Априлско-майската дружина е вече втора група в детската градина!

• 63 854
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Някой чувал ли се е с Еми? Вчера трябваше да ги приемат за операция на хернията...
Ако някой знае нещо, моля, да каже!  bouquet

Поздрави на всички наборчета. Heart Eyes

# 166
Аз я видях с Ивчо преди операцията. Не искам да я безпокоя сега и даи звъня.Надявам се всичко  е ОК.
 По-скоро адашката да каже как се развиват нещата...

# 167
Привет  Simple Smile Чух се вчера с Еми - те са добре, изписали са ги. Ивчо е бил истински герой, но тя ще пише повече.

# 168
  • София
Здравейте приятелки!
Благодаря на всички за загрижеността и обажданията Hug
Поздрави със закъснение на всички празнуващи  bouquet
Ивчо е исстински герой, знаете, че не съм от много прехласващите се по децатаа си майки, но в конкретната ситуация определено ме изуми малкия боец. И за пореден път се убедих, че за телешките ни характерчета е ужасно, ужасно важна предварителната нагласа. Това, че цяла седмица говорихме и се подготвяхме за това, което предстои изигра страшна роля. Нямаше никакви истерии, плач, нищо. Държа се като истински мъж.
В понеделник ни приеха по документи, целият ден премина в чакане пред кабинети- за изследвания-кръв, урина, ЕКГ, общопрактикуващ лекар, хирург, за документи. Геройско търпение имаше детето, а аз за пореден път се убедих в каква абсурдна държава живеем..
Вчера рано-рано бяхмев клиниката и пак се почна едно чакане..вече в болничната обстановка- в стая, по пижама и пр. Носихме занимания Simple Smile, филмчета (на лаптопа), играчки, книжки.
Дадоха му едно прахче, от което буквално се надруса, паднахме от смях какви ги говореше, но целта беше на подкорово ниво да се блокират някои центрове и да е спокоен, леко унесен, за да могат да му сложат абоката, упойката и пр.
После ме извикаха да го кача до операционния блок-нямаше колички  Crazy, в асансьора един такъв отпуснат , сънен и ми казва "мамоооо, аз само се преструвам на смел, мамоооо много ме е страх" Cry, та силата почна леко да ме напуска. зеха ми го от ръцете, гушна ме, каза, че ме обича и го внесоха. И аз се предадох тогава..Както и да е. После беше кошмар- професорът ми каза, че операцията е 15-20мин и аз някак си си мислех, че упойка, подготовка, ама максимум час. Да, ама не, два часа минаха в пълна дезинформация, никой не казва какво става,  няма и кого да питаш, всички вдигат рамене и казват- чакай. Та два часа ми костваха сигурно кичур бели коси, наистина така остаряват майките.
После го свалиха на колчика с още една кукла, глътнала паричка , глая го, а той сънен "Мамо, операцията беше много хубава".
Та това е, поседяхме няколко часа, видяха го, че е добре и ни пуснаха да си ходим, да не се трравмира излишно в болнична обстановка,
Ходихме да купим подарък Simple Smile, сега зорът е да не скача и тича, което засега е обречена кауза, до снощи му държа епидуралната упойка и въобще не усещаше нищо, сега пие Нурофен за превантивно обезболяване и е като подивял,говоря да не тича и скача, но...без успех.
Та тази седмица трябва да измисля културна-кротка пррограма, за да удържим първите постоперативни дни да не стане беля.
А да! В Абсурдистан, здравната каса дава за такава операция 2!!!! дни болничен- деня на приемане и деня на операцията, в деня на изписване- което е днес по документи, се предполага, че в 8ч ни изписват и аз в 9 трябва да съм на работа. Пълна идиотия!!
Та минахме и през това изпитание, надявам се Simple Smile
Пак ви благодаря, че ни мислихте и се извинявам за обширния пост Simple SmileSimple Smile
Хубав ден на всички!!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 10:43 от Emi

# 169
Eми, пожелавам ви спокойствие в целия смисъл на думата Praynig  bouquet

# 170
Еми, едно голямо гуш от нас, за сега виртуално, но много скоро и реално  Hug!

# 171
  • Добрич
Еми,  Hug  Heart Eyes

# 172
  • Sofia
Еми, прегръдки и от мен  Hug
Напълно ти влизам в положение, нали и ние с малкия Марти бяхме в Пирогов в клиника по изгаряния, такива абсурди имаше, че направо не ми се говори. Добре, че все пак има по някой и друг човечен лекар/сестра, които от добро сърце нещо правят да те облекчат, че иначе...

Пак ви пожелавам бързо възтановяване мила Еми:bouquet: Hug

# 173
  • София
Браво на Ивчо!!! Сега да се оправя бързо.   bouquet

# 174
Мале  Еми, от тези хормони се разплаках като прочетох как ти е казал, че само се е правил на смел, а всъщност го е било страх.
Да е жив и здрав.  Heart Eyes

# 175
Здравейте!
Еми, надявам се, че Ивчо вече се възстановява Praynig

Реших малко да разведря темичката с изцепките на Дария. Снощи си избра за десерт вафли "НАЯ"... след първата хапка изхрускана с блаженство възкликна:
- Ммм, вафли "НАЯ", за други не ща да зная!
Баща й нещо я скастри за глупостите по време на вечеря, а тя:
- ОбъркАл си рейса, пич!!!
 Joy Joy Joy
Как ще го възпитаваме това, дете newsm78 Винаги, когато се опитваме да сме строги родители ни забива по подобен начин. Чувството й за хумор е невероятно, дано да не й пречи в някои ситуации.

# 176
Честит ви първи сняг на всички  Hug

# 177
  • София
Ехо Simple Smile Честит сняяяг!!!
Голяма радост за нашето семейство Simple Smile
Някой иска ли да дойде тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345010.0;topicseen

И ще си правим ли наше Коледно тържество?

# 178
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!
В Русе не сме виждали сняг все още, но ние ходихме при снега в Рибарица и околностите. Беше приказно... Hug
Към коледно парти, обаче няма как да се присъедим Cry

# 179
Здравейте мами!
И ние сме от вашата дружинка. Ще се радвам да се присъединя към вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт