СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 422
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Пускам и аз няколко снимки на моята слънчева кухня  Grinning Изпълнена е съвсем скоро и в експлоатация едва от 2 месеца. Скоро обаче ми предстои обзавеждане на нов апартамент, така че с интерес ще следя темата за свежи идеи   bouquet

# 151
rosito m m, Страхотна е! Честито  bouquet

# 152
Моля те кажи зеленият лак от какъв материял е и на коя фирма са плоскостите ако знаеш Търся точно такова зелено лак

# 153
Мацки, понеже вече имате изписани доста теми, а аз няма да успея да ги изчета, имам няколко въпросчета:
1. Сами ли си правите проектчетата за кухни?
2. Възможно ли е изпълнението на собствен проект и къде ходите за това? По-евтино ли е?
3. Видях линковете към различни механизми за кухни и аксесоари, сами ли си ги поставяте или се уговаряте с подизпълнителя?
Предварително ви благодаря   bouquet

rosito_m_m, кухнята е супер свежа, много ми харесва  Hug

# 154
Пропуснах да кажа кухнята е страхотна

# 155
  • Дъблин
Мацки, понеже вече имате изписани доста теми, а аз няма да успея да ги изчета, имам няколко въпросчета:
1. Сами ли си правите проектчетата за кухни?
2. Възможно ли е изпълнението на собствен проект и къде ходите за това? По-евтино ли е?
3. Видях линковете към различни механизми за кухни и аксесоари, сами ли си ги поставяте или се уговаряте с подизпълнителя?
Предварително ви благодаря   bouquet

rosito_m_m, кухнята е супер свежа, много ми харесва  Hug

bejbi, ще се опитам да отговоря на въпросите ти, а останалите също ще помагат  Simple Smile
1. Да, можеш и сама да си направиш проекта, има лесни програмки за 3D дизайн, например Alno, която можеш да изтеглиш от Download.bg. Фирмите, които изработват кухни също правят проекти, но не винаги е безплатно  Wink
2. Да, възможно е. Ние си поръчахме кухня по наш проект, фирмата е Перфект мебел, но още не съм видяла резултата, към средата на септември ще е готова. За цената - зависи какво точно искаш и от какъв материал е.
3. Фирмата от която поръчахме кухня работи с няколко доставчици на механизми, предполагам повечето фирми са така. Избрахме си желаните механизми по каталог, сега чакам да кажат дали са подходящи.
Нашите механизми са на тази фирма: http://www.blum.com/bg/bg/index.php

Успех!

rosito_m_m: много слънчева кухня си имаш! Благородно ти завиждам за голямото пространство  Wink Много харесвам такива островчета с котлони, ама пусто място...

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 20:55 от Smurfieta

# 156
# 157

Моля те кажи зеленият лак от какъв материял е и на коя фирма са плоскостите ако знаеш Търся точно такова зелено лак

Радвам се, че кухнята ви допада.
Изработена е от Бурлекс- Варна. Материалът е лакиран МДФ, а цветовете са подбрани по системата РАЛ. Не са готови плоскости, а се изработват от фирмата и могат да бъдат в около 20 000 цвята. Не мога да препоръчам фирмата, но препоръчвам лакът като материал. Изключително лесен за поддръжка и комбинация с други мебели.

# 158
  • Някъде на път....
Estellia, много са хубави! Ееех, да имах и аз толкова много място.....  Whistling

# 159
  • София
rosito_m_m - И на мен кухнята много ми допада. Много свежа, супер е. И мойта живот и здраве ще е от МДФ лак, бяла.  Mr. Green На 25 .08 трябва да започнат да я монтират и след това ще пусна снимки.  Joy Искам да те попитам - а горната част на гърба стъкло ли е?

# 160
  • На небето
rosito_m_m разкошна кухничка, много свежа и слънчева. Пък и с любимата ми цветова комбинация!  Peace

# 161
Ето я и моята кухня:

# 162
  • ВАРНА
стрина Ягодина , вери, вери гууууд Peace

# 163
стрина Ягодина , вери, вери гууууд Peace

Много е хубавка кухнятаPeace

# 164
  • на плажа
 Росито, Ягодина, много хубави кухни! Със здраве да си ги ползвате!
 Естелиа, бялата кухня, която си показала, е олицетворение на мечтите ми. Направо се размечтах, макар да знам, че при мен не би се получило хубаво, защото мястото е тясно. Трябва да реша вече какво искам, защото времето наближава, а аз все още нямам готово решение Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт