Слънце, вятър и вълни - нека да е пълно с две черти! - 14.07.-20.07.2008

• 7 267
  • 186
  •   1
Отговори
# 105
привет момичета
честито на Марините от ООД-то   bouquet
Сунар честити писенца  Laughing
lanna ще се намери решение,щом проблема е открит  Peace
да се "похваля" - обадиха ми се най-после от касата ,изчака ми се чакането 4месеца  Twisted Evil
имам нужда от палците ви за другата седмица-ще пускам генетични и имунологични
на всичко отгоре излизам отпуска и то какво - пак пред кабинетите  Mr. Green
ама после си обещавам да си почина  Sunglasses  - от всичко и всички /трябва да намеря пещера  Laughing
Майче сигурно гърлото ти е пресъхнало  Wink

# 106
Честит празник на всички Марини от ООД-то  bouquet  bouquet  bouquet
Лана,ще се оправят нещата.Важното е че е открит проблема Hug
Сунарче,всички сме минали през такива етапи. Hug Hug Hug
Равалче,стискаме палците Praynig

# 107
  • Пловдив
Ох,и аз забравих EmbarassedЧестито на всички Марини,да е вечно името им и да са много,много щастливи  bouquet
Равалче,имаш палците ми Peace

# 108
Привет!
Попрочетох каквото можах, да видим какво запомних  Mr. Green
Иглика, добре ли прекара?
Лана, ще се намери решение! Hug
Рафалче, като станат хубавите резутатите да почерпиш с по една биричка  Wink
Сунар, позната история! Sad Един ден моя мъж ме попита ни в клин, ни в ръкав, дали искам да се разделим щом в него е причината да няма още бебе Shocked Стана ми много мъчно! Отвърнах му на майтап, че още утре пускам обява "търся красив, богат, умен, млад, добър мъж с отлична спермограма"
Свраче, честити ти гости.

# 109
Еййй цял ден се каня да влезна да честитя на Марините и нямам време.
Айде Марини да сте живи и здрави, св. Марина винаги да е с вас и да ви помага Hug Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

Лана, сега ти е криво защото още ти е като шамар диагнозата. Повярвай ми далеч не е страшна диагноза, а и шансовете да вкараш нещата в ред и да имаш дечица са огромни. Познавам поне няколко жени с хашимото и то не от нашия форум, които имат по 2 деца.
Сунарче Hug Heart Eyes

Хубава вечер милички Hug

# 110
  • София
Благодаря, момичета за подкрепата  Hug Hug Hug сега се чувствам по-добре  Hug Heart Eyes
От моите проблеми забравих празника Embarassed
Честито на всички именници да са здрави и много щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

И аз да кажа за кризите ... веднъж когато бях вече доста на дъното мъжа ми заяви - ако не може да имаме наше ще си осиновим едно негърче... както бях на път да ревна така се  Laughing Laughing Laughing... та това е живота в един миг плачеш, после се смееш, дай Боже на всички ни повече да се смееем... Hug Hug Hug

Heart Eyes

# 111
Честито на всички именички!

Пожелавам на всички скоро по едно здраво и прекрасно бебче.

Моята вуйна дълги години не можеше да забременее. Имаше два-три спонтанни аборта. За период от 15 години, това й бяха единствените бременности. Е, накрая забременя и задържа плода. Сега детенце е вече на 8 години. Казва се Спасимира и е голяма красавица.

Затова искам да Ви кажа да не се отчайвате. Спокойно и чудото ще дойде!

Hug  bouquet

# 112
  • някъде там......
Честит празник на всички Марини  bouquet
Лана, имам близка приятелка с Хашимото, която има син вече в 5-ти клас.
Стискам палци за Самурайчето Praynig
Момичета, много ми липсвате..... Аз съм изпаднала в едно такова тъжно настроение Мръннннннннн Sad

# 113
Гале, недей така.  Hug  Hug  Hug Хиляди целувки и дано се оправи скоро настроението.

Лана, открит проблем е на половина реШен проблем. Не си мисли, че с пролактина е по лесно. На хапчета съм от 12 години zаради него. СлуШай лекарите какво каzват и всичко Ще е наред.  Hug

Честито на всички Марини.

СунарчеHug

Равалче, стискам и не пускам докато не пиШеШ добри новини.

АЗ да ви се оплача от моя мъж. Не zнаех дали се бъzика с мен,дали да се смея. Седнал вчера пред компютъра и почнал да чете zа спермограма и цигари. И ми вика "Ти zаЩо не ми каzа по навреме, че е сериоzно положението. Аz си мислих, че zаради теб ходиме в клиниката."  И аz ей така  Shocked Все едно че лоШата спермограма е мое иzследване. ИдеШе ми да го удуШа.  Twisted Evil

# 114
  • тъгата в мен
Ама верно..Да се смеем ли,да плачем ли..
Лана,сунарче,миле Hug
Галисис,едно малко гуш за твоето малко мрънннн Wink
Моите гостите "американци" спят и наваксват часовата разлика!
Как пък нашето миткалце Ананасово, веднъж не се оплака от толкова пътуване! Hug
Лека,пилета  love001

# 115
Хахаха, Свраче аз съм увредена явно. След полет от 3 часа до Москва, после полет от 10 часа до Токио,  ние акостирахме в центъра на Токио и още преди да се настаним в хотела разгледахме Императорския дворец плюс няколко часова разходка из ситито, после настаняване в хотел и вместо да легнем да спим като нормалните хора ние тръгнахме на нощен живот Laughing Sunglasses Така го разбирам аз живота, динамика требе да има Mr. Green
Гале Hug
Миле, разбирам те напълно. Но такива са понякога мъжете, ти обясняваш и говориш накрая след сумати време те открили топлата вода Mr. Green

Лека нощ момичета Hug

# 116
Знаете ли какво научих, че Великомъченица Марна е пазителка на бремените........ ха дано и нас скоро ни пази  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Цвети това за топлата вода меко казано. Mr. Green

Миленче за съжаление мъжете са ни такива  Wink ако не им мелиш на тимбириците кое кво е и за кво е вятър ги вееее  ooooh!

# 117
Добро утро на най хубавите хора които познавам  Hug Hug Hug
Ако знаете колко много Ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айде на КаЙвеТо кукли Wink

Спи ми сееееее.............

# 118
Пу, първа за кафенцето! Майче, мерсаж!

# 119
  • Стара Загора
Знаете ли какво научих, че Великомъченица Марна е пазителка на бремените........ ха дано и нас скоро ни пази  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig
Мерси за кафенцето,Майче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт