табличката  bouquet  bouquet!

# 155
Амсимом честито намаление  bouquet,ще чакаме снимки от срещата Simple Smileи оздравявай Peace

# 156
  • UK
  Добро утро, момичета!
  Днес съм 55кг, хм. Да видим дали после след протеиновия ден ще се разкара това кило. Тъй като свалях с добри темпове през 2-ра фаза, тайно се надявах и в трета метаболизмят ми да ми е приятел. Явно съм от тези, които трябва повече да внимават. В тази връзка благородно завиждам на Насти и Фенси, че си свалят от самосебе си.  Grinning
 Насти направо си се върнала в ученическите години, душа. Аз и преди ти бях виждала снимките, но тази с банския направо ме довърши. Просто изглеждаш невероятно.
  Амси честито килце! Знам колко е хубаво след задържане да видиш по-малката цифра. Бързо взимай един горещ душ и нещо за гърло и те чакаме на срещата Simple Smile
  Хайде да си допивам кафето и да пооправя, че мъжът ми като чуе, че пак ще съм на среща .... Laughing Днес му е единственият почивен ден и той, горкият, се надяваше да сме цял ден заедно, но уви. Ще му отделя следобеда.
  До скоро, т.е. до 10.30  Hug

# 157
Добро утро ранобудни красавици,

За тези дето днес ще пълнят количките в Метро с режимна храна! Купете си жарено пуешко филе. Много е вкусно....... но на следващия ден винаги съм с 1 кг повече. Спокойно - отмивам го с повече водица.......  Joy    Не забравяйте да пиете вода!!! И на третия ден всичко е нормално, но поне си поглезвам вкусовите рецептори.   hahaha

Мамче - ЧРД . Желая ти здраве, усмивки и много късмет

Бермудез, Десивал, мерси за кафенцето

Бермудез сигурна съм, че и ти скоро ще пребориш твоето. Нали сме почти близначки в новото си прераждане с Дюкан, нещата винаги при нас се подреждат в разлика от 1-2 дни   Grinning

Амси
- честито намаление   smile3501

Насти
- чудесна си   newsm10

# 158
  • София
Добро утро, момичета и момче.  hahaha Олекна ми, като видях, че не съм единствената луда, която се събуди по нощите днес...

svidni4ka, ros4o, amsimom,  Hug

mamcenewsm59

# 159
Привет и от мен !
И аз във форума-пльос. newsm44
Да се отчета и аз само !!!!!!!!
А пък ,че не съм чела -не съм ,но обещавам да наваксам днес или довечера . Ама много сте писали бре спрете се. hahaha smile3529 smile3527 smile3528 newsm51
Да ви почерпя с кафенце ,пък дано започна и аз да топя мазнините,че нещо започнах да се вкисвам .Ще го пера Г-н Кантарев ,ако ме нерви тъй още. fight
Мамче  newsm59  bigdance2 nbirthday

# 160
  • София
Софиянки!

Кафепиене днес - 10, 30 ч. в кафенето до Халите, откъм Пиротска.

Добро утро на всички!  Hug Честити свалени грамчета и килограмчета!  bouquet
Нямам търпение за срещата  bouquet  newsm68 newsm44 newsm68
Лабело, нямам понятие какво значи ензимен шок  Embarassed но ще потърся по-късно днес. Когато бях в трета фаза, на една галавечеря (не беше първата), получих много силно сърцебиене, имах чуството, че ще пукна. Но беше доста отдавна и съм запомнила случката, но е и точно какво съм яла. Сигурна съм обаче, че ядох и сладко.
Риен Hug никой не е казал, че няма да спорим с Дюкан. Но нека да не е в основните положения и то когато сме на режима от 2 дни. Peace  Аз също "споря" с Дюкан. Повечето от вас не знаят, но аз редувам 2 и 3 фаза, защото иначе втора ми става прекалено дълга. Ям Култура, а за трета фаза доста бих могла да поспоря с него...На мнение съм, че всеки трябва да адаптира режима в 3 фаза според своя организъм, защото за съжаление не всички имаме третофазния успех на Фенси и Насти.
Насти  Hug Hug Hug нямам думи за твоята промяна  smile3525 smile3525 smile3525
Маграт, амбициозна цел   bouquet
Анджелик  Hug мерси за кафенцето   bouquet обаче има неписано правило - който завари и пусне първото кафе, с него си оставаме, защото често ни правят забележки за много картинки, да не дразним модераторите. Нали сега няма да се обидиш  Hug

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 08:29 от krikri

# 161
Крикри ,не се обиждам лесно и си вземам бележка лЛек и режимен ден на всички с Дюки от мен!  bouquet

# 162
Кри - снимки, много снимки. Чакаме.   Hug

# 163
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами!   bouquet
 Насти, ле-лееее, ти направо си се стопила, браво страхотна си!
 Да се отчета, че стомаха ми още е раздразнен, но си включих вече триците, оказа се, че те не ми дразнят, което ме радва. Peace Надявам се след още няколко дни и аз вече официално да вляза в трета.  Grinning

Лек и усмихнат ден на всички пожелавам!  Hug

# 164
  • Бургас
Добро утро и от мен,заслабващи дами и момък!

Много мерси за кафенцата!

krikri -Напълно съм съгласна с теб относно споренето с Дюкан,цитирам те:"Но нека да не е в основните положения и то когато сме на режима от 2 дни."и "На мнение съм, че всеки трябва да адаптира режима в 3 фаза според своя организъм, защото за съжаление не всички имаме третофазния успех на Фенси и Насти. "

Весело изкарване на кафепиенето!Много усмивки,веселие и добро настроение! smile3503

Същото желая и на всички във форума - усмивки,веселие и добро настроение! Hug

Чиститки на всички с поводи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт