С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 354
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета и момче !!!
докато си пия кафето и ви чета (нали това беше точка първа за деня на една режимна Дюканка) .... и от форума виждам усмивки .. и аз се усмихвам срещу телевизорчето ( екрана на компютъра) ... ей това е добре започващ ден !!!!!!!!!!

Amilia ...благодатя за информацията ...на мен лично ми е полезна ... особенно практичния съвет какво да гледам на супермаркетските пилета ... еее то се знае че когато няма голям избор вземаш това което има ... някъде преди 2-3 теми коментирахме кой са добрите пилета в нашите големи вериги ...и аз от тогава купувам от пилетата ДОК ...и ...да ви призная пристрастена съм към пилето на сол
при мен кантара не е мръднал но аз му се радвам понеже не отчита и покачване ...аз задържането ...да си призная не ме кара да изпадам в депресия ...
да споделя когато започнах режима ... първите периоди на задържане .. ги преживявах трудно и тежко ...а сега приемам филосовски с усмивка дните на задържане ... приемам ги като нещо естествено и в реда на нещата ...от друго страна тези дни съм на ПЗ ..и при мен е нормално да не свалям килограми и грамчета ...
момичета установих че при мен Колата лайт ме кара да задържам вода ...затова я ограничавам колкото мога ...но установих и другото че когато в дните на ПЗ ...ям повече домати също макар и малко ми действат "напомпващо " .... нооооооо обожавам домати плюс това те са в списъка на РАЗРЕШЕНИТЕ ...и макар да ми действат "напомпващо " ...си казвам ... ако по време на втора фаза изключа тотално всички храни които ми действат така ...после когато в трета фаза ги включа в менюто си ... ще има "трагедии " за покачени килца ...и затова си го хапвам с удоволствие ...

честото на Не съм,  danida82,    :ReGe,  vichi95,   yani,  Весенце,  
Мишел + ,Leo , Джини
 ...месечинките

Михела ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ...бъди здрава усмихната ...и се харесвай ...

Благородно завиждам на всички момичета които са на почивка .... на останалите радвайте се на малките "радости на живота " ... денят е хубав !!!!!!!!

ПП. и друго да ви споделя ...преди години прочетох някъде едно изследване за самочувствието и една мисъл много ми хареса ..... АКО ИСКАШ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ОКОЛНИТЕ ПЪРВО ТИ САМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВАШ .... та ви пожелавам ДНЕ СЕ ХАРЕСВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЧЕРА ...МАКАР И МАЛКО ...ТО ЩЕ ПОВДИГНЕ ГЛАВАТА ВИ ПО ВИСОКО ...ЩЕ ВИ НАПРАВИ ПО УСМИХНАТА

# 31
Цоци,по повод това,което си написала"ПП. и друго да ви споделя ...преди години прочетох някъде едно изследване за самочувствието и една мисъл много ми хареса ..... АКО ИСКАШ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ОКОЛНИТЕ ПЪРВО ТИ САМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВАШ .... та ви пожелавам ДНЕ СЕ ХАРЕСВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЧЕРА ...МАКАР И МАЛКО ...ТО ЩЕ ПОВДИГНЕ ГЛАВАТА ВИ ПО ВИСОКО ...ЩЕ ВИ НАПРАВИ ПО УСМИХНАТА"-не напразно написах в профила си:Дюкан ми върна самочувствието" и вярвай ми хич не ми липсва   smile3503  love001 hahaha Joy Joy Joy

# 32
  • София
Здравейте и от мен, включвам се по темата за да се отчета:
Ударните дни ги започнах от 7 юли - 5 дни = -5 килограма (това е идеално за мен)
От днес започвам смесеният режим, само да попитам аз ли да си определя колко време да го спазвам че нещо не разбрах  smile3511 много ще съм благодарна ако някой ми поясни.

# 33
  • София
Добро утро на всички!  Hug
По повод вчерашните дрязги (благодаря на Лени, че ми цитира правилата за писане във форум и ме призова към толерантност), искам да кажа, че наистина всеки е свободен да яде колкото и каквото си поиска и да спазва какъвто и да е режим или диета за отслабване.  Peace Просто това е тема режимът на Дюкан, не е тема за разделното, нито за лунната диета, нито за д-р Ори Хофмеклер, нито Рицарките или Дневникът (където са събрани момичета, спазващи различни диети)  Peace Тоест според мен ние сме приели тези правила, които ни е дал Дюкан и се стремим да ги спазваме максимално стриктно, за да постигнем обещаните от него резултати. Дюкан не толерира прегрешенията, колкото и малки да са те, не иска от нас да се храним разделно и т. н.  Peace Ако някой спазва режима по свой начин - няма лошо, важното е да има резултати. Но няма смисъл да ритаме срещу   Книгата и срещу  smile3554. Освен това аз, гледайки на нещата от "моята камбанария" на трицифрените дебеланки, не знам дали щях да постигна успех, ако се отпусках или изневерявах на Книгата. Защото 10 кила могат да се свалят с който и да е режим и да се задържат, макар и трудно. Но 30-40-50 кг  newsm78 newsm78 newsm78 поне аз, опитвайки всички диети от форума, не успях. Единствено с Дюкан засега имам известни успехи, дано да устискам до края  Praynig
Искам да ви кажа, че за времето, за което съм в темата (година и 3 месеца), видях да се записват много ентусиазирани момичета, които след това изчезваха безследно. И някои от тях поддържаха идеята за подтикването на метаболизма с малко прегрешение или за малките прегрешения, които правят режима по-здравословен или по-лесен за издържане. Та тези момичета все още си ходят с наднорменото тегло. Вие изберете от кои искате да бъдете. Peace
Досадна съм, знам, но се надявам да е за добро  Embarassed Хайде по кафе, "свих" го от Лени от темата за Хифмеклер  Embarassed, но ми се стори много подходящо  Laughing

Не съм чела от вчера, но по-късно ще наваксам. Не искам нови дискусии, в никакъв случай! Искам само да ме прочетете и да си помислите по въпроса.  Thinking Гушки и филюдки на всички!  Hug

# 34
Всеки определя сам, но най-често 5/5.

Добро утро, сладурки!
Честита нова темичка.
Приятен уикенд ви желая. Аз отивам на фитнес.... newsm75 newsm28 wash 1ironing  food002

krikri  Hug

# 35
  • София
labello, успешна трета фаза  Peace

krikri
,   202uu

perlataHug

ЕДИТ: Вардете се, момичета и момче, пак върлува някакъв летен грип с 00 екстри  Embarassed

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 12:20 от М-зИленкУтУ

# 36

Приятен уикенд ви желая. Аз отивам на фитнес.... newsm75 newsm28 wash 1ironing  food002

Горда , Naughtyтоя фитнес хич не ми харесва! hahaha Joy Joy Joy Joy Hug
Кри,много си права !Накрая ще броим оцелелите пилци.Дано да съм от тях Praynig hahaha Joy Joy
Зеленко, Hug Hug Hug

# 37

Поли-Уоли, забрави ме   newsm45  И ще ти се сърдя сега /шегичка/. Нали знаеш, че те   Kissing Heart

Това не може да се случи newsm51 (писах ти на скипето вчера, ама... Rolling Eyes )

ЗлаВещица, отново хиляди благодарности за усилията ти. Евала  bouquet !

Имам въпрос към подклуба: пиете ли бирена мая? В смисъл, ако случайно стане хубавата работа, пък пия бирена мая, ще ли е проблем или... newsm78 ?

Жужолинка, ти сега ли разбра, че сме секта Tired ? Това го говорят по телевизора отдаааавна-отдавна Wink

А пък днес видях 56.7кг Shocked . Ама не му вярвам много, щото не бях закусила (аз се меря на работа след закуска)

Лек и релаксиращ ден Hug

labello, добре дошло в трета  bouquet

# 38
  • Лом
krikri   newsm10  

# 39
tuningmania   бравос!
Цоци , Перла- действате  ми много добре(съветите за задържането), за което ви благодаря
Михаела ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
маграт чеснова да ти е жив и здрав мъжо, много да те обича, слуша, подкрепя!
Reny31 - втора фаза се спазва до постигане на желаните килограми. А трета - всеки свален килограм се умножава по 10. Получената цифра е продължителността на трета.
Пример:5кг*10=50 дни трета
krikri    абсолютно те подкрепям Peace

# 40
Здравейте и от мен, включвам се по темата за да се отчета:
Ударните дни ги започнах от 7 юли - 5 дни = -5 килограма (това е идеално за мен)
От днес започвам смесеният режим, само да попитам аз ли да си определя колко време да го спазвам че нещо не разбрах  smile3511 много ще съм благодарна ако някой ми поясни.

Смесеният режим се спазва до достигане на желаното тегло.Много те моля за да няма повече разправии в темата прочети най първата страничка,там е написано всичко,даже и да нямаш книгата ще ти стане ясно Peace

# 41
Кри,много си права !Накрая ще броим оцелелите пилци.Дано да съм от тях Praynig hahaha Joy Joy
Зеленко, Hug Hug Hug
И аз ,и аз Praynig

# 42
            Добро утро мили момичета, усмихнат ден на всички - и лоши и добрички!
            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИХАЕЛА - пожелавам много здраве, много любов и много филюдки!
             ДАЛИЯ - успех в трета фаза. БРАВО на теб.
            ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ.
             ПОЖЕЛАВАМ много отслабващ ден на всички, бъдете добри и се обичайте!
             ГУШКИ И ФИЛЮДКИ на цялата дружина.
             ТУНИНГ -  хммммммммммммм

# 43
  • Тракийка в Софийското равно поле....

А здравейти и честита темичка.
Честит рожден ден на Михаела Бъди винаги щастлива и усмихната!
Честит празник и на Маграт , да ти е жив и здрав, мила и да се обичате много. И да ти  кажа - много ме радваш!  Hug

Перленцеееее и аз чакамммммм, чакам  Party
Кри  newsm20.

И на въпроса - как устояваме на изкушенията - Тонито добре го е казала.... Аз само да добавя - когато имаш да сваляш 20-30 и повече килограми - всяко прегрешение означава още месец...два.... на режим. А знаейки, че и без това те чака година, две...... ако сложим и захранването и повече...... е как да прегрешиш?! Не съм ... и се надявам искрено да не го направя. Моите любимки тук ще ви кажат колко сватби изкарах от началото на режима..... Е - изкарва се, не съм умряла. Цоци ще ме разбере, колко ми липсва тая водка еееееееей  ooooh! - ама не - не и не. Това е!!! След година две ще ям и пия - сега - не може.

Айде - отивам да нападам Метро!

И в тази тема, ей това сладурче ще бди и ще ви връща в правия път. Помнете - любовта ще спаси света.

Ще го пускам всеки път, когато някой прекали. Сещайте се сами!!!

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 11:24 от Tatitt

# 44
Tatitt ...нали знаеш че си ми в графа "любимки" ...искрено се надявам утре да се видим на живо
Polly-Wolly ...миличка понеже и ти си в същата графа като Татит ...пиле ще успееш ли да дойдеш утре за едно кафе ... да ти видя кръшната "нова " фигурка

krikri ... ти си ми една от "ПРИМЕРИТЕ ЗА ПОДРЪЖАНИЕ" .... искрено ти се възхищавам и на постиженията и на упоритостта ...и на търпението винаги да отговаряш на всички въпроси ( за тази година и 3 месеца колко ли пъти си отговорила на едни и същи въпроси на такива като мен ) .... искам само да допълня към твоя пост ... понеже този режим е една много продължителна промяна на начините на хранене ( визирам дамите които имат да свалят над 20кг) ...и форума срещите са и мястото където не само взаимно се подкрепяме и помагаме ..но и СЪЗДАВАМЕ НОВИ ПРИЯТЕЛСТВА ...което е вторичен хубав резултат на режима ( и лично на мен като едно обществено животно ...страшно ми харесва ) ............ИСКАМ И АЗ КАТО ПЕРЛАТА ...да съм от ПИЛЦИТЕ НАЕСЕН ...  smile3521 smile3532  като се замисля то с толкова изядени пилета и яйца докато докарам желаното тегло ...сигурно ще ми поникне перушина по гърба ...и крилца на раменете ( най вече поради продължителната липса на питиета като водката)

Общи условия

Активация на акаунт