....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 195
  • 302
  •   1
Отговори
# 120

Ако съм разбрала правилно идеята на Кас, това най-много се доближава до нея. Peace

# 121
Селена, леи...благодаря Hug ще търся някаква комбинация и от двете. мисля да не я правя чак от кръста, а малко от по-нагоре. мислите ли че ще е прекалено Embarassed
 Как вървят цените горе-долу, че там пък изобщо си нямам идея. За нещо такова 200 лв биха ли ми стигнали?

# 122
щом давате идеи,искам и аз!
Решила съм мястото къде ще е-на баджака-от хълбока до коляното,някаква плетеница трябва да е,за да ми се върже с татуто на кръста,ама нещо много нежно,защото все пак с къса пола и в офис трябва да изглеждам що-годе прилично!
чакам предложения всякакви! Praynig
Имам още време,защото ще е края на август,ама все пак!

# 123
някоя от вас имаше на аватара много хубава пеперудка ако не се лъжа на врата....дали ще може да я качите... мерси Simple Smile

# 124
Момичета благодаря за съветите!  bouquet Имам и други въпроси, но ще ги задам в другата тема,тази е специализирана за други красоти.

# 125
emi_lia - еееее я кажи ,че ми стана интересно  и коя е другата тема?

# 126
emi_lia - еееее я кажи ,че ми стана интересно  и коя е другата тема?
Мисля,че това има предвид Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=82655.0

# 127

Ако съм разбрала правилно идеята на Кас, това най-много се доближава до нея. Peace
...и вместо розички, може да има пеперудки Peace

# 128
....и вместо розички, може да има пеперудки Peace

Да! Peace

# 129
Покажете ми черешки,не мога да си намеря рисунка ThinkingПримерно две с дръсчици и листенце!

# 130
и аз много харесвам черешки,даже мисля да си направя на врата от страни цветни,разбира се. Peace

# 131
 Hug Здравейте мацки!Досега само ви чета без да пиша.Моето ''туту'' както го нарича  малчо го нямям снимано,но ще се опитам  да помогна за черешките.Да видя дали ще успея да кача снимката   
Покажете ми черешки,не мога да си намеря рисунка ThinkingПримерно две с дръсчици и листенце!
     http://farm4.static.flickr.com/3142/2607452115_944072292e.jpg?v=0

# 132
А ей такова нещо искам,само че мъъъничко ниско долу,отпред Embarassed обаче как ще се събуя пред чужд човек newsm78 и колко трябва да си смъкна гащите #Crazyмалей...целите ли  се свалят,аз не искам баш там...съвсем...нали разбирате Joyно все пак нисичко и леееко в едната страна Blush Боооже,оризелих се........ Sick

# 133
Моята е ниско в ляво на корема, в началото на триъгълника. Не съм си сваляла бельото като ми я правиха, само го дръпнах малко.

# 134
Искам да НЕ се вижда от бельото ми...примерно,в такъв случай?Само се смъкват леко ли пак?

Общи условия

Активация на акаунт