Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Нали се сещате, че тук в прованса едва ли има . В аптека дали мога да си ги поръчам
Беше вече доста късно, като правех темичката вчера, пък и като за първи път се поозорих малко, та затова съм ги забравила. 

Ние уж за 10ина дни щяхме да приключим а то повече от месец откарахме и още не мога да си изчистя като хората!!!
А и като няма кой да ми помогне
Но съм доволна имаме си нова кухня спалня и баня!!!
На всички ремонтиращи-дано по-скоро се оправите че като знам какво е и ви съчувствам 
Не ме е страх ама мъжо ще избеснее!!!Той сякаш не се и сеща че това дете ще се роди а ние нищо не сме му подготвили!!А и той е на работа всеки ден до 6!!Събота и неделя е отдаден на себе си!!А и е все жега и няма как да отидем и ми се плаче чак вече!!!
Не мисля че е рано да се пазарува!Чаках чинно да стана 7ми месец и да се започне е да ама ей на утре влизам в 8 и още нищо
Това с кърменето го знам от мног места за Шейново. Само че луди ше ги направя докато не засуче бебето. Вече водя пазарлък с вуйчо ми щото си падам малко скандалджийка - да си нямаме изненади.
Ще гледаш цял отбор бебчета