СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 438
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
и според мен ще е по добре да размениш местата на хладилника и печката Thinking , по-удобно ще ти е със сигурност.За микровълновата може да измислиш някаква ниша под горните шкафове. Peace

# 121
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=266977
пробвам да покажа новата кухня. вижда ли се албумът?

# 122
  • Русе
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=266977
пробвам да покажа новата кухня. вижда ли се албумът?

ne, заглавна стр

# 123
# 124
сега става Peace

# 125
е, ами- това е. костваше и 2 седмици нерви с родители в критическата, които се месеха за всякакви дреболии и тъпотии. сега искам да й се радвам на кухнята, но не мога, заради негативните емоции, с които ме заредиха.  Sad

# 126
ооооо- я не се ядосвай за глупости Naughty .Много свежо се е получило Peace А тези тапети внасят уют и бяхство от клишето на стандартните модерни цветове  Crazy.
Слагай уредите и се развихряй Hug
Честито Simple Smile

# 127
  • Някъде на път....
Бумеранг, хич да не ти пука- слагай розовите очила!  Hug
Честита кухня! Със здраве и кеф да си я ползваш!  Peace

# 128
  • Пловдив
Бумеранг ,честита да ти е,не се ядосвай   Naughty скоро ще свикнеш и ще се вихреш в нея  Hug

# 129
  • 5 етаж в ляво
Бумеранг ,доколкото разбрах те дразнят тапетите ,нали така?!Като гледам нямаш кой знае колко квадрати за лепене,ако не можеш да го преглътнеш ,просто  залепи нови Thinking и ще намериш душевен покой Hug
Корнелия ,моето мнение е да се размени мястото на печката с хладилника.....то е логично ,защото представяш ли си какво търчане ще падне от мивката до печката....според мен излишни километри Grinning

Стелина ,нужно ли е мивката да е толкова навряна в ъгъла,при положение,че имаш толкова дълъг работен плот?!Някак си в лявата страна е натрупано за сметка на дясната и половината на централната част Thinking
Мое мнение Peace ,и според мен с малки размествания ще стане страхотна кухня Wink

# 130
  • Бургас
е, ами- това е. костваше и 2 седмици нерви с родители в критическата, които се месеха за всякакви дреболии и тъпотии. сега искам да й се радвам на кухнята, но не мога, заради негативните емоции, с които ме заредиха.  Sad
Кухнята ти е страхотна - интересна и свежа. Родителите хич не ги слушай - на майка ми, каквото и да направя, все не й харесва, свекърва ми на всичко се възхищава (дори да не й харесва, ауу-ка и пляска), така че въобще не се съобразявам с тях.

# 131

Стелина ,нужно ли е мивката да е толкова навряна в ъгъла,при положение,че имаш толкова дълъг работен плот?!Някак си в лявата страна е натрупано за сметка на дясната и половината на централната част Thinking
Мое мнение Peace ,и според мен с малки размествания ще стане страхотна кухня Wink

Много мислихме и с дизайнерите стигнахме до този вариант финално. Водата ми идва от другата част на къщата - и мръсната и чистата и намерихме най прекия път, защото иначе наклона на пода ставаше ужасен и просто не се получаваше, ако трябваше да я слагам например под скосения прозорец. Мивката е последната ми грижа, при положение, че имам миялна. Заради липсата на наклон, който е необходим и в момента, ще слагам мелница за отпадъци. Тръбата на абсорбатора също е вградена в тавана на спалнята и изминава доста дълъг път до комина. Дано всичко работи както трябва. Днес са докарали дървенията на кухнята и ще започваме монтаж тези дни. Снимки - като стани готово Simple Smile

# 132
  • ВАРНА
Бумеранг, мога да кажа само едно - С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-А кухня!!! поздравления  bouquet

# 133
Привет и от мен! Искам да си сложа пердета в кухнята, но не знам какви. Има едни, които са на корниз, монтиран на самия прозорец и се нанизват - заемат долната полавина на прозореца. Дали не е демоде или смешно? Не ги ли слагат по заведения само? Надявам се да сте ме разбрали. Ще се опитам да сложа и снимка на прозореца.

# 134
благодаря ви за подкрепата! Hug
 вече уредите са си по местата и стана много уютно. обаче само с една крушка ми е тъмно, утре ще търся полилей с цветя в тон с тапетите.

Общи условия

Активация на акаунт