С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 485
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 105
здравейте и от мен,
днес съм само -200гр  Sad
Щях да припадна към обяд и то след закуска с 3 яйца и извара,затова пих кола малко - лайт.,с таз моя анемия и ниско кръвно ...между другото какво значи "малко кола" която да консумираме?От малко до малко има огромна разлика.
Днес момиче което на режима от много време ми каза,че си е взимало от Пикадили обезмаслени кашкавал и сирене ,които са дефакто като изварата.. newsm78 така ли е това ?

# 106
Здравейте герои!
Много ви се възхищавам на резултатите, прегледах и стари теми и снмки! Наистина не мога да повярвам!
Искам да ви кажа БРАВО! Направо сте невероятни.
От днес след много туткане и аз реших да се опитам. Не знам колко е трудно , може би вие ще кажете , но вече не се търпи!

За справка - 15 см. И съм 66  кг.
Целта ми е 54-5 кг.

bouquet  bouquet  bouquet
Порасни! Naughty  Joy
Добре дошла!  Hug Никак не е трудно, щом си мотивирана. Успех!   bouquet

165 см! Joy JoyИзобщо не забелязах!

Thanks!

# 107
Аууу най сетне изчетох
голямо писане сте направили
честито на всички рожденици - Да са живи, здрави и послушни!
аз сега ще имам гости че моЙто мъж имаше РД и сега ще празнуваме стискайте палци да не се изкуша
силувки и гушки и мнооооого минусчета

# 108
 #Shocked Гецооооооооооооооо, суревай са из балконя, бре!  wavey smile3508 newsm76  love001
Аз да напиша нещо смислено, че адски спам му удрям в тая скучна събота. Написах, че не знам колко тежа, което е самата истина. Сдобих се с нов (пак електронен) кантар. Старият занесох на работа и на него се меря по някое време на деня - с дрехи, яла, пила и пр. Показва около 55 кила, които приемам за верни. На новия вяра нямам особена - показва ме под 52 сутрин - гладна и празна и около 52.5 - 53 след работа. Правих теста с бутилката. И двата я мерят правилно. Rolling Eyes
Влязох в 3-та 58кг и с около 5см по-широко дупе от сегашното. Не знам тия сантиметри колко кила подсказват, но аз приемам 55 за истинското си тегло в момента.
Е, за n-ти път щях да пропусна честитутките... ooooh!
Честита ни нова ХУБАВА, МИРНА И ТИХА тема! Hug Благодарско на Вещи - безпочивна и на почивката даже!   bouquet
Честито на помъдрялата Михаела  и малкия мъж на фурията!  newsm59
Честити месечинки, намаления и всевъзможни поводи на всички, които се изфукаха или след мен ще го направят! newsm51
Айде, много ви здраве! Heart Eyes

# 109
...
За справка - 15 см. И съм 66  кг.
...
Порасни! Naughty  Joy
...
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Wicked Angel, леле мале  smile3538 ... спирай го тоя твой луд метаболизъм бе, Настиииич Crazy То нечовешко туй под 52кг. Аз нали хората под 55кг за нищо ги нямам...стягаййй дупето и тъпчииииииии Hug Ко стана с новия бански-сефтоса ли го? Simple Smile
Катяджин, Перле, VK, Росчо   wavey     loveuuu  moresmile
 протеинче на прах за Росчо

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 19:08 от ros4enka

# 110
Здравейте дюканки и дюканчо  Grinning
Аз си режимнича,не се оплаквам  Laughing
Само имам едно въпросче,та дали някой знае дали я има книгата на английски или на норвежки,или именцето на английски барабар с на Пиер именцето на латиница ако ми кажете ,че я търся за подарък  Mr. Green
Целувки  Blush Wink

# 111
Тъпча се, злато мое! Hug Даже от 3-та излязох за целта. Peace
Банският така го сефтосах, че още ми се бели кожата. Joy Смених си снимките в албума, там ме има и по бански (срам ме е, ама търпя! Mr. Green)

# 112
  • София
Софиянки!

Кафепиене в неделя, 13. 07. от 10, 30 ч. в кафенето до Халите, откъм Пиротска.

# 113
Банският така го сефтосах, че още ми се бели кожата. Joy Смених си снимките в албума, там ме има и по бански (срам ме е, ама търпя! Mr. Green)

Къде е албума да те нацилювам и там? Аз триъгълниците не ги обичам, ама за теб гола в банята влизам.
Къв тест, кво шише?

# 114
Denny k добре дошла и успех Grinning
Киара честито -2кг  bouquet,на мен утре ще ми е 5-ти ударен,но съм в МЦ,тъй ,че не очаквам кой знае какво раздвижване Sad

# 115

Къде е албума да те нацилювам и там? Аз триъгълниците не ги обичам, ама за теб гола в банята влизам.
Къв тест, кво шише?
Албумът е Преди-Сега, а тестът е елементарен - пълна двулитрова (в моя случай) бутилка меря на кантара.
Чакам те в банята! smile3520

# 116
ООООООООО Росченка, синеока красавице - мерси, напълни ми окото това протеинче, а ми стана едно благо на душата    jumpuu

# 117
искам да попитам някой имал ли е такива симптоми докато е бил в ударна фаза :
вече 4 ден съм на протеини - САМО ,без нищо друго.Чувствам се като анорексичка - повръща ми се от храна,нямам апетит,ям за да не припадна.Започна от снощи.Не съм болна и не си въобразявам .
Моля да споделите мнения или ако някой се е чувствал така да пише   bouquet

# 118
  • София
Жужолинка, подобно на теб първите дни, когато бях ударната фаза ми е ставало лошо, на няколко пъти ми се завиваше свят и нямах апетит. но не ми се е повръщало от храна. Имах и силно главоболие. Мисля, че беше 2, 3 и 4-ти ден от режима, но след това всичко отшумя. Все пак мисля, че ако се чувстваш много зле е най-добре да се обърнеш към лекар. Все пак здравето преди всичко Peace

# 119
абе не знам ,уж съм здрава кобилка ,ама при факта,че много обичам да се храня и да ми се повръща от храна,просто е странно ...много странно.
Оххх,гледах ви албума и съм наистина впечетлена,само от Насти - не си ли много слаба вече бе момиче?Да не се поболееш,като гледам каква драстична разлика си направила .... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт