С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 404
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря ти за бързият отговор VK желая ти лек и успешен ден  newsm10

# 46
  • Лом
Ха сега дайте акъл!!!!!   Очите ми са зачервени,сълзи, конюктивитче май ,с хрема-от носа вода....Фервекс,колдрекс-съдържат захар   smile3511само вит. "С"ли?Е, те това посред лято.....

# 47
жозефа..ужасно е насред лято да си болна ..изпитах го преди няколко седмици ..и понеже в началото и аз реших че колдрексите и фервексите имат захар и няма да ги пия ... та докарах до тежки пристъпи на кашлица ... и високи стойности на температура ... затова моя личен съвет е вземи си колдрекс но не на прахче а на хапчета ( май там захарта е в по ограничени количества) ...и вкрайна сметка даже и на прахчета ...ТОВА СА ЛЕКАРСТВА който са необходими на организма ти да се пребори с вируса ... бъди "режимна " в нещата които приемаш като храна

# 48
Здравейте момичета   bouquet, приемате ли нови членове в ДюкЯнската дружинка??? Само да уточня, че скоро разбрах за съществуването на тази диета и тепърва ще навлизам в дебрите й и ще се опитам да не задавам тъпи въпроси (особено онези, чиито отговори има с червено на първа страничка  Wink). Надявам се да ме окуражите - като забременях бях 64кг, но бях качила 5-6, като влязох да раждам бях 82кг, след като се прибрахме от болницата бях 72кг и така до сега, аз така се радвах на приказките, че с кърменето се отслабвало, ама уви!!! Та сега целта ми е килограмите ми а започват с цифрата 5-може и 59 да са, ама и това е ОК. Ще ми се да попитам всяка от вас (или някои) колко са свалили и за какъв период, трудно ли е да се спазва диетата, подходяща ли е за кърмачки и т.н., но предполагам, че вече сте отговаряли по 100 пъти на тези въпроси, така че няма да настоявам. Благодаря ви предварително  Hug

# 49
жозефа- защо не си вземеш парацетамол и витамин Ц?
фервекса е именно тази комбинация(според моя доктор)
и едно аспиринче............
иначе си вземи на Боарон нещата- има за грип(анти-грип) и осцилококсином- за 2 дни всичко изчезва- няма захар!
хомеопатично еSimple Smile
Боарон ги има почти във всяка аптека в България. Прекрасни са и са хомеопатични, просто естествени съставки са извлечени. Мисля, че осцилококсинома е екстракт от арника монтана и гъши дроб

# 50
Добро утро!

Приятен и прохладен уикенд, режимен и минусен

сега се сетих да споделя още нещо за изкушенията и битката ми с тях
нарекла съм доматите "моите плодове" (въпреки дискусията тук)
та като преритам за любим плод гриза домат
действа, поне за тези изминали месеци

а за алкохола - аз никога не съм го консумирала, просто не мога, и хич и не ми липсва сега
сладкиши и сладоледи никога не са ме привличали и съответно не ми и липсват
единственият проблем беше с плодовете, но там влиза в битката Дон Домат

за задържането съм писала и друг път, но ще се повторя
жени сме (повечето тук), имаме циклични месечни промени
вярвайте на кантара единствено седмицата след МЦ, тогава ви показва истинското тегло
другите 3 седмици пълзи нагоре именно заради тези циклични хормонални промени в женското тяло, карайки го да задържа вода
и ако кантарът показва завържане, то това всъщност е намаление, но невидимо именно ззаради задържаната вода, която в един момент изчезва

та не обвинявайте Дон Кантар
той си знае работата
а ако си вземете един електронен с анализ на тялото, обърнете внимание как в дните на "задържане" и нивото на водата изведнъж скача

хайде че стана дълго
целувки на всички

# 51
  • Варна
Здравейте на всички  Hug
ЧРД на Мишето    bouquet и на мъжлето на Маграт   bouquet
Честито и на месечениките - браво за волята и търпението им, само да припомня, че противно на медийните коментари,  danida82 е бременна (късмет й желая) - това за който има притеснения от това естество  Peace
За момичетата започващи 3-та фазаwelcome скоро няма да освободя моето място на таз пейчица, но сме се събрали все малки дупета  Whistling, така че има място за всички желаещи. И не си мислете, че режима става по-лесен за спазване - сега изкушенията са повече и волята ви трябва да е по-голяма. За мен лично това е най-важната част от този режим - как да запазим килограмите "завинаги".
Вече 8м. съм в тази фаза, първия месец всичко вървеше добре, като я карах по устав (т.е. включих всичко, което дава Дюкан), но дойдоха празници - Коледа, Нова година и стана една  ooooh! - качих трайно 2кг. (също и сантиметри). Не съм правила опити да ги свалям тези килограми с увеличаване на Протеиновите дни - карам си по един П четвъртък и вече 6м. си гравитирам около 52кг. По калкулатора на Дюкан, най-лесно бих задържала 57кг., което принципно е много за моята височина от само 150см., но за съжаление организма помни това, което си му причинил и ти го напомня цял живот  Tired
За новичките welcome - прочетете първия пост на темата, най-добре и книгата (който я няма да ми даде мейл на ЛС, ще му я изпратя), подгответе се психически и теоретично, заредете си хладилниците с режимна храна и започвайте  eat. Вземете си мерки - тегло и обиколки, направете си снимки, бъдете упорити и след време ще ви правим  newsm20
Тунинг - ти само с това зеле ли изкара целия ден  newsm78, нали няма да правиш заешки работи, за да си на този режим - задължително трябва да приемаш протеини на всяко хранене  Peace
Кри     Kissing Heart 202uu

# 52
  • Лом
Емма   въпреки настинката ми   Joy Joy Joy успя да ме разсмееш - браво."Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбирам мъжа, любов, за да му прощавам, търпение към неговото настроение, защото, Господи, ако поискам сила... ще го бия до смърт."
а ЗА КЪРМАЧКИТЕ- ПЪРВА СТРАНИЦА  ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН 
Цоци-благодаря за отговора  bouquet
Amilia-ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЕТИХ , А И ГЛЕДАХ КАКВО ИМАМ В НАЛИЧНОСТ Embarassed

# 53
Емма, добре дошла и  успех

аз твое успокоение - аз като бременна качих само 6-7 кг, и после още толкова от кърмене
не знам как се отслабва с кърмене  newsm78, ама кой знае, може и да става, ама при някой друг
аз бях като дойна крава, давах мляко и на близнаците на една приятелка
детето се хранеше 6 пъти, а мама поне 8 пъти, иначе припадах
та така

# 54
Добро утро,девойки! newsm03Много сте ранобудни,или по-скоро къснолягащи!

Искам да попитам,какво пише на киселите млека в България,защото тук пише 0.5 гр fat на 100гр продукт,това добре ли е?

Хайде умната и не забравайте да отслабвате!!! Joy

# 55
Цоци Hug, утре Ше къртиме прозорци вкъщи Confused . Аз не че ще хвана кангото, ама трябва да съм подръка на мъжа ми. Иначе с удоволствие (пък ми е и удобно като място Tired ). Да не говорим, че имаш едни неща при меееееннн Whistling .....

Емма, бих изчакала на твое място, предвид че кърмиш и че бебенцето ти е още мъничко Peace

# 56
Забравих -честит празник да всички които днес имат повод![/glow]

жозефа,аз ти препоръчвам,преди да пиеш сериозни лекарства да пробваш гаргара със солен разтвор(1чл в една чаша хладка вода),и ако си намериш ехинацея-успех!

# 57
  • София
Крикри newsm10 smile3501 подкрепям с две ръце!!!

# 58
Емма,добре дошла успех с 3-тата олекотена фаза за кърмачки Peace
Жозефа много е неприяно ,че си болна,съчувствам ти .За конюнктивита помагат много капките Тобрекс.Скорошно оздравяване  bouquet
К_Савова Hug
Полли-Уолли и на теб съчувствам за къртенето,като се сетя какъв ужас беше до скоро у нас с ремонта на банята #Crazy

# 59
  • Бургас
Добър и усмихнат ден и от мен! smile3503 Весело и ведро настроение на нашта дюканска секта! Hug

Sagittariusq,миличка  Hug

desi val - и от мен Hug

Честито влизане в трета фаза на Dahlia! Flowers Sunflower/кога ли и аз ще стигна до нея?/

djani -  fingerscrossed

ЧРД на Мишето   bouquet и на мъжо на Маграт Чеснова   bouquet

Честити минусчета на taya,tuningmania и всички други!Радвайте им се и се зареждайте с положителна енергия!Ще ви трябва за по-нататък.

Цоци и krikri -   202uu newsm74

Искам и аз да съм от тези пилци - оцелелите!

И аз пожелавам на всички усмихнат, отслабващ и интересен ден! newsm51Много ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт