С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 545
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, някоя ще ми ходатайства ли пред Вещи да ми внесе корекция в таблицата?Вече съм 56кг!
За корекция на лични ли трябва да се пише?Защото аз писах тук, в темата два пъти тъй като предполагам, че и се пълни кутията  с  много такива молби. Но ако е такъв редът, ще и пиша и на лични.По темата-съвсем изпуснах края и на тази и на предишната, много малко съм чела, поради липса на време тези дни.

# 136
Светкавица доколкото знам Вещи е на море,сигурна съм ,че като се върне ще нанесе всички корекции Simple Smile

# 137
  • гр.Видин
Опитах се да пиша на моята бяла лястовичка - градската, но ми изписва, че кутията й е пълна.
Как така пълна? Имам 10 писма.

# 138
Светкавица - спокойно, Вещи е на море. Сигурна съм, че като се върне всичко ще коригира. Аз дори не я сигнализирам лично за промените ми. Тя просто има много набито око, вижда всичко и чува всичко. Остане ли и време всичко ще си дойде на мястото  yes

# 139
Лека вечер,момичета smile3524

# 140
Сбогом! Оставам в режима, но извън темата. Ще давам отчет колко съм свалила за таблицата в началото.
Амилиа, кутията ти е пълна, исках да те питам за името на спрея за печене. Пиши ми, плс!

А? Що така? Shocked Аз пък щях да те питам на лични за крачетата на пилето, че неразбрах.
Що ни оставяш?

# 141
  • Лом
rien  , ти пък на къде тръгна?  Хей, ама вие масово се изнасяте на някъде! newsm12

# 142
Ето ме отново! #Shocked Дзааааааа ! Перлита, Настяяяяя, Лени - градска ...  newsm51 - липсвахте ми мноооооогооооооо ...  lovekiss
Настяяяяяяяя - стопила си се МЪ женоооУ !!!  smile3556  Строши ми цайсите направо !  yes  yes
Пилито нищУ ми сЪ губи ?   Thinking
Лени  hug - обичам си тЪ, нал знайш !
Гуши и цунки за всички - да не изброявам - поред на номерата .... ходооооооом .... марш ....  newsm63
Перле - а ти ....  smile3550 ли днес ??? Знаеш колко се вълнувам за теб !!!  gydi   Kissing Heart
Хайде лека и отслабваща от мен !!!  newsm46
До утре на кафе !  kaffeetrmker_2

# 143

Цитат
А? Що така? Shocked Аз пък щях да те питам на лични за крачетата на пилето, че неразбрах.
Що ни оставяш?

В началото на темата някой хора се възмутиха , че не можело да имаш собствено мнение. Не можело да си го налагаш. Били сме спорили с Дюкан и прочие. Дъра- Бъра. Писна ми!
Абе, аз съм кораво куче, може и да не се изнеса от темата, ще си помисля.

Крачетата на пилето ги обясни Амилиа. Там , където е срязан кракът с пръстите, кожата на "глезена" , ако е по-тъмно кафява, значи пилето е било със счупени крака от свръхтегло. тоест напомпано с хормони.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 00:02 от rien

# 144
...Перле - а ти ....  smile3550 ли днес ??? Знаеш колко се вълнувам за теб !!!  gydi   Kissing Heart ...
споделям вълнението Joy
Видях новите снимкииии на ангелчето...оф, все съм знала, че си класна хубавица, ама сега си нечовек... яка мацка Shocked  Crazy #Crazy ! Браво, Насти! Hug мн се кефя за теб-само не отслабвай повече, че си на изчезване lovekiss
а Риен, ти - къде??? newsm78
Росчо Heart Eyes
Лени, надникнах да видя и твоите снимки- супер си! newsm51 чак малко завидях и се самонаказвам на секундата-  smile3538
целувки за всички и както каза Геци ( Hug ), ще се видим на сутрешното кафе ( някой сме само виртуално този път Tired )
 tiptoe  изнасям се без мн. шум и излишни емоции  smile3524

# 145
Честит рожден ден на Сънчето и Михаела77!

Желая ви прекрасна година, много любов, късмет и здраве! Бъдете много щастливи!!!  Hug

Ох, не мога да не допълня! Снимките от Ягодите са страхотни, радвам се че сте изкарали хубаво!!! Grinning
Насти, лелеееее  Shocked   Hug Жестока си! Браво! Дай боже всекиму!  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 00:31 от То_ни

# 146
Настооооооооо, ooooh!кви са тия бански ,кво е това чудо!  Shocked Hug HugЕпа убава си ,то се види ! Hug Hug hahaha Joy Joy  love001  love001  love001
Геци,споко !Ходя си ,миличка,редовно. Embarassed hahaha Joy Joy  bouquet
Лени, Hug Hug
Лека нощ,момичета!

# 147
         Искам да се ИЗВИНЯ на всички момичета, които не взеха участие в разпрата, за лошия тон който държах вчера, но просто не можах да се увладея. Обещавам обаче, че никога повече няма да го правя, при каквито и да било условия! Сори мацки!
          ГУШКИ И ФИЛЮДКИ !!!

# 148
  • Варна
Днеска си имаме рожденичка - mamce   hbday Хайде идвай да почерпиш с по едно парченце от хубавата ти торта  smile3521
Да поздравя първа и месечинките на Veri (4), цвете12 (5) и marini (6)  smile3525
Настьо, глей са на какво си заприличала  gydi

# 149
Някой чувал ли е за ензимен шок при приема на въглехидрати след дългото им отсъствие в менюто? Питам всички ви, а третофазничките да кажат дали при тях, при включването изведнъж на всички храни в трета се е получило нещо такова???

Общи условия

Активация на акаунт