С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 539
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 120
  • Universe
НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ

Wicked Angel, лелееееееееее, скри ми шапката с това телце Hug Hug HugПоздравления, мацкааааааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И един съвет, метни още 1 дебела снимка в колажа, съвсем да изпаднат очите на гледащите Peace

Гециииииииии, градската,    bouquet аз плача за теб Cry, а ти по концерти скиташ Rolling Eyes Радвам се за положителните ти емоции.

jujolinka, в момента има вирус с подобни оплаквания. Кола лайт може, ето отговора на Дюкан в неговия форум:
В: Може ли да се пие Кола лайт в неограничени количества и не възпрепятства ли свалянето на килограми?
О: Може. Не възпрепятства свалянето им.

# 121
Wicked Angel браво,страхотни снимки  bouquet

# 122
еми ще видим дано се оправя ,че така не е добре...
Дано утре да имам едно кило в минус ,че с това месо как си мечтая за "зарзават" , ама след 7 ден.
Като почнахте да вкарвате в менюто и салати не ви ли се оправи запека?
Аз засега нямам,но сутрин пия кафе с малко мляко и мед - иначе ще се гътна просто.

# 123
МЕД?! Не бива!

# 124
знам ,че не бива,но горчиво кафе НЕМОГА да пия за нищо на света.То само това ми е.
пък и не е в количество буркан  Mr. Green

# 125
Само имам едно въпросче,та дали някой знае дали я има книгата на английски или на норвежки,или именцето на английски барабар с на Пиер именцето на латиница ако ми кажете ,че я търся за подарък  Mr. Green
Целувки  Blush Wink
Pierre Dukan  е името, а ето какво намерих: http://www.thedukandiet.org/ Peace

jujolinka , има подсладители- естествени и изкуствени Peace

# 126
Polly-Wolly   bouquet Heart Eyes Blush Mr. Green Hug
Нямам думи да ти изкажа колко съм ти благодарна  Crazy Heart Eyes
И да кажа че аз търсех като луда но  Pierre Ducan та значи с К било  ooooh! Whistling hahaha bowuu
Лека съботна вечер ти желая на теб и на всички Дюкеси  Grinning  bouquet

# 127
  • Universe
 bouquet Честити месечинки  на Не съм,  danida82,    :ReGe,  vichi95,   yani,  Весенце,  Мишел + ,Leo , Джини

М-зИленкУтУ, Цоци , perlata, krikri , Василики , Tatitt , Mma Ramotswe ,  k_savova ,

жозефа,  почти всички лекарства имат аналог без захар за диабетици Peace

Добре дошли на denny_k  и Емма    Hug - за втората - ІІІ олекотена за бременни и кърмачки  Peace

Amilia, благодаря за споделеното bowuu

Нина§, чревоугодникът още е жив в теб. Сега стой в графата ГГЗ и си лепи спукания балон Peace  А"Хепито" - аз съм го писала в блогсайта като неподходящо за режима ooooh! - освен овкусените салати, всички меса на скара са с мазнина.

bouquet Честита трета на  labello  и Dahlia  bouquet  bouquet  bouquet

Браво за намаленията Hug Hug Hug на Тунинг,Reny31 , Polly-Wolly , Елисавета,   vichi95 ,MimSss, KIARA_ 

Благодаря на всички, спазили добрия тон в темата  bowuu bowuu bowuu svetul4eto, desi_val , scorpia  ,Майка Зайка ,Sagittarius. katyadjin , Горда ,VK ,Nyala ,Roisin, sanny3 ,маграт чеснова, baba iaga , МаМаКуин Светкавицата,monica_g,pilito , ros4enka ,  taya ,Padme ,Дидиии, ros4o ,  setony , cote,MoLinKa       

ХУБАВА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЯ!!!

# 128
Wicked Angel , разгледах снимчиците - страхотна си направо smile3521, поздравления  smile3525 , чудесно изглеждаш !
jujolinka , аз за кафето използвам подсладител хуксол на таблетки и кафенцето си ми е вкусно и режимно   food010 , а ако държиш да е естествен подсладителя, има и такъв /не си спомням името, но има/   bouquet .
Чао на всички и много  kiss

# 129
Привет!
Знам, че не съм първа любимка в темичката ви, но все пак - няма ли грешка в новото ви заглавие? С-то май е изпуснато.
  bouquet

# 130
И аз си мисля, че С-то е изпуснато, но ние си го подразбираме Embarassed

# 131
  • Universe
Привет!
Знам, че не съм първа любимка в темичката ви, но все пак - няма ли грешка в новото ви заглавие? С-то май е изпуснато.
  bouquet
И аз си мисля, че С-то е изпуснато, но ние си го подразбираме Embarassed

Може да липсва запетайка след името на Дюкан /т.е. обръщение към него/  Peace Видели сме го Wink
Дюкан, ще стана отново елегантна дама bowuu

# 132
  • Бургас
Wicked Angel  ,и аз разгледах снимчиците.Невероятно елегантно изглеждаш! smile3501 Аз не съм от завиждащите,ама май никога няма да изглеждам като теб!Радвай си се на успеха!

lenny_pld Благодаря и на теб. Flowers RoseНе бях виждала и твоите снимки.Елеганс отвсякъде!Поздравления! Flowers Rose

jujolinka - Естествения подсладител е Стевия.

# 133
За заглавието - има пропуск, а дали е запетая или буква, все тая. Не е важно каква е шапката, а какво има под нея. Whistling Whistling
Благодаря ви, не очаквах толкова мили думи, засрамихте ме наистина. Blush
Опитах се да пиша на моята бяла лястовичка - градската, но ми изписва, че кутията й е пълна - явно тая внушителна разлика, която видях от снимките й Преди и Сега, не е само от анонимно четене на темата, а и усилена кореспонденция на ЛС. Да живей! Mr. Green

# 134
Сбогом! Оставам в режима, но извън темата. Ще давам отчет колко съм свалила за таблицата в началото.
Амилиа, кутията ти е пълна, исках да те питам за името на спрея за печене. Пиши ми, плс!

Общи условия

Активация на акаунт