LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 883
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Значи тези гуменки от 60 цента голям боклук излязоха?
Казах ви аз Laughing

Kаза, ама късно Crossing Arms
И да знаеш, че заради теб съм поръчала синята чанта, така че ще е на твоя отговорност Laughing

# 346
елмак, би ли дала линк към вранглер дънките от предишната тема и мерки евентуално

Когато се опитам да подам линк ми излиза ми жената с книгата. Мисля, че са се изчерпали. Съжалявам.

# 347
  • До хладилника, който обичам
Значи тези гуменки от 60 цента голям боклук излязоха?
Казах ви аз Laughing

Kаза, ама късно Crossing Arms
И да знаеш, че заради теб съм поръчала синята чанта, така че ще е на твоя отговорност Laughing
Ами, късно Grinning Навреме ви предупредих. Тук ми се подмятат едни от миналата година - никой не може да ги носи. Калпава изработка, къси, пък широки - който и номер да вземе човек.

Синята чанта е готина Simple Smile Само иска допълнителни джобове вътре, иначе е много яка.

# 348
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-rocket-dog. … e&pagesize=16
За тези да докладвам хубави обувки, но не си отговарят на номера.
Аз нося 35 поръчах си 36 и пак леко са ми малки…
http://www.laredoute.fr/vente-mini-short-femme-tipster.aspx?prod … e&pagesize=16
тези са много хубави  Peace

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 11:26 от lanna

# 349
  • На черешата
Да похваля франсетата.Бяха пропуснали да ми сложат подаръка в поръчката ,оплаках се и 3 дни никакви ги няма. Rolling Eyes
Преди малко получих имейл,че днес са ми го изпратили отделно и се извиниха за причиненото неудобство. Peace

# 350
  • София
Да похваля франсетата.Бяха пропуснали да ми сложат подаръка в поръчката ,оплаках се и 3 дни никакви ги няма. Rolling Eyes
Преди малко получих имейл,че днес са ми го изпратили отделно и се извиниха за причиненото неудобство. Peace
и на мен не са ми пратили подаръка  #Cussing out
на френски ли им писа ?

# 351
450,аз съм с виртуална дебитна на ДСК.Има банкиране и също като теб си мисля,че виждам сметката си си в реално време,така да се каже.Обаче като говорих с картовия отдел по повод на двойно блокирана сума(наложи се да им звъня даже 2 пъти),се оказа,че всъщност ние виждаме датата на осчетоводяване,а не на реалното теглене на парите.Само блокирането се отразява веднага.Така че май при всички банки е еднакво положението.Добре,че от Ларедут са достатъчно коректни с нас.

# 352
  • Къде ли не...
И за тези да попитам-четох хубави отзиви.Някой може ли да ми ги измери-34 или 36 номер?Благодаря!

http://www.laredoute.fr/vente-short-entrejambe-18-cm-femme-essen … tegoryid=22905197

# 353
Малвина, аз нося 37.5, но зависи, защото имам по-висок свод, а иначе ми е тесен крака, та мога да се пъхна и в 37 и 38 понякога. Повечето ми обувки са 38, затова и от тези взех 38. Много добре влиза крака, не са твърди, леко лачени са, извивката на мен лично ми е удобна, даже ги пробвах на босо и ми бяха добре. На мен ми харесват, много приличат на едни светло жълти от Манго, които обаче са с по-тънък и висок ток, ест.кожа. Аз съм доволна. ако мога с нещо друго да помогна, тук съм  Hug
аз по таблицата трябва да съм 36 номер защото дължината ми е 23 см, дали си отговарят  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-femme-prix-mini.aspx?prod … e&pagesize=16

# 354
  • Beyond the Frontiers

Някой ще може ли да ми даде някакви размери на сандали с висок ток номер 37 или 38? Все не мога да улуча размера, а сега пак съм харесала едни.

За всеки модел е различно. По-късно мога да ти пусна размера на 38 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-jonak.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=1
Доста е висок тока.

Отговарят ли си според теб на номера или са +1?

Стелката е 25,5 см на 38 номер, според мен си отговарят, но ако кракът ти е по-широк отпред задължително + 1 номер, защото горната част е доста стегната.

# 355
Момичета - каква е минималната стойност на поръчката, която мога да напрвя, че преди два дни си пуснах една по-голяма поръчка, но сега харесах едни обувки и са 13 евро - само тях ще ми даде ли да поръчам.

# 356
Малко отчет за неща които са не много коментирани
тези  сандали Jonak   според мен са леко уголемени - в смисъл нося 38 на Актив ( с плътен крак съм) а сега от 38-ми петата на сандалите стърчи много грозно:crazyeyes: още повече заради извивката и наклона. Една позната с 39 номер ги обу и са й ОК, но обърна  внимание, че на тези 38 номер пo US номерация пише 6 и1/2, а тя носи 8 и 1/2, 9 по тяхната номерация. Много голямо разминаване се получава  newsm78 Може да е от чифта, но все пак да споделя. Тока е висок и облечен, а отпред каишките не са тесни и кракът минава спокойно! Коренно различно от мнението на Елку-Елена  #Crazy
Измерих стелката току що - 25 см. е за 38 номер!   Познайте как лепят номерата - аман

Много съм доволна от тази блука    - стои точно като на снимката и е отлична за мами с по-едър бюст  Peace

Бельото на Одайа както винаги е без забележки, за разлика от този сутиен  , чийто модел на моят едър бюст не стои добре (сплесква странно)!
Този сутиен   за парите си е ОК!
Приятно изненадана съм от тези бикини  (комплект от 2ч.),

# 357
И аз взех поръчка от 29.06 от поща. Ето нещата http://gstaykova.multiply.com/photos/album/60#7

Синьото потниче не е нищо особено. Определене не бих го купила, ако го бях видяла. Мъжкото яке от 1Е е номер 48/50 и е огромно за моя мъж  Rolling Eyes, мисля, че и на брат ми ще е голямо, който е доста големичък. Бебешорските неща са страхотни! Особено рокличката е много сладурска. Ще правя торта от памперси с тях за малката кръсничка  Laughing

elku - elena, мерси   bouquet. Вече съвсем се обърках. 37 са ми точни до милиметър и не много удобни, а 38 вече са ми големи  ooooh!

# 358
  • София

Някой ще може ли да ми даде някакви размери на сандали с висок ток номер 37 или 38? Все не мога да улуча размера, а сега пак съм харесала едни.

За всеки модел е различно. По-късно мога да ти пусна размера на 38 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-jonak.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=1
Доста е висок тока.

Отговарят ли си според теб на номера или са +1?

Стелката е 25,5 см на 38 номер, според мен си отговарят, но ако кракът ти е по-широк отпред задължително + 1 номер, защото горната част е доста стегната.

На всичките ми обувки 38 номер стелката е 24 см, така че май не отговарят.

Момичета - каква е минималната стойност на поръчката, която мога да напрвя, че преди два дни си пуснах една по-голяма поръчка, но сега харесах едни обувки и са 13 евро - само тях ще ми даде ли да поръчам.
Желателно да не е под 10 евро (включ. доставката), че не винаги доставят Peace

# 359
Днес получих покана да си взема колета от 01/07
Центовете newsm44

Общи условия

Активация на акаунт