....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 193
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Мечо, Руске, таз мома кога ше се появи, че да я разкатая бе?  Hug Аз не знам до сега де съм спал...и как така тая тема така вещо съм я пропуснал.., ама некси ми дойде музата! Трябва да има стил в тези неща...не бива да си лепваш някакво лайно, някъде по теб...само защото е мода! Татуса изразява душевност дори (според мен де)  Peace
Здрасти,Фиатчо! Hug
Ей ма на и мен,дето толкова упорито ме търсиш.
Що ще ме разкатаваш? Flutter
Руска и Мечо гледам са те светнали/благодаря за което/,ама и аз да си кажа:
татуса ми е символ произлизащ от Китай.Означава любов.
Избора ми далеч не е случаен или необмислен,напротив.Съвсем умишлено си татуирах точно това,за да ми напомня,че само любовта е важна на този сваят.Поне за мен де.Обичам да обичам.
Обичам да съм обичана.Обичам да виждам любовта около мен,да я чувствам.Защото е прекрасна!!!
Смятам,че го обясних добре,мисля че си ме разбрал. Flutter

# 181
Абе хора нормални ли сте????Релефен татус означава некадърен татус направен от некадърен татуист!!!!!Образовайте се малко преди да съветвате хората!
бих искала да поясня малко,защото явно нещо куца.релефен татос означава да ти повторят с мастило татоса повече от два пъти.а по принцип  кожата така или иначе не може да задържи прекалено количество мастило,именно затова татосите избеляват.а когато е повторен повече от два пъти изхвърлянето на мастило става по бавно.
emily_ska това ми го обясни човек който прави татоси от 18 години.казвам това което са ми обяснили. Thinking

# 182
Абе хора нормални ли сте????Релефен татус означава некадърен татус направен от некадърен татуист!!!!!Образовайте се малко преди да съветвате хората!
бих искала да поясня малко,защото явно нещо куца.релефен татос означава да ти повторят с мастило татоса повече от два пъти
Не...релефът не идва от това.Имам една малка,работена само веднъж и стои повдигната,имам друга работена и аз вече не помня колко пъти и няма никакъв релеф.С избледняването е същото.Всяка кожа и всеки организъм са индивидуални.Тушът е чуждо тяло за кожата и тя му реагира различно.

# 183
 Thinking всичко е възможно.
обаче наскоро чух за бели татоси.някои да има някаква инфо?

# 184
  • Пловдив
Инфо нямам,ама ще е грозничко според мен......чак пък бели.... newsm78 #Crazy

# 185
Имаше снимка някъде из темите.Разровете линковете на първа страница. Руска и тя искаше бяла.

# 186
Имаше снимка някъде из темите.Разровете линковете на първа страница. Руска и тя искаше бяла.
Снимката се отнасяше за нещо, което
стои бяло като се напръскаш с нещо друго като автобронзант.
Такива бели "татуси" им останаха и на децата
на морето, след като си бяха лепили лепенки от зрънчо,
после се опекоха, а най- после лепенките им се отмиха Crazy

....аз не щЪ такова....
....аз си го представям като нещо, татуирано с бяло мастило
и като си направиш естествен тен през лятото,
само тогава да ти се вижда. Да е вечно.... Thinking

# 187
Релефният татус не винаги означава ,че този дето го е правил не може,просто се получава, когато се дупчи дълбоко/има хора ,които искат такива татуси/,освен това понякога татуировки ,които не са релефни,стават такива ,когато човека е нервен,недоспал и въобще уморен

# 188
Релефният татус не винаги означава ,че този дето го е правил не може,просто се получава, когато се дупчи дълбоко/има хора ,които искат такива татуси/,освен това понякога татуировки ,които не са релефни,стават такива ,когато човека е нервен,недоспал и въобще уморен
Явно всичко е на нервна почва, така ли?
Зависи ли от това качеството на татуировката? newsm78

# 189
Качеството на татуировката зависи от татуиста,основно/до колко може да прави татуси/,зависи мн и от боите,зависи и от иглите , и не на последно място ,от това как се грижиш за татуса си след това.Колкото до релефа,това просто е по-дълбоко дупкане/съответно боли повече /,а това за умората го казвам от лични наблюдения-мъжа ми има една на ръката,която не е релефна ,но става такава като се преумори/а между другото и е стара,правена е преди 7-8 год/Но всъщност вс е строго индивидуално и няма универсална рецепта Rolling Eyes Май не помогнах особено ,само ви дообърках  Embarassed За това най-добре - на място говорите с татуиста,преценявате и го слушате какво да правите  bouquet

# 190
  • СОФИЯ
 doh Ле леее колко съм изпуснала - отивам да чета и да зяпам  Simple Smile

# 191
Попаднах на една мн интересна галерия, чела съм ви от 8 ма тема насам, затова не знам дали е давана:
http://www.ronbingham.com/sexy-tattos-pg13.html

Много искам татус, запалихте ме. Но ще чакам да се прибера, за да си направя....А нямам търпение Blush

# 192
Попаднах на една мн интересна галерия, чела съм ви от 8 ма тема насам, затова не знам дали е давана:

Много искам татус, запалихте ме. Но ще чакам да се прибера, за да си направя....А нямам търпение Blush

Shocked Бах татосите,ти такова ли искаш да си правиш?

# 193

Xexexexe, не, разбира се. Тези просто са нетипични, затова ги показах. Аз искам едно коте под пъпа в дясно. Тук беше показано такова. Искам и още няколко, но са в процес на обмисляне  Peace

# 194

Xexexexe, не, разбира се. Тези просто са нетипични, затова ги показах. Аз искам едно коте под пъпа в дясно. Тук беше показано такова. Искам и още няколко, но са в процес на обмисляне  Peace

Ааа,добре успокоих се,щото после ще искам да я видя,а надали ще искаш да я покажеш..... Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт