С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 433
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 75
Привет, привет Simple Smile
честит празник на рождениците ни!   bouquet
честито и на всички момичета с намаления и месечинки!  Hug
ние с принца сме в Родопите на вилата ( само за днес и утре де... Simple Smile ) и се чувствам супееерррр Simple Smile Сега чакаме баща му да дойде и ще разтоварваме плочки Tired фитнес, няма как  Laughing
Готвя гърне ( гювеч). Страхотно е- правя го мн често защото е любимото ядене на моя Васко, а и е едно от малкото режимни яденета, които харесва Simple Smile
Предполагам, че вече са го измислили поне 100 човека и съжалявам, ако се повтаря, но да си кажа, а и току-виж съм помогнала на по-начинаещите готвачи Simple Smile
В глинено гърне( гювеч) слагам пилешко месо, нарязано на средно големи парчета, режа лук, чушки, морков, нарязани на куб4ета гъби. Слагам белени домати-2 консерви-нарязани или намачкани с ръка( ако нямам консерви в наличност си обелвам зрели домачета и ги режа на куб4ета) и после -всякакви подправки-каквото ви дойде на акъла- сол, черен пипер, дафинов лист, чубрица, босилек и всякакви други,каквито харесвате. Ако обичате- и чесън дори. Не слагам никаква мазнина, разбира се Simple Smile Става манджа-трепач. За хората в по-горни фази- може да се добави и грах и ставаааааа- да си оближеш пръстите Simple Smile Пека на 180 градуса около 2 часа. После, т.к няма мазнина(само от месцето), гърненцето се мие трудничко- мускули му е майката Simple Smile
Ами това е, отивам да видя какво става с обяяядаааа Crazy
Целувки и прегръдки на всички  Hug
п.п- ооо, ако можех да ви пратя по нета, аромата, който се разнася из вкъщиии... мммм, коремът ми къркори вече Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 14:09 от ros4enka

# 76
  • София
...за маслеността на киселото мляко ,тук на това което би трябвало да е fat free,пише 0.2  на 100гр продукт,а на low fat 0.5 на 100гр,това добре сравнение с българските млека?

Ако има избор - 0,1 %.
Ако няма риба - и ракът е риба, т.е. каквото има.
От споменатото от теб - 0,2 % е по-добре (по-ниската масленост).

Сега кажи "Благодаря, повече няма да настоявам за незабавен отговор, защото знам, че всеки отговаря доброволно и добронамерено и все някой ще е в настроение да ми отговори." 

EDIT:  hahaha Ако на това му викаш хокане, ела да ме видиш като яхна метлата  hahaha

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 14:14 от М-зИленкУтУ

# 77
Furia ЧРД НА ДЕТЕНЦЕ!!!! bdbaloni

# 78
Перлата, благодаря за поздрава!
Аз се тегля на 5 дни и понеже го правя в комшийката(а я нямаше цяла седмица)та вече не съм се теглила близо 10 дни #CrazyВ понеделник най-накрая ще се добера до кантара и ще разбера докъде съм я докарала. Очаквам поне 1 килце да си е заминало. Утре правя един месец с режима чувствам се страхотно и се надявам и аз да съм тук за броенето на пилците есента Laughing Joy Joy Joy

Днес и утре мисля да прескачам до плажа малко да се напека и да се цопна в морето! За тези които са далеч от морския бряг ще го направя и заради вас Hug  bouquet

Лек и отслабващ ден на всички! Peace

Фурия, да ти е живо и здраво детенцето newsm59

# 79
Ей,страшни сте,аз и без това щях да благодаря- newsm51!Отнесох  едно нахокване от М-зИленкУтУама нейсе...Благодаря и за него,ще знам.....

Нямам друг избор,ще ям каквото има,то и колко ли е вярна информацията от етикета,но поне триците не са кът!

Лек ден на всички! Hug

# 80
  helpuuХора,моля отговорете ми,на една от предишните страници питах за маслеността на киселото мляко ,тук на това което би трябвало да е fat free,пише 0.2  на 100гр продукт,а на low fat 0.5 на 100гр,това добре сравнение с българските млека?

jumpuuБлагодаря ви предварително?

Предвид, че в нашите нискомаслени има растителни мазнини по 3.6%, а във вашите- най-вероятно не, бих ти казала спокойно да ги консумираш Peace

# 81
  • Варна
  helpuuХора,моля отговорете ми,на една от предишните страници питах за маслеността на киселото мляко ,тук на това което би трябвало да е fat free,пише 0.2  на 100гр продукт,а на low fat 0.5 на 100гр,това добре сравнение с българските млека?

Ето тук снимки и обяснения за продуктите, има много полезна информация, така че няма да е лошо да си я сложиш във фаворитите. Има момичета, които се грижат всяка полезно инфо от темите тук - да се пренася там. В крайна сметка, ако не можеш да намериш по-нисък процент масленост, ще ядеш каквото се продава при вас (т.е. възможно най-ниска масленост)

# 82
Здравенейтееееееее! newsm44 newsm68
Аз дочитах старата тема (що ли се пъна, ма ...) и съзрях чудо невиждано, та скачам тук да си поздравя градската и съм съвсем като в небрано лозе, за което моля да мЪ СФините! Mr. Green
R_penkova, добре дошла! newsm51 Само беден речник и слаб ум са причините да не изразя иначе радостта си от появата на моя градска в темата! Време беше, разгеле! smile3501 Ако ти имаш около себе си други дюкЯнки, можем вече и срещи да заформяме - аз имам една прясно зарибена сладурана, която много ме радва до момента и използвам случая да я поздравя, щото знам, че надзърта, макар да не пише. Наташкооооооо,  давай газ! Heart Eyes Hug
След после мисля да дописвам, само да млясна VK, задето мЪ спУменВа, па и джиджаната мома Славка май мЪ викЪше!   love001 txtloves
Ял ма те - идЕМ! Не съм дочела - нема сми! Нещо ми е на пръстите от доста време, сега напира да излезе. Към Ори е - ти си шашОва, ако се предадеш без бой! Питай Гууди, ако ми нЕмаш вЕра - кат ти скачат по таковата, вдигай гарда, ако си решила, че скачащият не ти е в категорията - игнор му стига! В кратка форма - ако те предизвиква равен - бори се достойно, ако за льольо не ти се поти - баста! Само нема да ме наказваш с мълчание, щот ш ти цепна един в междурожието! box И само да спреш да пишеш, заклевам се - спирам да те чета! Whistling Twisted Evil

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 15:03 от Wicked Angel

# 83
  • Бургас
Furia - ЧеститРожден на Детко - много да те радва и да е КЪСМЕТЛИЙЧЕ! baloni Tada

Nyala - В началото,като започвах режима понякога не намирах мляко 0,1 и няколко пъти ядох 1- процентово и не ми се отрази,свалях,но сега съм напълно режимна.Опитай и се наблюдавай,ако не сваляш - намаляш,разреждаш с вода или го спираш.Решението си е твое! thumbsup

# 84
Polly-Wooly,k_savova,sanny3,taya,gorda ,м-ЗиленкУтУ-Благодаря за отговорите ,момичета,просто исках да сравня,но като се има предвид,че с мъж ми го ядем това мляко от 5 Май,и сме свалили общо 26кила,не е значи толкоз зле!

Приятна събота на всички!  bouquet Hug

# 85
  • Лом
Furia  - честит празник!Да ти е живо и здраво детенце! smile3510 Аз въпреки кьоравочата ,която ме е нападнала трябва да hang  Но....ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ,че за пръв път ми се случва:Позната,която живее в Ихтиман,дойде на гости при майка си и естествено -време за кафе.Докато ме разпитваше ,защо съм като вампир с тези очи ,само ме заглеждаше и накрая ЧУХ:Ама ти  бая си отслабнала.ОООООО newsm20 МЕХЛЕМ ЗА МОИТЕ УШИ.Благодаря Ви ,че Ви има!!!!!!!!!!!Колко малко е нужно на човек ,за да бъде щастлив Joy Joy Joy Joy Joy   
ТОВА НЕ МЕ Е ГЛАВОЗАМАЯЛО МНОГО,ЩОТО СИ ЗНАМ КАКВО ПРАСЕНЦЕ СЪМ И СЕГА!Важното е да сме стриктни и упорити.

# 86
Wicked Angel ти си слабост и аз те   love001млясвам. Липсваше ми бе.
Furia да ти е живо и здраво рожденничето и много да те радва newsm59 Tada
Честито на всички минусчета и месечинки newsm74 сте
Сега в личен план
Купих си електронно кантарче. Стария кантарев ще го  smile3513 защото ме  ядосва[smilie=smile3516.gif]
Със страх се качих на новия, защото като съм ви чела какви разлики дава иии #Silly но този още от днес е добър с мен. Разликата между двата е 500гр +, което не е много на фона на излишните ми 6кг. Стискайте палци още утре да имам минусче, че вече се ядосвам на метаболизна си. Задържане от 8 дни.
А, и още нещо. Купих си нова MW да си правя дюкански вкусотии. Към нея има приложение с рецепти. ЩЕ ги сведа до нашата кухня, ще ги пробвам и ако са хубави ще споделя. Ако ли не - ще си мълча.
Черпя ви едно коктелче - за кантара и MW

# 87
  • София
Честит празник на всички, които имат повод  bouquet

# 88
Ха сега дайте акъл!!!!!   Очите ми са зачервени,сълзи, конюктивитче май ,с хрема-от носа вода....Фервекс,колдрекс-съдържат захар   smile3511само вит. "С"ли?Е, те това посред лято.....

Жозефа,Биопарокс. Локален антибиотик. Пръска се и в гърлото и в носа. Има два накрайника -за  гърло и за нос.

# 89
Привет момичета  bouquetДнес навърших 4месеца с вас и резултата е -20кг.Много съм горда с резултата си и огромно благодаря на ЦОЦИ че се е сетила за мен  bouquetЦелувки на всички желая ви вълнуващ и отслабващ ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт