Хайде към парковете........
Телефона на педиатърката е изключен....тя живее тука до нас,може и да я притесня по някое време! Ако не отивам в аптеката и каквото ме посъветва аптекарката ще купя!Ще направим едно пробно преди да тръгнем и така
само последно да питам колко ml. трябва да му направя?Около 130мл. ли?

Въпреки, че съм сигурна че няма да има проблеми.

Пии поне по 2 л вода на ден, а овсените ядки както каза Петя мн помагат също.А от ядките лшниците за съжеление са мн скъпи
. Това ми влияе на мен за кърма, дано ти помогне и на тебе
Само не си втълпявай че нямаш кърма
Приятно изкарване и от мен
А за сока от праскови Петя ме светна за него преди
да ти види окото, рекох си че сутринта просто нЕма начин да не съм със стрии по гърдите от разпъване. Че ефекта продължи и на сутринта-Самуил не ще да яде вече ама аз му пъхам и другата гърда, че въобще не можех да се мръдна от болка, едва си вдигах и ръката, така се бях "препълнила". Та това с житото не знам ствпадък ли беше, що ли, ама......
на всички за подкрепата и съветите!!!
Преди 15 мин, накърмих Дани,защото гърдата ми щеше да се пръсне!Преди това приготвих малко АМ да пробваме как става и преди да му дам гърдата предложих шишето....зацока много лакомо и май ще стане работата
Вода като му дам прави едни физиономии и се дави все едно му се повдига,докато сега зацока сладко!По спокойна съм...и ще ходим на сватба 
До по късно момичета-кокичета

И то на двете гърди. Спрях лактогенния чай, само мюсли хапвам за закуска и не мога да преценя Марти ли по-малко яде, аз ли повече произвеждам. Някъде четох, че може и от нерви и от умора да се образуват бучки, незнам вече...

.Почерпете се за мое здраве
,а аз отивам по задачи