СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 416
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
tanya.d Личи си, че кухнята е светла и приятна. Успяла си да "отвориш" малкото помещение. Не знам какви са тези перденца, за които питаш, но виждам, че отсреща има кооперация. Няма ли да ти е неприятно да си "надничате" в чиниите? Защо не сложиш нещо на целия прозорец? Според мен заложи на отново на светъл тон, за да не се смали оптически помещението.

Благодаря за отговора, но нещо не ми се слагат пердета на целите прозорци - мислех за вариант щори от плат или къси пердета, заемащи долната половина на прозореца /точно за да не ми надничат в чиниите/. Иначе кухнята не е много малка /заедно с трапезарията е около 20 квадрата/, просто не се вижда добре на снимките. А и е вече "на възраст", има-няма 11-12 годинки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35984&photo=160& … 6196&lp=-3110 - ето това наричам "кухненски" перденца, но едното е вратопрозорец и вратата какво да я правя?

# 181
tanya.d На вратопрозореца можеш да сложиш само в горната част първоначално, а на място да пробваш как ще стои ако сложиш и в долната и да поръчаш допълнтелно ако ти хареса.
В Гершман има много хубави щори от плат, тип "плисенца" с възможност за ден и нощ, но мисля че не отговарят за условието ти да могат да се перат често.

# 182
  • 5 етаж в ляво
AIR qПо същата логикане си му казала ,че го искаш и да е срязан ,нали?Ами щом е толкова светнат в изработването на кухни,защо не работи с клиентите без да им иска мнението как да изглежда собствената им кухня Shocked
Ей за това трябваше да се хванете,че ви е излъгал за дължината на плота  Peace и да си плати изхабения от него Close
Затова за милионен път се убеждавам,че платеното на 100% е груба грешка.......но както и да е ....станалото -станало.Съжалявам,ако пак съм надигнала яда в теб,но наистина не можах да се въздържа....представи си ако става въпрос за моята кухня какво ще е ooooh!
П.П.Сега се сетих още нещо.....защо по дяволите не е срязал плота на по добро място....например в средата на котлоните,тогава би имало много по малка лайсна,а той баш на средата на плота.....ей за това ме е яд,че дори и не ви е искал мнението къде да е среза.Все пак вие плащате,нали?Абе ,според мен е попаднал на хора ,да се беше паднал на мен.... #2gunfire.
Малко офф:като правихме в нас ремонта за малко,ама наистина за малко да прасна един по главата с летвата,бях я взела вече в ръка,защото ще ме убеждава как щяло да запълним дупките м/у летвата и стената със силикон,а аз му казвам да сложи по широка летва/това за обкантването на касите на вратите/Еее,познайте не сложи ли по широки летви hahaha

# 183
  • Бургас
Здравейте, чудесни кухни имате и ви пожелавам вкусни ястия да готвите в тях.
Скоро се надявам и аз да покажа нашата(вече е поръчана) но имам един въпрос:
За дръжките как си избирате по малки или по продълговати и кой са по удобни? Rolling Eyes
В голяма чуденка съм, и майстора много не ми помага (за да не му пиля на главата после)  Grinning
И малко инфо , проекта е на мъжами заедно с майстора който ми е братовчед, стоят пред мен и вдигат рамене, а аз се чудя.
Хаиде сега поне вие да ме ориентирате, трудно ще ви е без снимки но поне си кажете кой предпочитата и кой стоят по добре. baby_neutral

# 184
  • 5 етаж в ляво
Аз лично съм за дългите дръжки......имам такива и са ми удобни Wink

# 185
 HugЗдравейте! Започвам да следя откъсо темата PeaceДо пролетта ще събирам идеи!

# 186
И Аз предпочитам дългите дръжки

# 187
  • Бургас
БЛАГОДАРЯ ВИ, чакам да си дойдат моите хора и да видят отговорите ви. Hug

# 188
абсолютно си е въпрос на вкус, моите дръжки навсякъде са малки, да не ми се набиват в очите.

# 189
AIR, тоя майстор верно е голям малоумник. За твое успокоение, срязания плот поне не се набива на очи - връщах се още веднъж да видя снимките  Peace
10x за инфото за плота   bouquet

danidji, представих си те с летва в ръка как даваш съвети на майсторите  Joy 
много добра идея   Hug

# 190
  • Пловдив
Здравейте, чудесни кухни имате и ви пожелавам вкусни ястия да готвите в тях.
Скоро се надявам и аз да покажа нашата(вече е поръчана) но имам един въпрос:
За дръжките как си избирате по малки или по продълговати и кой са по удобни? Rolling Eyes
В голяма чуденка съм, и майстора много не ми помага (за да не му пиля на главата после)  Grinning
И малко инфо , проекта е на мъжами заедно с майстора който ми е братовчед, стоят пред мен и вдигат рамене, а аз се чудя.
Хаиде сега поне вие да ме ориентирате, трудно ще ви е без снимки но поне си кажете кой предпочитата и кой стоят по добре. baby_neutral
Ами да ти кажа и аз доста умувах,исках плътни дръжки(да не са с отвор) ако ме разбираш накрая влязох в магазин за обков и се спрях на 4 вида (там най-лесно ще решиш според мен) два от видовете имаха различни дължини и така реших че ще взема за всеки шкаф такава дължина че да оставя еднакво разстояние от двата краища на дръжката и сега като си погледна кухнята много съм доволна от това си решение,не си представям къси дръжки на широките шкафове или пък по дълги на по тесните Simple Smile
Успех и чакаме да покажеш готовата кухня Simple Smile
AIR qПо същата логикане си му казала ,че го искаш и да е срязан ,нали?Ами щом е толкова светнат в изработването на кухни,защо не работи с клиентите без да им иска мнението как да изглежда собствената им кухня Shocked
Ей за това трябваше да се хванете,че ви е излъгал за дължината на плота  Peace и да си плати изхабения от него Close
Затова за милионен път се убеждавам,че платеното на 100% е груба грешка.......но както и да е ....станалото -станало.Съжалявам,ако пак съм надигнала яда в теб,но наистина не можах да се въздържа....представи си ако става въпрос за моята кухня какво ще е ooooh!
П.П.Сега се сетих още нещо.....защо по дяволите не е срязал плота на по добро място....например в средата на котлоните,тогава би имало много по малка лайсна,а той баш на средата на плота.....ей за това ме е яд,че дори и не ви е искал мнението къде да е среза.Все пак вие плащате,нали?Абе ,според мен е попаднал на хора ,да се беше паднал на мен.... #2gunfire.
Малко офф:като правихме в нас ремонта за малко,ама наистина за малко да прасна един по главата с летвата,бях я взела вече в ръка,защото ще ме убеждава как щяло да запълним дупките м/у летвата и стената със силикон,а аз му казвам да сложи по широка летва/това за обкантването на касите на вратите/Еее,познайте не сложи ли по широки летви hahaha

Joy страхотна си .....само така я....макар че аз с мойте не съм имала проблеми,но трябва все някой да им виси на главата.....а най-добре с летва в ръка  Mr. Green

# 191
  • 5 етаж в ляво
 JoyАбе то сега като се сетя ми е смешно,но тогава вервайте ми така бях изпушила,че ако беше казал и дума още, щеше да го отнесе.......и като се замисля бях абсолютно сама в апартамента с трима майстори,но тогава не виждах от яд и нищо не ме интересуваше,исках си широка летва и това си е....Sick

# 192
  • В лудницата на 2-рия етаж.
danidji  -направо са си за бой с по една летва наистина,всичките са един дол дренки,едните вървят след другите и правят поражения наред ooooh!Просто някой все трябва да им виси на главите и да им повтаря да внимават и да изпипват детайлите #Cussing out.Вчера монтират вратите вече на готово боядисано и пак разкъртиха,направо ми идва да ги фрасна с нещо,сега пак трябва да се оправя и да се пребоядисват поне 2 стени. #2gunfire #2gunfire.Просто нямам сили вече да се ядосвам.

# 193
Днес ми изпратиха проекта.  http://picasaweb.google.com/ani4kap/efgFHJ/photo#5231787188289608354
http://picasaweb.google.com/ani4kap/efgFHJ/photo#5231787193844786258
Пускам го тук, като моля за помощ, ако има нещо,което трябва да видя, а не мога сега, кажете. Хладилникът не фигурира, защото няма място за него и ще бъде на другата свободна стена. Пералнята ще я сместим в някой от шкафовете.
Това,което ме притеснява е шкафчето с вилици, лъжици и черпаци, не е ли по-добре да е до самата мивка, или пък така както е сложено, ще е по-близо до фурната?
Най-вероятно едно от шкафчетата ще бъде с механизъм за бутилки. Друг мисля не ми трябва. Thinking
Все пак вие имате по-голям опит.

# 194
  • Benelux / Varna
Едно въпросче до всички,чийто кухни са от лак- с какво и как почиствате лака? Мойта кухня е от лак вратичките и вече я ползвам 7-8 месеца и досега не се е налагало да ги почиствам,но вече тук таме се виждат пръстчета и капки водичка? С какво да ги почистя, иначе прах самите вратички не задържат.

Общи условия

Активация на акаунт