Ноемврийчета 2005 - 17 тема

• 18 122
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
то че желая здраво бебе, това е ясно. обаче желая и разбран и не-лигав деян. инак лошо ти се пише.
а ти как си, аджеба? добре? болкурте поносими ли са? оправяш ли се? и нали скоро няма да те останеш сама с 2те?
айде - леко до-възстановяване и спокойни 3 броя мъжа. и да знаеш, след 10-11 месеца вече ще ти е по-лесно. далече ти се вижда, ама скоро ще дойде рахатът  bowuu 

bouquet

# 151
тити, много хубаво бебе е Ясен!  Hug Интересен разказ, точно в твой стил! Wink Много интересно съвпадение - сериозно ли са родени с абсолютно еднакви пропорции? Ти как се чувстваш след втори път под ножа, да знам и аз занапред, повече ли боли? А снощи на концерта на Металика бяхме с брата на д-р Тихомир Савчев, собственикът на Вита, и си мислех за теб, макар че не съм сигурна дали си била там. Simple Smile

diddi, ще чакаме разказ от кръщенето! Чудесна отпуска, дано продължи по-дълго!

Ние тази вечер бяхме на рожден ден, а утре двете с Юлиана заминаваме за една седмица на морето, на гости при моя приятелка в Бургас и на вилата им, общо взето в движение ще бъдем. Задължително ще отидем да видим пясъчните фигури, еххо, много добро обяснение, познавам добре града и веднага се ориентирах, не че няма да ме заведат..

# 152
ся се сетих - как са кърмаческите одисеи? върви ли добре на тоя фронт?

# 153
уфф - тъкмо за кърмаческите одисеи си мисля и аз.
Пак ми се падна бебе-пираня. Суче от двете гърди каквото има, уригва се и иска още. В болницата - даваха му добавка, уригваше се и искаше още. Ама като казвам, че иска още, разбирай мели яко и злобно с челюсти, и докато не докопа нещо познато, топло и меко, не се спира. По този повод тази нощ от 1 до 3 само го местих от гърда на гърда - предвидливо не купих АМ. После спахме чак до 5 и от 7 насам отново ми е виснал. И реве, реве, докато не го взема и не му дам да дъвче и смуче. Де го родих такова злобно, не знам.

Сиссии, Деян беше с 50 грама по-лек, останалото е еднакво. Те и като физиономии са много подобни.
Аз помня какво беше казала майчето за второто секцио - повече боли, но по-бързо се възстановяваш. Точно така е. Но и обезболяването след операцията беше по-добро за мен.
А Металика се чуваше от стаята ми.

сама с двамата - може би чак към края на август, дай Боже  Mr. Green

аз ви навивам за второ/трето де, да не помислите, че се оплаквам  Whistling

# 154
тити, честно казано почти ме нави на второ  Laughing Ако и моето второ е копие на Ади като бебе съм съгласна да забременявам още днес  Mr. Green Ама ако е писано да ми се падне  бебе-пираня, както го описваш, май ще е по-добре да поизчакам още годинка-две  Rolling Eyes Я да взема да ида на гледачка  Joy

дидди, как мина кръщенето? По тоя повод пожелавам на Ваньо неговият ангел-хранител да бди над него ден и нощ  Hug

# 155
Здравейте.
Тити, добре дошла отново. Да е здрав малкия Ясен.
Ние от тази вечер сме сами -Кити е при бабите. Малко ми е пусто сега без нея. И ми е притеснено, защото е с температура. Във вторник дигна, отидохме на доктор, казаха червено гърло. До снощи се мъчихме без антибиотик, но вдигна 38,5 и вече нямаше накъде. А и като знам, че ще остане там и и дадохме. Това е от мен.
Милейди, къде са снимките?

# 156
Тити добре дошла! Супер сладка пиРаня си имаш, жив и здрав да ти е, а пък, че е гладен...нека да си хапва! Laughing За второ не може да ме навие никой, май по-скоро който види Криста ме съветва да не бързам Mr. Green , ама това е друга тема! Wink
Ето (пак и отново) ше се оплаквам, абе не знам за вас, ама на мен взе да ми писва вече! Tired Гледам я таз мойта Криста - бясна, жива и вечно без спирачки, а изведнъж "пльок" нещо се изсипва!  Sad Излязоха първите резултати от изследванията й( гърлен и носен секрет) и не ми звучат никак добре ( пуснах тема ) малко дете , а пък с вътрешна гъбична инфекция  Confused , не знам идва ми малко в повечко, тръгвам да я изследвам за едно, а излиза друго....в сряда ни е кръвния тест, за определяне на алергията, дай боже там да са добри резултатите  Praynig Стискайте ни силно палци! Rolling Eyes Peace
Лека и приятна вечер!  bouquet

# 157
  • Карлово
Ей, Тити, страхотен сладурчо Ясен!  Heart Eyes

# 158
тити наистина си приличат с Деян. Много се смях на разказа ти "ааа, като батко му"  Joy

# 159
Тити ,все така да е ящен малкия  Simple Smile

nikiki - гъбична инфекция или бактериална ?!
не се шашкай много - което и да е от двете - ще се справите.
Нужно е време .Често ли пиете антибиотици ?

любимия цяла събота и неделя  е без глас   -
концерта е бил страхотен ,голямо виене е паднало  Simple Smile
Алекс беше болна ,но преди да заспи в петък вечерта
си сви пръстчетата в знак "хеви метал" и после заспа Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 13:12 от Desi_slava

# 160
Деси  и двете Клебсиела е бактериалната, а Кандида гъбичната, една с друга не могат да се лекуват, довечера ще се обадя до София и ще разбера повече! А за АБ, не не пием често, последно от както бяхме в болница преди 4-5м. не съм й давала! Не се шашкам много, но и някак си не мога да го приема за нормално!  Peace

# 161
ха-ха-ха

не на ники, а на деси. за металика  мога да чета и да се кискам, но не искам да чувам нито едно мнение колко гот е било снощи. кажете, че сее  драл, че е валяло, че е било смотано, ама не искам да чувам дори от далеко, че е било супер! инач съвсем ще се поболея  Rolling Eyes

на ники пожелавам всичко да мине леко. нищо не разбирам от инфекции, слава богу, т.е. значи не сме ги имали!

# 162
Деси  и двете Клебсиела е бактериалната, а Кандида гъбичната, една с друга не могат да се лекуват, довечера ще се обадя до София и ще разбера повече! А за АБ, не не пием често, последно от както бяхме в болница преди 4-5м. не съм й давала! Не се шашкам много, но и някак си не мога да го приема за нормално!  Peace

Да ,няма как да не си притеснена.
Опитвам се да те успокоя,че това състояние е преодолимо.
Не зная какви са симптомите при Криста.
Искам да ти кажа ,че е имало случаи,когато гъбична инфекция при мен е преминавала
без да пия нищо ,просто защото  вече  ми беше омръзнало да пия  разните хапчета.
Организмът ми се справи сам.За това харесвам личната лекарка на Алекс- не бърза с лекарствата,но всеки случай е различен.

# 163
Привет и от мен!

Добре завърнала се и от мен на мама Тити! Въпреки, че ще повторя останалите не мога да не кажа, че Ясен е голям сладур, също като батко си. И аз се смях на разказа за раждането. Минало е в стил а ла Тити.  Чудесно е, че се храни добре, т.е че е пираня Joy малкият.

Ние до Бургас не успяхме да стигнем, но пак се забавлявахме на питник и в един нов за Ники детски кът в Младост. Ето мало снимки от там на лилавата Ники

на ники пожелавам всичко да мине леко. нищо не разбирам от инфекции, слава богу, т.е. значи не сме ги имали!

и аз така!

# 164
ха-ха-ха

не на ники, а на деси. за металика  мога да чета и да се кискам, но не искам да чувам нито едно мнение колко гот е било снощи. кажете, че сее  драл, че е валяло, че е било смотано, ама не искам да чувам дори от далеко, че е било супер! инач съвсем ще се поболея  Rolling Eyes

Майче,смееш се ,защото и аз не съм била,нали ?!
и аз страдам -в разумни граници.
Гледах концерта им в Германия на ДВД.
Може би догодина ще дойдат пак,заради новия албум .

Общи условия

Активация на акаунт