СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 418
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде в Европа...
http://www.airradi.snimka.bg/album.php?album_id=223426&pid=6 … 75678&lp=-330

Ето я и моята кухня. Поръчахме я миналото лято, но поради незвисещи от нас обстоятелства я монтираме сега. Майсторът си остави ръцете  #Cussing out, но това е друга тема.
Когато я поръчвахме не бях гледала нито проекти нито бях правила модели черз програмки. Това ми харесваше тогава и казах, че искам такива шкафчета....о, ако беше сега, щеше да е съвсем различно, а и аз съм "по в час" Simple Smile. Заложих на функционалното пред красивото и пак ми се струва, че няма да имам място достатъчно ( на долния ред ми е свободен само 1 шкаф, останалото са уреди) Ами добре,, че не съм пристрастена домакиня и малко се задържам в кухнята  Laughing

# 166
Виждам че имате супер идейки за разлика от мен. Просто не мога да си представя как ще събера всичко.Моля ви помагайте     
http://media.snimka.bg/0217/006690012-big.jpg

# 167
  • В лудницата на 2-рия етаж.
rosito_m_m  ,стрина Ягодина  -страхотни кухни,честито,момичета,със здраве да си ги ползвате.
Ние вече боядисваме,дано до края на другата седмица и аз се похваля със снимки.

# 168
rosito_m_m - И на мен кухнята много ми допада. Много свежа, супер е. И мойта живот и здраве ще е от МДФ лак, бяла.  Mr. Green На 25 .08 трябва да започнат да я монтират и след това ще пусна снимки.  Joy Искам да те попитам - а горната част на гърба стъкло ли е?

Да, горната част е бяло стъкло. Чакам с нетърпение да видя твоята кухня от бял лак. За новия ни апартамент за сега съм се спряла на бял лак или евентуална комбинация с малко лилаво.

# 169
AIR, харесва ми кухнята ти, макар да не видях къде си е оставил ръцете майстора Wink
Колко ви излезе и плота изкуствен камък ли е   bouquet

# 170
  • Някъде в Европа...
AIR, харесва ми кухнята ти, макар да не видях къде си е оставил ръцете майстора Wink
Колко ви излезе и плота изкуствен камък ли е   bouquet

bejbi , мерси!  bouquet Цената не е актуална, защото е плащана миналата година, но все пак ако те интересува , е 1700 лв. Плотът не е изкуствен камък, а е на някава немска фирма, ами като не се сещам в момента, нещо с Х беше, мисля (сетя ли се веднага ще пиша). Един от основните недостатъци е, че плотът ми не е цял, а е 2 парчета, съединени с лайсна #Cussing out. не е грозно, да не кажа, че доста отваря даже, но все пак при бърсане, мръсотииките ще се спират там Twisted Evil. Майсторът каза, че го е срязал, за да го транспортира по-лесно #Cussing out и не съм била поставила изрично искане да е цял #Cussing out. Аз не съм си и представяла, че може да има срязан плот  Shocked, че да искам да е цял......Има и други нещица.......

# 171
Момичета,

да Ви се похваля, че имам нова кухня и наистина я направиха излята по мечтите ми. Не е евтина, но много исках да е тази, за която съм мечтала. Чаках бая за нея, да мога да си я позволя и ето я. Не мога да й се нарадвам. Не знам кога ще мога да я снимам, защото в стаята ще довършват някой неща, но не можах да се стърпя да не се похваля.

# 172
rosito m m-невероятна ви е кухнята.Направо ми останаха очите.Със здраве и любов да си я ползвате.А можеш ли да споделиш коя фирма сътвори тази красота? За цената няма да питам-то е ясно ,че соленичка.... Simple Smile

# 173
mmilena Кухнята е изработена от Бурлекс, но следващата няма да поръчам там. Чаках половин година и имаше много неразбирателства. Цената е висока, но пък който дойде се залепя за нея  Simple Smile

# 174
Моля за съвет - да си сложа ли "кухненски" перденца /в долната половина на прозорците/ и в такъв случай какво се слага на вратата към терасата?
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/7076884/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/7076885/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/7076883/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/7076882/.jpg
Снимките излязоха тъмни, но всъщност кухнята е много светла. Искам нещо, което да се пере често, защото абсорбатора ни е без комин Close.

# 175
Аз направих някой компромиси при дизайна на кухнята. Когато я монтираме ще пусна снимки. Сигурна съм, че щом я видя монтирана, ще я харесам много.

# 176
tanya.d Личи си, че кухнята е светла и приятна. Успяла си да "отвориш" малкото помещение. Не знам какви са тези перденца, за които питаш, но виждам, че отсреща има кооперация. Няма ли да ти е неприятно да си "надничате" в чиниите? Защо не сложиш нещо на целия прозорец? Според мен заложи на отново на светъл тон, за да не се смали оптически помещението.

# 177
  • 5 етаж в ляво
AIR ,да не те навивам,НО ако моят "майстор"ми беше срязал плота без да ме попита по негово усмотрение и улеснение,, наистина без да преувеличавам бих го треснала с него по главата #2gunfireС какво право си позволява такова нещо ,щом не е броил пари за него #CrazyНай малкото което щеше да му се случи е да ми достави ЦЯЛ нов плот ,за който НЯМА да платя.....
Ох...много се ядосах....но от такива философи и разбирачи ми е дошло до гуша ooooh!

# 178
  • Някъде в Европа...
AIR ,да не те навивам,НО ако моят "майстор"ми беше срязал плота без да ме попита по негово усмотрение и улеснение,, наистина без да преувеличавам бих го треснала с него по главата #2gunfireС какво право си позволява такова нещо ,щом не е броил пари за него #CrazyНай малкото което щеше да му се случи е да ми достави ЦЯЛ нов плот ,за който НЯМА да платя.....
Ох...много се ядосах....но от такива философи и разбирачи ми е дошло до гуша ooooh!

И аз го поисках естествено това, но отговорът му беше, че не съм казала изрично да е цял Shocked. Щял да го махне, но нов за негова сметка нямало да сложи, ако сме си купели, на драго сърце  #Cussing out... Какво да направя повече...., освен, че го описах по форума.... какво мога да направя... и аз бях много ядосана, но..... така е, платено му е предварително....... Имаше нахалството да каже дори, че този плот бил с малка дължина и така или иначе е трябвало да го среже (мъжът ми ходи да проверява и естествено се оказа, че не е така.. #Cussing out)

bejbi, плота е на фирма Егер.

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 13:52 от AIR

# 179
... трябвало да му кажете на майстора, че искате да е цял плота....абе тоя луд ли е?

Общи условия

Активация на акаунт