Ако дойдете към Борисовата - звънкайте 
теоилео, приятен път и не се тревожи! Добре е да си спокойна

сисе, аз май позакъснях да пиша, ама на твое място бих се успокоила и бих пробвала пак да се цедя
Като отивах за кюретаж трябваше да изцедя за 2 хранения. Първият път нищо не стана, защото бързах и бях нервна, ама по-късно се успокоих и стана
Разликата между двата опита беше невероятна. Ти вече си разрешила ситуацията по друг начин, но все пак исках да ти кажа да не се притесняваш, защото не ти е намаляла кърмата, а ти се е регулирала. Освен това е нужно да си спокойна дори когато се цедиш. И последно, препоръчвам ти да се цедиш сутрин след нощната пауза, даже и да ви е малка. Тогава е най-лесно!
А иначе съм съгласна с всички, че най-важно е и ти да се отпуснеш и да се забавляваш! 
Срещата беше супер. Айде пак
да си жива и здрава и многоооо щастлива .
а и след като ви познавам ми е още по-кофти ,че няма как да стигна до тая Борисова .......тва глупаво метро ще го пуснат чак другата година

ще й пипна коремчето
Аз 3-4 пъти си мислех, че с кърмата ми е свършено,
но Виктор нищо друго не иска да яде и нямах избор освен да го слагам на гърдата всеки път като писне. В крайна сметка нещата винаги се оправяха (пу-пу). Пожелавам ти успех!
), ама си се гледайте в комплект- друг начин няма... Крменето може да става и навън- ние сме така като щъкаме по разходки

На човека колата е долу-горе добре, ама нашата е без фарове, висяща броня и огънат преден капак. Много се уплаших за Габи, тъй като беше на предната седалка в кошчето за кола, а удара си го усетих, не беше много лек 
Сега се прибрахме, изкъпахме Габи и се надявам този ден вече да е свършил!