С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 453
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Wicked Angel ти си слабост и аз те   love001млясвам. Липсваше ми бе.

Кво става тука сега??!! Crossing Arms Crossing Arms newsm12 smile3515 bash Rage

Насто, бързо на спявка!!!!

# 91
vichi95, впечатляващ резултат, поздрави  bouquet
VK, честити придобивки Wink

# 92
Wicked Angel ти си слабост и аз те   love001млясвам. Липсваше ми бе.

Кво става тука сега??!! Crossing Arms Crossing Arms newsm12 smile3515 bash Rage

Насто, бързо на спявка!!!!

Жен, не си права! Blush И тук ше напиша - айде питай коя е жена ми! Twisted Evil Ти си единствена и непУФтУрима, бре! Седи, грей са - иде рейса!
За малко да пропусна - как е в Бахрейн? Whistling Не е за там рейсЪТ, да си знаеш! Laughing

# 93
Здравейте красавици,

Ох, от толкова работа не мога да си вдигна главата.
Изчетох ви.   Пак сте спорели, брейййййй!?!!!

При мен нищо ново. Кантара се държи възпитано и вече 3-ти ден ми показва едно и също. Доволна съм.

Защо така снощи протеиновата вечер е толкова постна?????

Не забелязах и участие на редовните ни "експерти по мъже", като Перлито, Славето и други и други..............
Ммммммм добре. Няма да питам повече.

Furia   - честит ти малък рожденик, да те слуша и да те радва

vichi95 - честита цели 4 месеца и ОЩЕ ПО ЦЕЛИ 20 кг - браво, чудесен резултат   bouquet 

Честито на всички минусчета и месечинки   smile3525

Нещо, май е време за следобедно кафенце

НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ДВЕТЕ БЕЛИ ЗАБРАНЕНИ НЕЩА В ЧИНИЙКАТА. ТЕ СА САМО ЗА ДЕКУРАЦИЯ

# 94
Росчо,аз мъже само от Фоли приемам. hahaha Joy Joy Hug  love001
Насто,Кате, Naughtyа бой де!Дръжте се прилично! Hug Hug  love001 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Furia,да ти е живо и здраво слънчицето! newsm38  ura  bigdance2
Аз от горната картинка ще изям мишката, че другото е забранено Mr. Green
може,може hahaha Joy Joy Joy Joy

# 95

# 96
Joy Joy Joy
Ако ти се услади, обади ми се да почерпя!  tooth И сега да не спреш да ме целуваш заради жена ми...  love001
Завиждам ти (внимавай - аз много завиждам!) за яснотата, която имаш след смяната на кантара. Аз не знам колко тежа. ooooh!
Кака ми, я млъквай! Май така заповядваше ИнЪ даскалица. smile3533 smile3532

# 97
Здравейте и честита нова темичка, да е пълна с много минусчета и добро настроение  Grinning !
Честит Рожден Ден на Михаела  newsm59- желая ти здраве, щастие, любов и усмивки!
Фурия, честит празник, много здраве, късмет и щастливо детство пожелавам на детенцето ти  newsm38 !
Маграт Чеснова - да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича  nbirthday ,
а ти добре дошла нааааааай после в темичката   Hands Clap  Heart Eyes, време беше да се включиш Hug, а и има с какво да се похвалиш, чудесно сваляш  thumbsup .
И така - ставаме вече три форумски дюкеси от Кюстендил   newsm19 , което ме подсеща да дам малко градско инфо  Grinning- сутринта във Фантастико имаше овесени трици  food002, големи пакети  newsm26 ! Парафиново олио има в аптеките, в аптека "Захариева" със сигурност има, едната фармацевтка е Дюканка  Grinning !

На всички с поводи за празник - на месечинките и всички с минусчета - честито   bouquet , на задържащите - скоро да се похвалят с добри новини  fingerscrossed !

# 98
еееееееее Перле, аз само тайничко ти завиждах, Ама все хубавците за теб бяха ..........   hahaha hahaha hahaha

ВК - бъди мила с новото кантарче, че да не ти прави и то номера  Laughing

# 99
  • Някъде там...
записче в новата тема.

Днес падна още едно кило и остават още 4 кг. до целта, но нещо почна да ми омръзва  Sick, всичко ми се яде, а и съм пред МЦ, който го нема 2 дни , а винаги ми е точен Sick Та дано по-скоро ми цъфне, че съм кълбо от нерви....

Айде лека вечер и много минуси на всички!
 Heart Eyes

# 100
Ох такъв сън му дръпнах  ooooh! пак сте пописали Simple Smile
Росчо мерси за кафенцето,имах нужда Simple Smile
Фурия ЧРД на детенце,пожелавам много здраве и щастливо детство  nbirthday  ura  Gift
Мимс,честито -1  bouquet
Vichi95 ,честити 4месеца и постигнати резултати     bouquet

# 101
Здравейте герои!
Много ви се възхищавам на резултатите, прегледах и стари теми и снмки! Наистина не мога да повярвам!
Искам да ви кажа БРАВО! Направо сте невероятни.
От днес след много туткане и аз реших да се опитам. Не знам колко е трудно , може би вие ще кажете , но вече не се търпи!

За справка - 15 см. И съм 66  кг.
Целта ми е 54-5 кг.

bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Здравейте герои!
Много ви се възхищавам на резултатите, прегледах и стари теми и снмки! Наистина не мога да повярвам!
Искам да ви кажа БРАВО! Направо сте невероятни.
От днес след много туткане и аз реших да се опитам. Не знам колко е трудно , може би вие ще кажете , но вече не се търпи!

За справка - 15 см. И съм 66  кг.
Целта ми е 54-5 кг.

bouquet  bouquet  bouquet
Порасни! Naughty  Joy
Добре дошла!  Hug Никак не е трудно, щом си мотивирана. Успех!   bouquet

# 103
Добър Ви ден и от мен!
Първо-Честит Рожден ден, на всички рожденици-Да сте живи и здрави и много щастливи!Второ-На всички, които имат минусчета-Честито!
Трето- днес ми е 5-ти протеинов и съм -2!

# 104
Vichi95 ,честити 4 месеца и постигнати - 20 килограма!    bouquet

Denny k добре дощла  welcome

_KIARA_  честити - 2 кг.

Общи условия

Активация на акаунт