СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 487
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
докараха ми кухнята. сега почват да монтират.

# 106
И аз съм много щастлива, днес се обадиха, че в събота ще дойдат да ни монтират кухнята.  Grinning
Очаквах да не спазят срока но те много приятно ме изненадаха.
Дори са готови и с 2-та големи гардероба и спалнята.  Shocked
А ние още нямаме ламинат в помещенията, но до събота хола ще е готов.
Добре че в събота си купихме печката и миялната, а котлоните ги чакаме да ги докарат четвъртък или петък.
За малко съвсем неподготвени щяха да ни сварят.   Blush

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 10:36 от Dulce Pontes

# 107
Досега четях само, но се надявам другия месец да се похваля с монтирана кухня и аз Peace
Мога да покажа чертежите по - късно Blush

# 108
голяма драма с ВиК инсталацията стана, баща ми е направил грешка с 10 см и сега умува какви да ги дъвче... оф, свършиха ми нервите вече...

# 109
Момичета,само мога благородно да ви завиждам засега,ние още половин годинка само ще умуваме,че сме пред А 14 още  ooooh!! Скоро трябва да се взема в ръце с тия програмки,въпреки че имам вече нещо в главата си и че баща ми ще правят цялото обзавеждане(за мое щастие това му е бизнеса Crazy),все пак ще ми трябва помощта ви за максимално удобно разпределение ! Знам,че тука сред вас има доста "спецове под прикритие"  Mr. Green!
Бумеранг,не се кахъри ,мила, всичко ще стане идеално,само се тормозиш за нищо,ще видиш!
Дулсе,честито и на теб! Ииииииииии-само да забравите снимките в най-скоро време  Naughty!

# 110
няма как да стане идеално  #Cussing out
срязахме гърба на шкафа, а съдомиялната ще стърчи с 5 см извън плота. добре че не е за вграждане, че съвсем наникъде щеше да е.

# 111
# 112
Mного е симпатичен Simple Smile

# 113
  • на плажа
 Допада ми и на мен. Ние от следващата седмица започваме големия ремонт. Първо ще усвояваме терасата и след това започваме да вършеем из стаите. Притеснява ме, че дневният тракт ще ми е много малък - цялото помещение е 3,10/6,50м, в което трябва да вместя кухня, маса за хранене и мека мебел. Следя темите и "крада" идейки  Sunglasses.

# 114
  • Някъде на път....
Допада ми и на мен. Ние от следващата седмица започваме големия ремонт. Първо ще усвояваме терасата и след това започваме да вършеем из стаите. Притеснява ме, че дневният тракт ще ми е много малък - цялото помещение е 3,10/6,50м, в което трябва да вместя кухня, маса за хранене и мека мебел. Следя темите и "крада" идейки  Sunglasses.
У нас е точно така - кухня, маса за хранене и мека мебел са в едно помещение!  Peace

# 115
  • София
може ли да погледнете и да си кажете мнението за този проект http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266749

# 116
  • Някъде на път....
може ли да погледнете и да си кажете мнението за този проект http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266749
Както питах и в другата тема - чудя се умишлено ли печката е толкова далече от мивката?  newsm78

# 117

По-добре ще е , ако размениш местата на печката и хладилника .Не видях микровълнова , но ако сложиш хладилника на мястото на шкафа , който в момента е до печката , в образувана ниша става идеално местенце за мв. Поне за мен , де !  Simple Smile

# 118
  • София
Дидка, не става това разместване, защото там където е печката ширината е 1 м., а на мен хладилник + микровълнова ми прави 1.20м
иначе засега микровълновата, ще е до хладилника качена, така че да мога да ползвам работния плот отдолу под нея  Simple Smile

# 119
А само хладилникът не става ли - в края или пък на мястото на печката ? Стои по-завършено.В момента печката е като изолирана самостоятелна вещ , така както е по-ниска и накрая на редицата .

Общи условия

Активация на акаунт