СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 426
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Бумеранг  -Честита кухня,със здраве да си я ползваш.

# 136
  • на плажа
 Бумеранг, със здраве да си ползваш новата кухня и да приготвяш вкусни манджи с любов в нея!( бреййй, сега видях, че имам две грешки в едно кратко изречение  Embarassed)

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 12:26 от ИраМира

# 137
  • София
Момичета, благодаря за обърнатото внимание към бъдещата ми кухня  Laughing , като я монтират ще я снимам да я покажа в завършен проект  Simple Smile
Даниджи и всички останали, които ми предлагаха да си сменя печката с хладилника. Вчера много мислихме, но за да стане ще имаме поне още 2 седмица играчка, да преместим всички контакти които вече са пуснати, и нова дупка и абе лудница с две думи  Tired

Бумеранд с здраве и любов да си ползваш кухнята  Hug

# 138
  • гр. София
Привет и от мен! Искам да си сложа пердета в кухнята, но не знам какви. Има едни, които са на корниз, монтиран на самия прозорец и се нанизват - заемат долната полавина на прозореца. Дали не е демоде или смешно? Не ги ли слагат по заведения само? Надявам се да сте ме разбрали. Ще се опитам да сложа и снимка на прозореца.

Моите пердета са точно такива.Много ги харесвам,някак ми е уютно с тях,но през лятото не ми вършат работа,защото кухнята ми е със западно изложение и страшно напича.В момента мисля за щори ,но не мога да реша ,кои са най-подходящи за кухня.

# 139
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/4725824/.jpg  - Това е единия прозорец на кухнята. До сега бяхме без пердета /на последния етаж сме/, но построиха висок блок отсреща и не искам да ми гледат в чиниите. В момента ми претапицират и столовете, така че като стане всичко, ще пусна нови снимки.

# 140
  • Стара Загора
Запис

# 141
Ето ме и мен в темата за кухни  Grinning
И не само… в момента съм на всякъде из „Нашия дом”.
Кухнята ще бъде класически стил – цвят бял, лакирана кре-кре (ако въобще се пише така). Проектът обаче е домашно приготвен и незнам… имам съмнения относно някой моменти… Ширината на шкафчетата беше първоначално 40 см, после стана 45 ( вече не си спомням аргументите?!!) , сега пак съм  на вълна 40.
Тясно ли е?
Имам чувството, че трудно ще си намеря и механизми за вграждане в тези шкафчета, защото след всичкото обикаляне из Бургас открих само  2 магазинa: с турски механизми „Чардаш”, може и да греша името. Почти всичко беше на каталог, т.е. може и да няма някой размери…  i
peка-system, изглеждат много добре  Grinning
Скъпи и красиви.

# 142
40 e много тясно, всички уреди за вграждане са на дълбочина 60 доколкото знам
особено ако е с чекмеджета реално използваната дълбочина ще падне на 30-32 см

# 143
40 e много тясно, всички уреди за вграждане са на дълбочина 60 доколкото знам
особено ако е с чекмеджета реално използваната дълбочина ще падне на 30-32 см

Мисля, че klu има предвид ширина на шкафчетата, а не дълбочина  newsm78

# 144
  • 5 етаж в ляво
Имам 1 въпрос към КлуКъде си лакирахте вратичките,или ги взехте готови по размер?Ако са готови пак ми кажи.......искам следващата кухня да е бяла- лаченааа newsm68

# 145
Още не са готови.
Ще ни ги правят по поръчка.
Преди това търсих по магазините готов бял лак но на повечето места казаха че нямат  в готов вид. Забъркват на машина, както  правят оцветяване на латекса .

# 146
Записвам се в темата, вече имаме мивката и плотът. Мивката е Неос от тази серия http://www.alo.bg/comment_96745.php в много светло зелено. Всеки момент чакаме днес или утре да ни покажат и проекта за кухнята. Ако има нещо,което не ми е ясно ще питам тук.
Това всъщност е кухнята http://picasaweb.google.com/ani4kap/efgFHJ/photo#5192811046403546578,но ще махаме всичко. Все още не сме решили в какъв цвят ще е или зелено или оранжево. Искам нещо свежо.
Бих искала шкафчетата ми да са нещо по-раздвижено,но май ще бъдат само на едно ниво. Thinking

# 147
Записвам се да следя, после ще питам Wink

# 148
  • into the blue
Нашата кухня  вече я боядисахме  в оранжево и зелено,като преобладава оранжевото,а шкафовете също ще бъдат в тези десени,но ще преобладава зеленото.Мисля и се надявам,че ще се получи добре.

# 149
  • Дъблин
Да се намеся и аз в кухненската тема, защото съм на тази вълна   chef
Преди седмица си поръчахме кухнята, направихме си сами проект: http://picasaweb.google.com/boriana/Kitchen/photo#5226524068964202146
Цветовете обаче не са тези, сложих ги, за да се различават шкафчетата точно какви са. Иначе кухнята ще бъде изцяло в бордо, плотът е светъл, както и плочките долу.
Около 15.09 се надявам да се похваля с истински снимки. А днес се сдобих с това и съм много щастлива: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1483836  Heart Eyes

Успех на всички, които са на фаза "кухня"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт