Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
-
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
-
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
-
Не се ли продава ксилитол?
-
Какви са алтернативите на ксилитола за хранене на кандидати?

или пък

И вместо да пада тактилната сетивност се вдига, заедно с нея пък дойде нуждата от въртене, движение, крещене и правене на шум...
Въобще подхода ми беше едва ли не - дай да внимаваме какво и как правим, да не го ядосаме, защото ще реве с часове (а бяхме минали и през реване цяла нощ без да спре докато светне навън)... това което промени нещата беше че аз повярвах, че това е начина да се справя и че ще реве известно време и ще разбере, че рева не променя нещата... много трудно беше, защото това за мен беше срещу всичките ми вътрешни убеждения.... понякога ние трябва да се променим, за да се променят децата.
. Ами, че явно ние сме в такъв период, щото той моя Мири все тъй ме гледа, все се гушка, хваща ми лицето и иска да се целунем или пък ми насочва устните съответно към неговите бузки
Обаче в "аз ще се оженя за мама" и това, че просто избягва тати или все намира с какво да привлече вниманието на мама за да не му обръща внимание се счита за нормално. дори и детето да иска да спи нощем в майка си а таткото да спи на неговото легло или вхола казват, че е в реда на нещата...стига детето да е под 5.
Ама чак не ми се вярва, че ще почне да ме обожава