С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 426
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 60
Емма  Hug здравей,

Аз също бих те посъветвала да изчакаш още 4-5 месеца поне. Нека да стане бебо на 6м, да се захрани, кърмата на мама да не е единствената му храна.........Погледни в блогосайта има няколко мения на кърмачки, които са много ценни според мен. Peace

Ако все пак си решила категорично да спазваш режима, задължително 3-та олекотена фаза за кърмачки с допълнителен плод, гала, сирене, хляб, млечни 2% и лично мой съвет повече риба и морски дарове, заешко, агнешко. Не заради теб, а заради бебо.

Тези 8 кг, качени по време на бремеността, мисля че ще свалиш лесно, на мен ми трябваше 1 месец, е с другите 5-6   Mr. Green ще трябва здраво и упорито да се бориш.

Благодаря на всички за поздравите към мойто миличко раче Mr. Green

Честит рожден ден на Михаела   bouquet щастие, здраве, късмет и упоритост и желая.

Честито и на всички мИмичета и момък Laughing с поводи за празнуване.

Благодаря момичета за сърдечното посрещане  Heart Eyes Hug, страОтни сте!

Цоци, Крикри   202uu

Жозефа, ако не си противник на хомеопатията пулсатила у дома действа безотказно при хрема, конюнктивит и разни течащи състояния.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 12:26 от маграт чеснова

# 61
Здравейте момичета и Тунингмания !

Днес да се похваля с още - 0,500 грама  newsm68  newsm44 !

Михаела ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си жива и здрава и много щастлива!!!!!!!!  bdbaloni

Маграт чеснова ЧЕСИТ РОЖДИН ДЕН  и на твойто мъжо много да те слуша !!!!

Емма  welcome !!!

Амилиа   202uu !!!

На всички с минусчета честито , на всички месечинки също и на тизи които влизат в трета фаза!!!!!

# 62
  • София
Имам въпрос към подклуба: пиете ли бирена мая? В смисъл, ако случайно стане хубавата работа, пък пия бирена мая, ще ли е проблем или... newsm78 ?

Аз пия само фолиева киселина  Embarassed

жозефа, има Фервекс без захар, също и други лекарства - питай аптекарката!

Емма
, аз лично бих изчакала, но ако толкова си на зор и си готова да рискуваш здравето на бебето си, поне спазвай трета олекотена фаза. Разгледай и тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com

# 63
  • София
Честит празник на всички,които имат повод!   Нямам нещо кой знае какво за споделяне.Подреждах си гардероба тази сутрин и пратих в седма глуха много дрехи.До като подреждах и обличах всяка дреха,за да видя как ми стои.В резултат сега съм в превъзходно настроение.Няма да хвърлям широките дрехи,само ще ги мушна на по-задна линия,за да мога да си доставя пак удоволствието да видя колко съм била дебела.
    Момичета,благодаря ви!Без вашия опит и подкрепа нямаше да съм успешна Дюканка.Продължавам...
    Желая ви лек ден и много големи минуси на Кантарев.

# 64
  • София
МаМаКуин Светкавицата, Танчето с дебелия аватаров задник -мммммммм, моренце, спа Hug Hug Hug

МаМаКуин - Светкавицата  -  да прекарате чудесно, аз също много харесвам ПОМОРИЕ. И умната с изкушенията!

Благодаря ви мили момичета   bouquet
За изкушенията - железна съм.
Вече 2 месеца, единствените ми прегрешения
са 2-3 чаши бяло вино и 2 кайсии  Hug
На морето най-много да се поглезя с някое Мохито,
но разбира се то ще бъде оправдано с мноооооого
дължини в басейна  Hug

ЧЕСТИТО МИХАЕЛА !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ
И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ !!!

# 65

Аз пия само фолиева киселина  Embarassed

Абе то и аз си я пия нея, но поне знам, че няма да ми навреди, ако... дай Боже... нали се сещаш. Но за бирената мая нямам никаква представа... Ще питам в някоя аптека и ще споделя после Wink

# 66
taya  не съм писала след последния ми отчет, защото не съм мръднала от -8кг. В момента съм в МЦ и може би затова не мърдам. С радост ще споделям с вас за всички минусчета. Надявам се, до края на първия ми месец да ударя -10кг.  Sunglasses
Стискам палци на всички  newsm10 да си получат всичките желани минусчета.

# 67
monica_q 8 кг за 20 дни хич не е малко, поздравления  bouquet Със сигурност в края на месеца ще има още! newsm10

# 68
  • София
Привет ви  Hug
Писах сутринта, ама нещо не успях да публикувам  Rolling Eyes
Както и да е, честита ни нова темичка, да е пълна с много минусчета и ведро настроение - след постингите на Цоци, Амилия, КриКри, Цвети, Перличка, МЗиленкуту, Тонито,  ....  вярвам в това  Hug
Маграт, добре дошла и от мен и успешно режимстване с нас ти желая Hug Честит рожден ден на мъж ти  bouquet
Емма Вече са ти казали момичетата, помисли си хубаво, запознай се с трета олекотена фаза, ако решиш въпреки всичко да режимстваш Peace
Михаела77И ти в нашата рачешка групичка  Laughing - да си жива, здрава, обичана и късметлийка в живота  Hug
Тунингмания Настрой се положително, режимът действа безотказно.При мъжете нещата стоят по друг начин-моя мъж за 12дни досега свали 3,5кг. пък не е от стриктните/гоня го с тиганЯ, ама... Tired /
Лек и режимен уикенд   Simple Smile

# 69
  helpuuХора,моля отговорете ми,на една от предишните страници питах за маслеността на киселото мляко ,тук на това което би трябвало да е fat free,пише 0.2  на 100гр продукт,а на low fat 0.5 на 100гр,това добре сравнение с българските млека?

jumpuuБлагодаря ви предварително?

# 70
  • София
Здравейте  Hug
Моето детенце днес става на 1 годинака почерпете се (опитах се да намеря дюкански нещица)

# 71
Furia - ЧРД на детенце, да расте и да те радва  bouquet
Nyala -0,1% за млякото

# 72
taya благодаря за подкрепата и аз се надявам. Те тези новичките (килца) падат лесно, да ги видим по-старите като им дойде реда. Ама аз съм им обявила война - да видим кой ще излезе по-голям инат. #2gunfire

# 73
Nyala, препоръчваното ниво на масленост е 0,1%, 0,5% ми се вижда множко newsm78

# 74

Furia,ЧРД на мъничето!

Общи условия

Активация на акаунт