Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 957
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Маичета , даите  някви идеи за надомна работа гледам ,че има много през нета но незнам дали си струва .Ако някои знае да помага  Praynig

# 196
Абе аз сега плащам за мои грешки, защото под натиска на майка ми и педиатърката започнах да давам сокчета. Дотук добре, ама една приятелка ми каза да смесвам ябълката с круша, за да не се запича .... та от там кански ревове и големи гърчове. Сега премина, но остана навика да се носи на ръце, защото така правих като го болеше
пак се събуди и започна да мрънка, бягам

Кой е този педиатър, дето иска на дете с колики да се дава сок, че да не ходя при него?

Аз сокове мисля до 1 годинка да не давам. Повече са - им от +. Peace

# 197
Маичета , даите  някви идеи за надомна работа гледам ,че има много през нета но незнам дали си струва .Ако някои знае да помага  Praynig

С Фотошоп работила ли си?

# 198
леле...с три на веднъж и то сама! сигурно ти е било много трудно.
и аз първо мислех в селената да раждам ама докторката ми ме разубеди пък и не бях доволна от престоя си там...толкова много се стараеха да не ме боли като ми взимат кръв че чак ме надупчиха като решето. 40 мин,3 сестри и един доктор...направо станах #Crazy
въпроси имам много...ама в момента точно нещо съм забила тъй като цяла нощ не сме спали....ама като се сетя ще питам
Еее, ти пък и ти  Simple Smile
За това ли намери да се оплачеш, че хората са се притеснявали да не те боли
Че по хубаво ли е някаква недоволна от живота сестра да ръчка без да й пука въобще
Че може не само да те надупчат като решето, а да ти изпопукат и вените.
Много хубаво даже си взимат кръв в селена, за сравнение каквото съм виждала по други места.
Или виж в темата за обслужването в бг в клюкарнкиа за сестрата от пещерско
Да, вярно е, че малко преиграват с това "боли ли ви?", но по-добре е отколкото да не им пука
Била съм там за задържане, ако пак ми се наложи, дано не ми се, че ми писна, пак там ще отида.
Ще видим с раждането как ще се оправят, живот и здраве.

# 199

С Фотошоп работила ли си?
                                                 По принцип не , но какво естество е работата никога не е късно да се науча  #Crazy

# 200
Каспър предпочитам да ме ръгне веднъж да ме заболи вместо 100 пъти да ме дупчат. тава си е лично мое мнение де.
Ти кога ще раждаш???че при мен наближава и почвам малко да се плаша Sad

# 201
Абе аз сега плащам за мои грешки, защото под натиска на майка ми и педиатърката започнах да давам сокчета. Дотук добре, ама една приятелка ми каза да смесвам ябълката с круша, за да не се запича .... та от там кански ревове и големи гърчове. Сега премина, но остана навика да се носи на ръце, защото така правих като го болеше
пак се събуди и започна да мрънка, бягам

Кой е този педиатър, дето иска на дете с колики да се дава сок, че да не ходя при него?

Аз сокове мисля до 1 годинка да не давам. Повече са - им от +. Peace
ЖениБ и моята педиатърка (Григорова във Втора Градска Поликлиника)така ме посъветва от 40 ден да давам сокчета,но аза отказах и нямам намерение да го правя въобще,като започнем с плодови пурета ще си набавим всички плодови витамини,а сокът после най-трудно се отказва детето от подсладените неща!

# 202
Каспър предпочитам да ме ръгне веднъж да ме заболи вместо 100 пъти да ме дупчат. тава си е лично мое мнение де.
Ти кога ще раждаш???че при мен наближава и почвам малко да се плаша Sad
Терминът ми е втори декември, но се моля да устискам до тогава.
Няма нищо за плашене, не е тръгнало бебето, не се е родило.
И първия път и сега ми е едно спокойно... Все пак това е природа.

# 203
каспър то е далече при тебе пък и си го преживяла веднъж...поне знаеш какво те чака...
мен ме е страх от неизвестността.
я кажете моля къде в Пловдив мога да намеря магазин в които да продават слинг... много съм се навила да взема и ако не намеря тука ще карам мъжо да ходи до София.

# 204

мен ме е страх от неизвестността.

А втория пьт те е страх от ИЗвестността. Wink

# 205
Абе, хора, само нашата градина ли няма крайна дата за приключване на ремонта?  newsm78

На всичкото отгоре той даже още не е почнал  #Crazy Става въпрос за "Незабравка".

Как е по вашите квартали? newsm78

# 206
Абе, хора, само нашата градина ли няма крайна дата за приключване на ремонта?  newsm78

На всичкото отгоре той даже още не е почнал  #Crazy Става въпрос за "Незабравка".

Как е по вашите квартали? newsm78

И при нас не са започнали още. А трябваше да приключват ....

# 207
Нашата, Мирослава, другата седмица ще започват ремонта, но продължават да работят. Peace

# 208
  • Пловдив
В нашата, Детелина, започна преди 2 седмици ремонта, но си има една сборна група. Уж до 15-ти септември ще приключат и ще започват нормални групи, ама знае ли се.

# 209
Момичета, искам да си купя стерилни пликчета за замразяване на кърма, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт