С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 43 252
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 750
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мерси момичета за съветите и подкрепата!  Hug
tanyamanya, мерси за сайта, така като гледам всичко си спазваме. Слава богу младежа пропи, храненето изобщо не ме притеснява, нищо няма да му стане от 1-2 дни неядене, като се оправи ще си навакса, притесних се, че отказва да пие, но след поредното повръщане го убедих, че е по-добре да повръща ментов чай отколкото стомашните си сокове  Grinning Иначе слагам Вомитосхил, давам и хапченца против гадене, а температурата е 37 и 5 така, че няма нужда от лекарства.

_KIARA_,
1.аз дреболийки си ям всякакви, особено воденички само им махам мазнинките  Peace
2. Аз зелен боб ям в дните на П, но само от кръглият, плоския според мен не е режимен.
3. Царевицата не е режимна според мен, твърдр много нишесте има.
4. За втора фаза може от тези без мазнини, но не мн често защото са много солени и се задържат течности от тях, иначе има нискомаслена пуешка шунка, която става.
5. Не съм имала такива проблеми, само 1 ден ме заболяха бъбреци, но май си беше от настинка защото на др ден нищо ми нямаше.

Отговарям от свое име, знаеш, че всеки спазва режима така както го разбира и не смятам мнението си за меродавно  Peace Прецени си за себе си и успех!   bouquet

# 751
_KIARA_, просто подходи творчески
поинтересувай се какво съдържа даден продукт
ако въглехидратите са до 5%, а мазнините до 10%, значи става
в нет-а е пълно с таблици със съдържание на продукти
отделно вече и на някои опаковки в БГ го пише

а за другото - чичко доктор знае най-добре

# 752
Киара, аз зелен боб си ям от самото начало в дните ПЗ, сега в трета - когато ми се прияде. Готвя от кръглия, действително плоския (особено по-белия е по-маслен). Важното е да се готви без мазнина. Hug

# 753
Здарвейте колежки, колега bowuu!
 New Valia - честито на детенце. като прочетох, че е спечелил конкурса и сърцето ми се разигра. Много хубави емоции са това. Пожелавам му да е първенец във всичко  bigdance2
Лабило и Деница - разликите ви са Брррр  - супер! newsm51. Лабело стискам палци да те приемат.
Сега аз да споделя какво става с мен, а вие като "стари" Дюканеси да ми кажете това нормално ли е?
 Значи изкарах 5 ударни дни - 2кг. После минах 4 или 5 дни 1/1 - резултат 0, после изкарах пак 5 П и резултат пак 0. Минах на зеленчуци и още втората сутрин резултат -1. Днес ми е трети ден ПЗ и още-,0300. Пред цикъл съм на всиичкото отгоре. Започнах от 73 кг, като в последствие се оказа, че всъщност стария кантар ме е теглил  по-малко, значи от 73,500. Сега кантара показва 70,300. Гръдни и подгръдни мерки не съм взимала. Мерих само ханш, талия и бедро. Там разлика нямам, което ще рече, че от сваленото до тук съм сваляла отгоре(аз си го и усещам де). И сега съм в чуденка newsm78 по каква схема ще ми препоръчате да продължава 5/5 или 5/4 или и аз вече незнам. В П дни задържам в ПЗ - свалям. Или съм набрала енерция ли...
моля, помогнете ми

# 754
Здравей, Polly-Wolly.
Успех с режима и приятен ден.

# 755
Момичета, Благодаря за отговорите ви newsm51

# 756
  • София
ВК

Много схеми си сменила за толкова кратко време ......   newsm78
Мисля, че всички ние, в това число и аз самата / с моите 7 дни ударен/ пропускаме някои неща, които са изрично написани от Дюкан в книгата ..... явно с цел да постигнем по-бързо желаните резултати ..... / всеки си мисли до морето..... ил до 1 месец или си представя някакви срокове/ .... съзнателно удължаваме ударния период ..... или си избираме схеми за втора фаза, подходящи за хора с повече килаграми за сваляне
Според мен не може да се предвиди точно с какви темпове ще отслабне човек ..... може в ПЗ дните да сваляш от инерцията от дните на П ...... ако имаш сили карай си 5/5 ..... но ако трябва да се съобразим с книгата най- добрия вариант 2П/5 ПЗ..... но и аз си правя свободни съчинения и в момента съм 4П/3ПЗ ..... така ми е най -лесно за броене и за уикендите
Когато направиш месец и видиш крайния резултат ще може да се прецени най-добре
Пожелавам ти успех   bouquet

# 757
  • София
Добър ден  newsm51
при мен нищо ново пред МЦ и ме тресе яко, да идва че ми е нервно и съм яхнала метлата  afwitch
Лабило изглеждаш невероятно, успех с трета фаза и се наслаждавай на вечерята  eat
Деница страхотна мацка си станала  smile3521
New Valia радвам се че детенце е спечелило и гласовете ми са имали смисъл  smile3501
Лек и отслабващ ден goodscale

# 758
До "Не съм" - Честито тегло Simple Smile От къде знаеш колко съм прекрасен?

До "elikaragyozova" - Предполагам, че киселото мляко "Култура 0.1%" са го спряли със Закон от производство. Та то няма никакъв вкус. Само "Герма 0.1%" е по-зле Simple Smile

До "ronito" - Според мен няма проблем с пушените пиле и риба, само не знам дали не са прекалено осолени, че със солта не бива да се прекалява.

До "cote" - Wink

До "Amidala" - Някъде го мернах това "Карабунар" но нещо не ми вдъхна доверие. Видя ми се през кофичката, че е адски рядко, а аз искам като си отворя кофичката да не е начупено..

До "_KIARA_" - Не, че съм напреднал (смисъл напреднал съм - само в областта на корема - стърчи много напред), но за пилешките дреболийки мисля, че няма проблем, защото и сърчицата и воденичките са си чисти мускули Simple Smile

До "VK" - Мараба Wink

До "Huxol" - Само това ли ще кажеш?

# 759
  • Пловдив
Киара, аз зелен боб си ям от самото начало в дните ПЗ, сега в трета - когато ми се прияде. Готвя от кръглия, действително плоския (особено по-белия е по-маслен). Важното е да се готви без мазнина. Hug

Боба има доста различни наименования, особено по различните краища на България. Позволен е зеленият фасул, но мисля, че плоския, а ако кръглият е бакла - аз поне така си го представям е забранен - изрично е написано в книгата - баклата е забранена. Дано да не е такъв този, който го ядеш.
Киара, отиди на лекар. Може да е жлъчка. Нашият режим е подобен на този за жлъчката, но там са забранени жълтъците, подправките, особено лютите, всякакви видове дреболии  и газираните напитки.
Ели, в нашият магазин има Култура.

# 760
Здравейте от мен.
Много сте активни в писането, особено преди обед и като се върна от разходката с детето не мога да ви изчета.
Ню Валя браво на дететнцето за успеха. Но той си е красавец.
Вероника и аз съм 162 см а калкулатора ми дава 56 кг. Явно си била по-дълго време около 60 кг. и за това ти дава толкова. Няма проблем да се бориш за 55 кг. , но може би по- трудно ще ги задържиш. Прецени сама.
В Пловдив не съм усетила липсата на Култура, а ям основно такова мляко и Верея. Опитах веднъж Пършевица 0,5 но изобщо не ми хареса.
Пожелавам ви лек ден!  Hug

# 761
Опитах веднъж Пършевица 0,5 но изобщо не ми хареса.

И аз опитах едно 0.5 процентно мляко на Данон и не ми хареса.
Вереята ми харесва
Никой нищо не казва за Фермерското, не сте ли го срещали?

# 762
  • София
До "Amidala" - Някъде го мернах това "Карабунар" но нещо не ми вдъхна доверие. Видя ми се през кофичката, че е адски рядко, а аз искам като си отворя кофичката да не е начупено..

Защо да не вдъхва доверие?
Купувам на мъжа ми сирене и мляко /по-висок процент/ и той ги харесва.
Ето тук пише за млякото.

# 763
  • София
Момичета, помогнете!!!
От много четене  ми потекоха лигите за канелени бисквитки, а не мога да намеря рецептата!
Знам със сигурност, че я срещнах някъде, но сега се утрепах да я търся и не мога да я открия - моля кажете къде да я видя Praynig
Благодаря ви предварително!

На всички с минуси   bouquet, на тези без минуси КУРАЖ - ще стане!!!

# 764
...Никой нищо не казва за Фермерското, не сте ли го срещали?
Тани, на мен не ми е попадало, но в 101 тема mama_na_kiki е докладвала това:
Цитат
...Да споделя,намерих страхотно кисело мляко:Фермерско диетично.Произвежда се в с.Асен.Съдържание:Краве кисело мляко,обезмаслено,мазнини 1gr,белтъчини 3.2gr,въглехидрати 4.3gr,енергийна стойност 35kkal...
Heart Eyes
Lucie, виж тук   chef

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 16:14 от Sagittarius.

Общи условия

Активация на акаунт