Априлки, хайде на море, с Априлчета в ръце!

• 10 934
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Лелее, Акварел, какви са тия премеждия Shocked Добре, че сте се разминали само с материални щети и сте живи и здрави Hug
Виждам, че Сисее не се е отказала от сватбата, браво Peace
Аз съм гроги. Преди час и половина се прибрахме от свеки. И нашите решиха да дойдат и оставихме Дима на бабите, а ние тримата ходихме на поход в планината. Мъжо ми е черен Twisted Evil Два часа и половина ни прекарва през едни кози пътеки с нанагорнища на нанадолнища почти на 90 градуса Whistling Аз се мъча да се катеря, а дупето ми ме дърпа назад, ужас Embarassed Поне изгорихме доста калории Sunglasses Накрая мъжо хвана една малка пъстърва и утре ще пържа 1 рибка за обяд Crazy. Къпаха се с Илчо в реката, която и зиме и лете е все 13 градуса Confused, излъгаха ме, че е плитко и докато прецапам през водата се намокрих до кръста; откачалки пълни ooooh! Нали съм си Шматка Тъпанарска забравих фотоапарата, ама за следващия поход ще го взема Mr. Green Сега и тримата са изкъпани и приспани, а аз пускам една пералня и се хоризонтирам, че едва мърдам Tired Утре, ако успея да се надигна от леглото, ще почерпя Mr. Green

# 46
ей мами здравейте,искам да попитам има ли бебчета ,които са само на кърма и акат през 4 или 5 дн.Незнам какво да правя дали да и сложа една свещичка в дупето имам такива бебешки
Ами ние сме така. Миналата седмица не беше акала 6 дни и се обадих на педито. Изписа ни Лактулоза МИП - 2х5 мл. / за 5 дни - ефект имаше след 3 часа. На следващия ден също се изака детето. Каза /а и вътре на листовката пише/, че препарата не води до привикване  Peace
Ами и Ива от 1 м. насам има периоди без да ака няколко дни! Сега е в такъв - не е акала от сряда, т.е 3 дни. Преди това също така 3-4 дни не ака, но в сряда се отчете 2 пъти! при това съвсем кашаво без да има запек!!! И незнам дали е нормално , но не мисля че е запечена! Абе бебетата имат ли истиснски запек / с твърдо ако?/  newsm78

А да поясня, защото не съм се изразила много точно:  Каката е на две години и е можеби най-палавото дете, което съм познавала до този момент. Не мога и да си помисля да излезна и с двамата. А поради тази причина, че е палава и още другото което е, че е много нервно дете, пали се от най-малкото никой друг освен мен не иска да я извежда на разходка и затова аз излизам с нея.

Разбирам те сина ми беше подобна китка и като се роди Маргото , макар че беше вече на 4 г. ми беше невъзможно да излезна с 2-те деца сама! А колко пъти съм зарязвала бебешката количка по улиците да го гоня ooooh! Сега като се замисля, понеже вече отрасна, а каката ми е по кротко дете, с 3 деца ми е по лесно отколкото когато бяха 2 / т.е. той беше по малък/ ! Варианта е да излизаш с някого, като той да води бебето а ти каката и когато трябва да се храните да ги сменяте Laughing / аз така правех с Маргото/!

# 47
tedi_ip да си жива и здрава и много щастие ти желая  Hug  bouquet

Момичета днес е нечовешки ден! Толкова неща ни се случиха....Първо решихме даотидем с колата на Алеко, малката да подиша чист въздух. Тръгнахме и ни спря полиция, превишили сме скоростта с 32 км  Embarassed, разделихме се с една 20-ачка. Стигнахме до Сиемоново и се нацепихме в една кола, не можахме да спрем и се ударихме #Crazy На човека колата е долу-горе добре, ама нашата е без фарове, висяща броня и огънат преден капак. Много се уплаших за Габи, тъй като беше на предната седалка в кошчето за кола, а удара си го усетих, не беше много лек Cry
Разбраха се да не се вика полиция че и те бяха с малко дете, и ние с бебе...да не чакаме 2 часа ,разбраха се да се обадят и ние да платим щетите  Peace
Прибрахме се криво ляво, по инерция, колата загря, но слава Богу се прибрахме.

Решихме следобед да отидем на разходка в парка и тъй като аз ударих една биричка, ми се припишка, и решихме да отидем до нас, за да мога да отида до тоалетна.(тъй като сме на 5 крачки от парка) Тъкмо чакам аз асансьора, а Васко е вън пред блока с Габи. чувам адско трополне, писъци и крещене. Изкарах си акъла, помислих че става нещо с бебето и Васко, излязх бред блока и виждам едно момче на земята-кракът му беше счупен на 3 места и висеше само на кожата и то крещеше, а до него 10-има пенсионера искат да го бият. Васко извика линейка  и полицията дойде за 2 мин.Оказа се че 2 момчета искали да разбиват вратата между етажите, ама пенсийте ги погнали те скачат през прозореца на първият етаж върху козирката на входа и от там на земята, едното избягва  а другото си чупу крака при скока. #Crazy После арестуваха и още едно момче и едно момиче.Голяма калабълък стана, събраха се 100 човека ooooh!  Много се стреснах защото помислих че става нещо с бебето, , моля се да не ми спре кърмата SadСега се прибрахме, изкъпахме Габи и се надявам този ден вече да е свършил! Cry

ето за капак една тъжна новина-отиде си един добър човек и професионалист- http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1216640  Sad

леле , Aquariel , какво става с вас , ужас !!! Дано всичко отмине с днешния ден !!!

Пинит , много се радвам за добрите новини , лека бременност  Hug Hug

Стикам палци на Ася скоро за същата новина !!!

# 48
Леле Акварел, дано да е свършил каръшкия ден. Какви премеждия само, ужас.

Голди, добър маратон сте си направили, браво  Peace

Сега прочетох за Пинит. Честито мила, лека и безпроблемна бременност. И да се отчиташ от време на време.
Момичета, около мен вече има доста бременни, а една приятелка постоянно ми изпраща снимки на сладкото си коремче, и чак ми се прииска и на мен пак  Laughing Но пък ми се ходи и на работа. В този ред на мисли да ви питам някоя от вас има ли намерение да се връща на работа още преди да изтекат деветте месеца?

# 49
 Flowers Rose За невероятния Вили Казасян !
Много се натъжих ,когато чух по новините Sad

# 50
  • Варна
sisee навярно сега си прекарвате страхотно  Laughing  Hug

elena draganova Невена е така от доста време. Последно не беше акала 6 дни и днес следобед памперса щеше да се пръсне. Нищо не й давам - нито свещички, нито сиропчета.  Peace

pepa_ilkova единственият начин да запазиш и увеличиш кърмата е да кърмиш често и да не заместваш хранения с АМ. На какъв интервал кърмиш? Не може ли да излизате на разходка след като накърмиш малкия и да се връщате за следващото кърмене. Или да намериш някой, който да излиза с теб и да бута количката. Както виждам имаш гледачи за бебчо, накрай ги да излизат на разходка, а не да го гледат в къщи.  

Aquariel ама че ден! Дано всичко кофти дето е трябвало да ти се случи, да е минало и от сега нататък да имаш само късметлийски дни!

напоследък Невенка е в много добро настроение, пу-пу - вечно е ухилена, маха с ръчички като мелница и започна да си пее много сладки приспивни песнички. Започна да проявява интерес и към гърдите ми - като я кърмя ги гледа съсредоточено и ги милва - то повече прилича на удари с юмручета, но определено им се радва.  Laughing

Alokazia хич не се притеснявай за темите. Знам колко усилия изисква да направиш една хубава тема, аз сега въобще не мога да намеря време и искам да благодаря на всички момичета, които толкова се стараят да ни е уютно във форума. Напълно съм съгласна с veni-b да се пускат няколко теми с един и същ дизайн - така хем ще им се радваме повечеко.  Hug

Лека нощ от мен, утре ще ставаме рано, че таткото ни е дал задача 8:00 да сме на плажа   Nature Sunny

Опс, щях да забравя - май за първи път обиколката на ханша ми е по-малка от обиколката на бюста - 99см на 95 см в полза на бюста  bombs  newsm53

# 51
благодаря Ви мами, засега няма да и давам нищо.Щом има и други бебоци така значи не е страшно.Ина мен ми стана много мъчно за Вили Казасян.Той беше и си остава невероятен човек,дано отива на по-хубаво място.Лека вечер на всички.

# 52
Хайде и аз да се разпиша! Simple Smile

Днес бяхме по магазините цял следобед, че утре на сме на детски рожден ден  newsm53 newsm08

Aquariel, леле какъв ден само! Добре че всичко е минало само с уплаха Praynig

За кърмата - на мен определно ми действа чая за кърмачки, много сок от праскови и вода и овесени ядки Peace Пепа Илкова, и аз бях в такъв период, но със сигурност трябва да махнеш АМ и да кърмиш колкото се може повече Peace

Сисее, да разправяш после Simple Smile И аз съм намислила да купя едно АМ за всеки случай да имам Peace

Определено и бебка много се разсейва вече докато я кърмя и затова все сме в спалнята като ядеме, че иначе само иска да гледа телевизия Joy Или пък се ослушва и спира да цока и после пак продължава hahaha

Bibobibo, аз съм на работа от октомври Embarassed Embarassed Embarassed Нямам друг избор #Crazy #Crazy

hiksita, вие имахте проблем при въвеждането на твърдата храна или със сокчетата?

# 53
Срещата вчера беше супер, само дето Йони се съдра от рев през повечето време smile3541 , но на мама й хареса.
 cheers

# 54
Eй момичета, вижте кое време е, а аз  Shocked

Но се събудихме от някакви гърмежи (нямаме поделения наблизо, иначе щях да си помисля че се случва нещо подобно като в Челопечене). Събудих мъжа ми, и установихме че в съседния блок има пожар. Обаче и нещо се взривява, и мирише ужасто. Сега сме затворили всички прозорци и не смеем да легнем, докато не видим че положението е овладяно. Егати и ужаса. Предстявам си хората в София какъв ужас са преживели.

# 55
Добро утро!

Много тъжна новина-нека почива в мир Вили Казасян! Flowers Rose

А сега събудете сеееееееее!!!!!!!!!!
http://www.vbox7.com/play:619819e4

Лек и приятен ден на всички! newsm10 newsm51

П.п.Aquariel  Sad дано всичко остане зад гърба и днешният ден е най- красивият за теб и семейстото ти! Hug Hug
 Изчезвам, че ще ходим по разходки семейно Joy Joy Joy, което е изключителна рядкост при нас!!!  Mr. Green

# 56
Добро утро!

Хайде на кафе  kaffeetrmker_2

Снощи кърмих 2 пъти, но определено кърмата е намаляла.

Малчо плаче до после.

# 57
  • Popovo
Добро утро   bouquet

Ясмина, аз получавам същите милувки  от Гого, много е смешен, гледа толкова съсредоточено прави едни физиономии и следва милувка с юмруче.
Сисе, чакаме снимки от сватбата.
От няколко дни се опитвам да махна нощното хранене в 3, но без успех. Не се лъже нито с вода, ноти с биба, иска си цицка детето и това е. Ако не беше качил така рязко (1.220 кг за 19 дни) хич нямаше да се тревожа, но сега само за този гадния рахит си мисля. Довечера няма да го будя да яде в 12, а когато си поиска през нощта, нали целта е да е едно ядене по малко.

Лек и спокоен ден в разходки ви желая  newsm51
За Вили Казасян  Flowers Rose

# 58
сисе приятно изкарване довечера.мами не се притеснявайте чак толкова да давате АМ на децата си.пишете така,все едно отрова ще давате.Оливия е на АМ от 10 ден на раждането си и какво да не е нещо лошо станало Peace.хайде аз пак имам да гладя....... Tired
Въпроса не е в приемането на АМ , а по скоро в психическата зависимост м/у майката и бебето при кърмене !Кърменето не е просто п-с на нахранване на бебето, ами ние физически сме взаимно зависими в момента !

Лека нощ от мен, утре ще ставаме рано, че таткото ни е дал задача 8:00 да сме на плажа   Nature Sunny

Ами блазе ви! Аз отново взех да се разколебавам за море... тъкмо се навих и се намери баба да ми напомни за първото море с първото дете. Понеже не знаете- прекарахме го основно в бургаската болница с тежко разтройстрво! Че и после в П-в в болницата , 2 м. се оправяхме после. Та още ми държи влага като се сетя и взех да се разколебавам. А викам на мъжа ми - чужденците идват с бебета от хиляди километри ва море, а ние не смеем да отидем  Sad

# 59
Добро утро!
Не мога да гледам.....снощи си легнах към 2!Много хубаво си изкарахме...така потанцувах,че още ме болят краката Confused а ме чака друга сватба в събота Wink Да не ви разправям какви премеждия имах с цеденето там ooooh!Цяяялата се омазах с кърма,добре,че беше топло и бързо ми изсъхна роклята!Като се прибрахме гърдите ми бяха толкова напращели,че с помпата изцедих набързо 120мл. /а имаше още доста/  аз си мислех,че нямам кърма!За другата събота Дани ще има вкусна манджа,а не АМ

Aquariel в каква серия си влязла Confused я бързо да излизаш!!!Дано това е било само за вчера!
Goldi аз не бих си цопнала гъзеца на 13 градуса Naughty

Ето няколко снимки ...качих ги в bgphoto но станаха с много лошо качество Crossing Arms
Аз и мъжа ми и кумовете ни

само женска компания

на тази снимка булката и кумата ми са бременни

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 09:15 от sisee

Общи условия

Активация на акаунт