Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
-
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
-
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
-
Не се ли продава ксилитол?
-
Какви са алтернативите на ксилитола за хранене на кандидати?

Аз на сина си непрекъснато обяснявам, но като кажа на Наталия - кажи лека нощ на Евгени, а тя каже "Кажи че аз съм първата последната" (част от песен) и той се разкикоти и го повтаря безкрай и му е много забавно, никакви мои обяснения не вършат работа.И не само този случай.
Ама биквитките му бяха вече изядени, та нямаше да му дам и тези на брат му, ама си го спестих да го обеснявам на бабата и я подминах с усмивка. Сигурно много ми се е чудела как така тормозя едното си дете а другото не, кой знае какво си е мислела за мен
Обаче аз съм свикнала вече с това хората да ме виждат с "повлекан" и 2ма принца, та не им се трогвам... обръщат се след мен, ама какво да направя - много важно. За мен по-важното беше, че въобще някакви дрехи носи....
Явно няма да стане оратор, ама пък може в друга сфера да прогресира
Днска цял ден играе с едни белезници
отваря ги и ги затваря до побъркване и преди малко дойде при мене и ми вика" МАМО КУПИ МИ ИНВАЛИДЕН СТОЛ" Аз му казвам - ами да ти купя, ама няма да се събере в колата" и той ми отговори"АМИ ТОГАВА СИ КУПИ КАМИОН"