Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Ако стане нещо черезвичайно, може и нищо да не си носите,пък после мъжът ви ще ви ги донесе нещата. /които отново е добре да сте си приготвили още в средата на 8ми месец / Луси, с 2 ръце ти препоръчвам ВИП!
Ако ли все пак не станат нещата, моят съвет е да си направиш списък с необходимите неща и описание - кое от кой магазин да бъде купено - в случай, че любимият ти се тутка до последно. така няма да има неприятни изненади относно първите вещи на бебчо. /аз поне си имах и преди, и сега изисквания и бях предупредила, че независимо от това кой какво подарява, аз няма да ползвам неща, които не ми харесват, така че да не си дават парите за неодолрени от мен вещи
/
нали и аз си взех моето слънце вчера и не можем да си се нарадваме, а утре - пак го взимат, че да мога да полежа и междувременно да оправя стаята на малката, че после имаме рождени дни, празници, сватби и време няма да остане. Браво за добрите резултати от посещението при док!
.

Аз като купувам не е просто ей така 

/
/ на милия повече от два му идват много
(това в кръга на шегата)
.
Но като ви почета и ми става по-хубаво
А и не вижам кога ще купувам преди август месец 

Нямам търпение да се поглезя един ден, че не знам от кога не ми се случвало