Априлки, хайде на море, с Априлчета в ръце!

• 10 930
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Верчо, някой ден и ние ще отидем към Борисовата градина, някъде беше писала, че си в Х. Димитър, аз съм близо до парк Заимов, ако идвате насам, обади се Simple Smile
Не съм в Хаджи Димитър, а в Манастирски ливади Peace Ако дойдете към Борисовата - звънкайте Hug

теоилео, приятен път и не се тревожи! Добре е да си спокойна Naughty Peace Hug

сисе, аз май позакъснях да пиша, ама на твое място бих се успокоила и бих пробвала пак да се цедя Peace Като отивах за кюретаж трябваше да изцедя за 2 хранения. Първият път нищо не стана, защото бързах и бях нервна, ама по-късно се успокоих и стана Peace Разликата между двата опита беше невероятна. Ти вече си разрешила ситуацията по друг начин, но все пак исках да ти кажа да не се притесняваш, защото не ти е намаляла кърмата, а ти се е регулирала. Освен това е нужно да си спокойна дори когато се цедиш. И последно, препоръчвам ти да се цедиш сутрин след нощната пауза, даже и да ви е малка. Тогава е най-лесно! Peace Hug А иначе съм съгласна с всички, че най-важно е и ти да се отпуснеш и да се забавляваш! Peace

Срещата беше супер. Айде пак Mr. Green

# 31
Теди честит рожден ден мила  newsm51 newsm59 да си жива и здрава и многоооо щастлива .
Верчо ех как ви завиждам    smile3515 а и след като ви познавам ми е още по-кофти ,че няма как да стигна до тая Борисова .......тва глупаво метро ще го пуснат чак другата година  smile3511

# 32
Момичета, мисля, че кърмата ми спира!

Направо съм като болна от 2 дни.

Малчо не иска да суче и се дърпа, а уж мляко има. Да но не ще да засуче. Иначе като дам от шише си пие.

Мисля, че кърмата ми е намаляла, но и малкия не иска да суче.
Ами така е като го оставям на този и онзи да го гледа и те му дават АМ, ще се отучи. Но какво да направя как да не го давам на друг, като каката, която е на 2 години не иска с никой друг освен мен и баща и. А и той от време на време му се иска да стои с малчо в къщи, най-вероятно защото е хладно, а аз да се пека по парковете.

Е това е кажете ми какво да правя!?

Очите ми се пълнят със сълзи!!! smile3518

# 33
Момичета, мисля, че кърмата ми спира!

Направо съм като болна от 2 дни.

Малчо не иска да суче и се дърпа, а уж мляко има. Да но не ще да засуче. Иначе като дам от шише си пие.

Мисля, че кърмата ми е намаляла, но и малкия не иска да суче.
Ами така е като го оставям на този и онзи да го гледа и те му дават АМ, ще се отучи. Но какво да направя как да не го давам на друг, като каката, която е на 2 години не иска с никой друг освен мен и баща и. А и той от време на време му се иска да стои с малчо в къщи, най-вероятно защото е хладно, а аз да се пека по парковете.

Е това е кажете ми какво да правя!?

Очите ми се пълнят със сълзи!!! smile3518

не разбрах само ,защо го оставяш на други хора ?

# 34
Ехоооо,момичетаааа...аз се завърнах от фризьор с нова прическа 4470

Тедка честит рожден ден!Да си изкарате много хубаво с мъжа ти довечера!
pepa_ilkova а защо не излизаш на рзходка с бебето и каката,а го оставяш малкия някой а го гледа  newsm78

От това цедене ме заболяха зърната Confused Верчо при мен едва ли ще е от нервите понеже аз от вчера правя непрекъснати опити и все няма!Емма това жито чудеса прави  Shocked понеже довечера ще ми се напълнят гърдите ще се наложи във wc-то да се поизцедя,ама няма как като искам хорце да тропам,така ще е  Wink
и аз искам снимки от срещата ви PeaceХелън казаха от тебе да ги чакаме Mr. Green
аз пък утре ще ви покажа някоя друга от сватбата Peace

Аз май забравих да ви кажа,че булката е бременна в 5 или 6 месец Grinning ще й пипна коремчето Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 16:31 от sisee

# 35
Sisee, кърмата след 3 мес.вече не се произвежда между храненията, а основно докато бебето суче. Затова не можеш да изцедиш нищо. И аз съм така: гърдите ми са меки и си мисля, че няма нищо, но като задърпа Виктор и усещам как след минута млякото ми започва да слиза и той започва да гълта.
Pepa-ilkova, това, което бих те посъветвала е да махнеш шишето. Ако смяташ, че не си дояжда кърми го по-често, но кърми и за 1-2 дни кърмата ти отново ще се увеличи. bombs Аз 3-4 пъти си мислех, че с кърмата ми е свършено,  Sickно Виктор нищо друго не иска да яде и нямах избор освен да го слагам на гърдата всеки път като писне. В крайна сметка нещата винаги се оправяха (пу-пу). Пожелавам ти успех!  newsm10

# 36
Сисе - един съвет, вземи  си помпата с теб довечера, че от всичките опити да стимулираш кърмата , а в предвид дългата пауза без кърмене съм убедена че ще ти потрябва  Wink И друг път да се подготвяш предварително за подобни случаи! Hug
Аз също не мога да цедя по принцип нищо. Но няколко пъти ми се случи да се събудя със твръди гърди и беба изсуква едната , а аз използвах случая да изцедя от другата и си имам във фризера 150 мл. замразена кърма за подобни спешни случаи!  Peace

# 37
Честит празник, Теди! Пожелавам ти здраве, щастие и любов!

# 38
Оффф, вече съм пред компа за кой ли път, ама сега ще пиша, ако ще и тавана да падне! Mr. Green

tedi_ip ЧРД- много здраве, любов и сбъднати мечти! Hug Hug

sisee весело изкарване довечера!

pepa_ilkova пробвай да слагаш бебчо като е сънен на гърдата... newsm78, и не го оставяй повече да ти го гледат щом го хранят с АМ без твоето съгласие(аз малко немога да си го преставя това как става ooooh!), ама си се гледайте в комплект- друг начин няма... Крменето може да става и навън- ние сме така като щъкаме по разходки Joy Joy Joy

Лурдес относно схемата доколкото си спомням на пръв поглед ми се набиха на очи - праскови, кайсии, ягоди и малини от плодовете; хляб, бисквити и бишкоти. Тези храни не бих ги въвела преди детето да навърши поне годинка. А сега като си помисля, че Теди като беше малък по съвет от алерголог, ягодите и малините трябваше да се въведат след втората година, което аз не го изпълних Embarassedи му дадох, когато си излязоха през май и той бе на година и девет месеца.
И двете ми деца са с атопичен дерматит и при двамата имаше силни колики (дори и сега Стефан продължава да има)и поради това съм много резервирана относно ранното захранване. А относно соковете съм твърдо против даването им преди навършването на годинка. Но пак казвам това е личното ми мнение, обосновано на изводите, до които стигнах при наблюдаване състоянието на Теодор при въвеждане на твърдата храна.  Rolling Eyes
Пак стана много дълго-извинете Embarassed, ама да ви питам накрая- вашите бебчета разсейват ли се вече при кърмене?
Да ви кажа какво стана днес- кърмя си и Теди влиза в стаята, за да си търси някаква играчка, при което почва да вдига шум и Стефчо както дърпа лакомо полуспейки изведнъж ококорва едни такива големи очи Shocked спира да суче и се обърна да види какво става зад него Laughing И това бе края на храненето... newsm78
Ей, написах го само 3-4 прекъсвания Joy Joy

# 39
сисе приятно изкарване довечера.мами не се притеснявайте чак толкова да давате АМ на децата си.пишете така,все едно отрова ще давате.Оливия е на АМ от 10 ден на раждането си и какво да не е нещо лошо станало Peace.хайде аз пак имам да гладя....... Tired

# 40
А да поясня, защото не съм се изразила много точно:  Каката е на две години и е можеби най-палавото дете, което съм познавала до този момент. Не мога и да си помисля да излезна и с двамата. А поради тази причина, че е палава и още другото което е, че е много нервно дете, пали се от най-малкото никой друг освен мен не иска да я извежда на разходка и затова аз излизам с нея.

# 41
ей мами здравейте,искам да попитам има ли бебчета ,които са само на кърма и акат през 4 или 5 дн.Незнам какво да правя дали да и сложа една свещичка в дупето имам такива бебешки

# 42
Привет мами  Hug

tedi_ip, ЧРД! Да си жива и зрава   bouquet

sisee, весело изкарване. Сигурно вече тропкаш хорца. Аз малко късно се включвам, но щях да ти дам същите съвети. Браво че се реши да отидеш на сватбата, това ще се отрази и на отношенията с мъжа ти ще видиш.
Аз понеже съм в Ботевград в момента, и от време на време ми се налага да ходя по работа до София и оставям Дари майка ми да я гледа. Когато не съм изцедила достатъчно кърма и дава и АМ. Тази седмица например да си призная нямах работа, обаче отидох и с преспиване  Embarassed, ей така малко за разнообразие. Следващата крачка е с мъжа ми да отидем някъде за уикенда.

pepa_ilkova, спокойно, ще се оправят нещата. Аз пък колко пъти си мислех че ми намалява кърмата и спирам с кърменето. А ето, вече 3 месеца имам кърма, като си мислех че едва ли и до втория ще стигна.
То при мен не беше кърмене, цедене, хранене с АМ. Е, и сега не кърмя нон стоп, има периоди в които пак яде от шише кърма, но важното е че все още не се е отбила. Честно да ви кажа, хората около мен които бяха свидетели на моите премеждия с кърменето още не могат да повярват че продължавам да кърмя. Но те не ме и насърчаваха. Благодарение на вас и вашите съвети, а и затова че бях толкова упорита, успях. Дори да не продължи още доста време (защото при мен всеки е ден е тука има текя нема), пак съм доволна че и толкова успях.

elena draganova, при кърмачетата и по една седмица се случва да не акат. Ако е спокойна, не се напъва, не бързай със свещичките.

hiksita, и Дари се разсейва. Дори се обръща с цицата в устата  Shocked Голям любопитко е, ама и не изпуска манджата.

Ех че дълго стана, ама така е, сега ми е паднало.
Хубава вечер.

# 43
  • Бургас
ей мами здравейте,искам да попитам има ли бебчета ,които са само на кърма и акат през 4 или 5 дн.Незнам какво да правя дали да и сложа една свещичка в дупето имам такива бебешки
Ами ние сме така. Миналата седмица не беше акала 6 дни и се обадих на педито. Изписа ни Лактулоза МИП - 2х5 мл. / за 5 дни - ефект имаше след 3 часа. На следващия ден също се изака детето. Каза /а и вътре на листовката пише/, че препарата не води до привикване  Peace

# 44
tedi_ip да си жива и здрава и много щастие ти желая  Hug  bouquet

Момичета днес е нечовешки ден! Толкова неща ни се случиха....Първо решихме даотидем с колата на Алеко, малката да подиша чист въздух. Тръгнахме и ни спря полиция, превишили сме скоростта с 32 км  Embarassed, разделихме се с една 20-ачка. Стигнахме до Сиемоново и се нацепихме в една кола, не можахме да спрем и се ударихме #Crazy На човека колата е долу-горе добре, ама нашата е без фарове, висяща броня и огънат преден капак. Много се уплаших за Габи, тъй като беше на предната седалка в кошчето за кола, а удара си го усетих, не беше много лек Cry
Разбраха се да не се вика полиция че и те бяха с малко дете, и ние с бебе...да не чакаме 2 часа ,разбраха се да се обадят и ние да платим щетите  Peace
Прибрахме се криво ляво, по инерция, колата загря, но слава Богу се прибрахме.

Решихме следобед да отидем на разходка в парка и тъй като аз ударих една биричка, ми се припишка, и решихме да отидем до нас, за да мога да отида до тоалетна.(тъй като сме на 5 крачки от парка) Тъкмо чакам аз асансьора, а Васко е вън пред блока с Габи. чувам адско трополне, писъци и крещене. Изкарах си акъла, помислих че става нещо с бебето и Васко, излязх бред блока и виждам едно момче на земята-кракът му беше счупен на 3 места и висеше само на кожата и то крещеше, а до него 10-има пенсионера искат да го бият. Васко извика линейка  и полицията дойде за 2 мин.Оказа се че 2 момчета искали да разбиват вратата между етажите, ама пенсийте ги погнали те скачат през прозореца на първият етаж върху козирката на входа и от там на земята, едното избягва  а другото си чупу крака при скока. #Crazy После арестуваха и още едно момче и едно момиче.Голяма калабълък стана, събраха се 100 човека ooooh!  Много се стреснах защото помислих че става нещо с бебето, , моля се да не ми спре кърмата SadСега се прибрахме, изкъпахме Габи и се надявам този ден вече да е свършил! Cry

ето за капак една тъжна новина-отиде си един добър човек и професионалист- http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1216640  Sad

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 21:58 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт