МАЛЪК СЕЧКО ДОГОДИНА, МАМА С ФЕВРУАРЧЕ ЩЕ ДАРИ !!!!

• 14 158
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
И аз да се разпиша в новата темичка. Въпреки, че ме няма на първа страница с датите, но нищо. Човечето се чака на 02.02.
naiema аз съм добре с апетита, всичко ям, но при мен проблема е, че яма защото съм гладна, а не защото точно това ми се е приискало да хапна. Огладнявам на 3 часа и ми става лошо ако не хапна нещо. Гледам да са плодове или стафиди, или някой морков. Мъжът ми се кефи, че той определя какво да ядем, аз просто блокирам като трябва да измисля какво да готвя и нон-стоп го тормозя да казва какво му се яде.
За името на детето - ние си бяхме измислили 3 имена - 2 за момче и 1 за момиче, още когато нямахме идея, че ще ставаме родители. Исках 2 момчета - близнаци и едно момиче - след тях. Дори на първия преглед шашнах лекарката като я попитах само един ли е плода  Shocked Сега все още не сме обсъждали темата. Дори не говорим за покупки за бебето, а сме на тема моите дрехи, че нещо ми отесняха в кръста  ooooh!
Май много ви досадих.
Хубав ден на всички  bouquet

# 121
На мен доФтора ми изписа заедно с фолиевата киселина и Неоксид според него били напълно достатъчни......

# 122
Здравейте момичета, аз съм вече в края на 10 г.с.,но продължавам да повръщам много. Снощи беше най-тежката нощ досега-повръщане и страхотно главоболие. Няма ли вече да свършва? Иначе и аз пия Дуфастон, защото в 6 г.с. имах кървене, но на преглед съм чак на 25 юли и вече нямам търпение да отида.

# 123
  • York
Аз имам ужасен апетит, но се въздържам да не стана още в началото мама цоцолана Simple Smile
Дори и в момента ми говорят червата, че искат да ги запълня с нещо различно от краставица.
А относно безссънието какво ще кажете? Подхвана ли ви вече?

# 124
  • София
Здравейте, момичета  Grinning
Моля ви препоръчайте ми нещо за мазане против стрии, притеснявам се, че ще ми се появят засега най-вече на бюста, за корема май е още рано. Имам чувството, че гърдите ми растат всеки ден все повече и повече  Confused  :oops

# 125
И аз май повечето време се чудя какво ми се яде.В общи линии карам на праскови,домати със сирене,таратор и мноооого диня.Обаче предимно ми се ядат пикантни неща.Даже тази вечер организирах приятели за китайски ресторант...А в неделя,в жегата,ходихме с мъжа ми в "Под липите" да ядем шкембе за обяд...Добре,че е топло,та не налитам на шоколади...

# 126
  • София
Момичета току що се върнах от лекар, толкова се бях стресирала, че дори не мога да се зарадвам все още.

ИМАМЕ СИ ЕМБРИОН С ТУПКАЩО СЪРЦЕ

Благодаря на всички за стискането на палците,   bouquet  какво щях да правя без вас  Hug

Сега ще бързам да се връщам на вилата при децата, че днес са цял ден с бавачката.

Целувки на всички ви ще пиша утре повече, на всички мами имащи нужди стискам палци.

Като се сетя какво щях да направя миналата седмица, добре, че винаги проверявам диагнозите при минимум двама лекари, аман от разбиращи.

# 127
  • Бургас
Момичета току що се върнах от лекар, толкова се бях стресирала, че дори не мога да се зарадвам все още.

ИМАМЕ СИ ЕМБРИОН С ТУПКАЩО СЪРЦЕ

Благодаря на всички за стискането на палците,   bouquet  какво щях да правя без вас  Hug

Сега ще бързам да се връщам на вилата при децата, че днес са цял ден с бавачката.

Целувки на всички ви ще пиша утре повече, на всички мами имащи нужди стискам палци.

Като се сетя какво щях да направя миналата седмица, добре, че винаги проверявам диагнозите при минимум двама лекари, аман от разбиращи.
   Hug  bouquet  bouquet  bouquet СУПЕР!!! АЗ ПЪК СЬМ НА ПРЕГЛЕД УТРЕ, ПРИ СКОЧЕВА! Дано и аз да имам повод да се похваля, че и на мене ми е притеснено!...  Praynig

# 128
Здравейте,мами!
Толо,аз бях препоръчвала какаовото масло за кожа на Palmer,s-наистина е много много хубаво и мирише много сладко.Иначе за витамините пия фолиева кис. и О'Мами.
Честито на villi за видяното сърчице,чувството наистина е вълшебно.
Аз тая седмица съм на док и с нетърпение очаквам да видя вече попорасналото бебче с ръчички и крачета.

# 129
Вили, много се радвам, че си потърсила друго мнение и че резултатът е благоприятен Hug

# 130
Здравейте, мили мами! И аз да се разпиша в новата тема, че рядко успявам да влизам тези дни. В петък бях на доктор и вече всичко е наред! Аз нали имах частично отлепване, а после и не можех да пия Прогестерона, че ми ставаше лошо, но Слава Богу бебока си е закрепен съвсем добре, и дори много мърдаше с крачета и ръчички, направо се размазах като го видях  Heart Eyes
И на мен доста ми се хапва, като изчакам повечко време и ми става лошо, за това гледам да похапвам по-честичко, но по малко.
Все се каня да си купя крем против стрии, но не ми остава време, аз мисля, че козметиката на Mustela e много добра.

# 131
  • София
мами, успешно се завърнах и аз Simple Smile

Но съм толкова скапана, че ще ви чета и гледам утре Simple Smile

bouquet & хубава вечер

# 132
Simple Smile  Hugсамо така villi сещам се аз как се радвах миналата седмица като видях моята точица със сърчице Simple Smile , само мога да си представя на теб какво ти е било днес след като така те бяха наплашили Simple Smile
 Много се радвам, че напоследък само добри новини валят в темичките ни все така да е до февруари , а и след това Simple Smile

# 133
здравейте, момичета! днес ходих да се запиша на ЖК - в Дианабад при един много готин лекар. вдъхна ми толкова кураж, поговорихме си доста...д-р Огнян Радев, 15ДКЦ, ако някоя се нуждае от лекар в района.
новините са страхотни - 4,5см сладурче хубаво и здраво на пръв поглед. каза ми, че мога да спра Дуфастона като ми свърши опаковката - нямало ни най-малки признаци за отлепване, матката и бебето изглеждали превъзходно. да съм си пиела ФК още около 2 седмици и при въпроса ми дали да си купя мултивитамини за бременни, ми отговори, че витамините са на пазара. но след изследванията на кръв и урина ще може да каже повече. аз най-накрая започнах да се чувствам по-уверена и съм много щастлива с днешното преживяване. ще взема да си направя линийка, пък!
и още нещо - sweetlady, моля те, запиши ме за 1ви февруари. ехографа ми показа с един ден по-ранен термин. има немалка възможност да прехвръля и при януарките, но мисля да си седя тук при вас!

# 134
  • Sofia
Браво, бульовче! Много се радвам за теб! Дай Боже всекиму! Simple Smile))
Аз съм на лекар чак на 25.07. и вече почнах да психясвам Simple Smile Ако мога всяка седмица да ходя да го гледам на ехограф, ще съм най-щастлива, ама ...Simple Smile))
Да ви се оплача - аз днес нямам никакви признаци и много се притеснявам Sad Нито ми се яде, нито ми е лошо, нито гърдите ме болят.... Някоя от вас имала ли е такива дни без никакви симптоми? Ох, знам, че сигурно са много банални тия неща дето ме притесняват, но много си изпатих вече и започвам да цикля Simple Smile))

Много хубава вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт