Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?

. Предишният път нямах никакви подготвителни контракции. Първите ми бяха нощта преди да се появи малкият. И сега нямам нищо такова и дано да си остане така до края.
Я, какви кореми сте изтипосали
А докторът ми е в отпуск, но може да дойде за едно раждане до болницата

Нещо забавно: аз си бях самоизчислила термина за 20.09. по калкулатора на БГ мамма. Като бях на БХС при Янкова, и тя го сметна за 20.09. (ПРМ 15.12) Днес се уточняваме за болничния и ми казват от 08.08, а аз го очаквах от 06.08. И така се оказа, че моят доктор си ме води с термин 22.09. а не 20.09. , което пък означава, че бебчо върви не със 7, а с десетина дни напред. Добрата новина е, че ми изследваха течението с реактив (нали се бях притеснила, че е толкова силно и да не са води), но всичко си е ОК 

Ма няма как-не съм слон за съжаление