Юлско слънце вън пече,хайде ВАРНА на море!

• 15 298
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
ееее Тони много гадно, наистина кофти ден. Коко толкова пострада днес... ама дано утре всичко да е наред

# 151
Здравейте мили мами  Hug

Веси ЧЕСТИТО БЕБЧЕ  Hug Да ти е живо и здраво   Hug  Много голям се родил този юнак  Heart Eyes Аз също съм родена на 11.07. год. е тайна  Joy  в 13:00 часа. За това да го нацелуваш рачето специално от мен  Heart Eyes

Деси хайде оправяйте се вече  Hug Стига толкова болежки тежки  Naughty  Heart Eyes

Тони  Heart Eyes Този ден няма да се повтори  Naughty Нацелувай си го хубаво и така, няма начин ще ближем рани от тук на татък  Joy И Славена имаше такъв ден с много травми в края на който й текна сопола  Joy  всички знаят  Embarassed   Joy

Много целувки и на всички останали мамчета  Heart Eyes Липсвате ми много и вие, и дечицата  Sad Отдавна сме здрави ама татито е в отпуск и все едно имам детска градина, пълна дезорганизация на всичко  Mr. Green За това не сме слизали към летния. А и бяхме с Влади и Ани на плаж като се разболя и все пак да мине някой  - друг ден. За сега не сме се подрискали и дано да ни размине  Praynig Бяхме на консултация и педито каза, че инкубационният период на този вирус е 3-4 дена. Така, че в понеделник ще са минали много повече и дано да сме здрави, че да се видим и побъбрим  Heart Eyes

Бързо оздравяване на всички болни и не до там болни сополивковци и подрисковци на мама  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Щях да питам дали има някой желаещ за плаж утре предиобяд  newsm78 НО ! след като изчете написаното от мен  Peace   Joy 

# 152
хилоууу

Тони Hug ти знаеш...

Веси голям бонбон Hug

Гвендолин,ммммм няма се разберем така Naughty на летния театър цяла тумба идваш и си казваш Peace

днес видях 2 малки буби,ммммммм кка ми стана мило 4ак се разме4тах за второ Laughing

Петц ,пращай го на някое лозе да копа Whistling айде 4е ви забравих физиономиите  bouquet

Данинка мноо ма кефи кравата Party ще гласувам Peace

# 153
Oлеле, тоя Коко голям юнак ooooh!Много целувки му пращам, че много изпати милия днеска. Тони, за теб прегръдка Hug
Честито бебче на Vessi_to. Много дс те слушка малкия сладур, а  аз като една препатила кърмачка, ти пожелавам наистина да го кърмиш толкова дълго колкото искате и двамата.

# 154
Утре предиобяд можем и ние  Hug

# 155
Данинка, мерси за полезното инфо  bouquet. А случайно да се чува за увеличаване на срока за получаване на 90% от 9 мес на 1 година, една майка в нашите отчетни в родени беше пуснала такава муха, ама аз не съм чула нещо подобно и ще бъде прекалено хубаво, за да е истина. Нищо, че в Естония майчинството е 18 месеца на пълна заплата. После хоп в ясла bowuu

# 156
Ей, благодарение на sashy81 най-накрая се запознахме с някои от вас.. ми тъй, де, да ми видите и физиономията, освен виртуалното амплоа..мда!
другите майски мами за съжаление днес си тръгнаха рано рано, преди да дойдем с kontesa /Деси/ при вас, но си имаха ангажименти..jerry не разбрала, че ще се видим с някои от вас, но е на линия следващия път.

Данинка
, много ти се отдават тези рими неповторими, особено тази част най ми хареса:

Размърда Милка виме натежало
Потърси с поглед теленцето си огладняло
А то все още спинкаше тъй сладко,
сънуваше ,дори похъркваше за кратко.
Сълзи на умиление задавиха кърмачк- Милка
Чедото наддаваше ,виждаше се без теглилка.
Майчиното мляко топло и уханно беше
затуй теленцето притихнало, блаженно спеше.
Във  миг за Милка стана твърде ясно,
че нейното млекце е най-прекрасно
И грабна тя теленцето си мило,
а то с любов засука-вимето открило.

почувствах се и аз като една Милка,той моя ми вика понякога Мелка, освен Мелани  Joy
стискам палци за конкурса, наистина много оригинално стихоплетстваш Данинка.. и извинявай за Йорданката днес  hahaha, де да знам аз, че си Диди, а не Дани.. ама ми е по-логично ДАНИнка от ЙорДАНка, отколкото от Даниела..а, то пак имало ДАНИ и там.. Joy, уф, че съм! hahaha

Морска, ти ме впечатли с тая стройна фигура бре, я разкажи колко качи с твоя мушмурок и колко бързо свали ( и колко го кърми ), за което мерси !

Tonisha, малкия Коко е много сладичък, пу-пу-пу, днес как се запъти към количката да види Алекс, много ми стана мило. Да ти расте послушен и добър и да не се контузва тъй малкия мъж.
Честито бебче, Веси, за кърменето не спирай да се цедиш, докато ти се регулира кърмата - щото аз спрях уж за да я намаля леко, а то кво стана, бая я намалих и включихме АМ ! Сега сме в процес на намаляне на АМ и утре ще видим ще намаляме ли още..

Ани-Бани, кво става с Влади? Овладя ли положението, миличка? Направо ми настръхна косата като четях за неговите премеждия! Стискам палци да минава бързо и да се успокоиш и ти край него. И айде да се видим пак, де, вече не сме бременни майските шматки
Joy

# 157
О,доспа ми се.. моя избяга с приятели на плажа - към "Престол" и после сигурно на "Планета", искам и азззз, ама нямаааа..кюфтенцето спинка оттатък, май и аз ще се тупна при него..ама имам да гладя един куп дрешки и пеленки, пък ако оставя за утре имам и да готвя и да пазарувам..и банята да мия..и и и списъкът е дъъълъг!а утре късно мога да се спусна към Летния, към 17.30ч може би..след прегледа при педито..ако има някоя от вас, ще се видим там.

а сега айде да подготвя водичка, стерилизирам шишетата да имам до утре докъм обед.. чудя се дали да не нахраня Алекс пак сега в 00ч.? че иначе съня ми ще бъде прекъснат към 04,4.30 или 5 ч.сутринта съвсем безмилостно. Инак до 6 часа ще спя..

въпроса е кой да спи - Алекс или аз  Joy, ако сега го събудя за да яде, излизам голяяяма егоистка.. ама пък той с тия 4-часови паузи днес е папкал 5 пъти, а не 6.. оневинявам си егоизма, ейй.. newsm78

то сигурно няма кой да ми отговори веднага, ама все пак ще се надявам, отивам да хапна диня, докато се чудя..

# 158
  • Варна
абе вие по кое време сте на летния? днес висях като.....прани чорапи на простира...да не казвам по-такива изрази Stuck Out Tongue от 3 до към 4-5 и никой не видях Rolling Eyes

desiniko не знам как да ти помогна...може да е от всичко...имунната система е доста отслабнала явно и най-малкото нещо може да се окаже катализатор Confused дано само да не докарате ортикария като Лора Praynig подложи го на пълна диета! само мляко с каша! но най-добре идете на кожен  Confused

Insatiable на мен ми обещаха утре да ме водят на танци....да видим  Tired уредили сме си баба детегледачка... а за спането...кой спи в днешно време, то умря с комунизма Wink ей ме на мене - посред нощите сомнамбулствам понеже Лора заспа към 12:30 а мъжа ми е в отпуска... и най-после дойде време за мен Simple Smile но ставам понеже не сме вечеряли ВСЕ ОЩЕ защото Лора реши че трябва да се гушкаме точно като тръгнах да готвя  Tired айде ставам че ще ми баннат достъпа до форума Wink

# 159
Добро утро

Вирджинити ти си хванала момента когато сме били на разходка - единствения за целия ден  Grinning

# 160
добро утро! Как сме мацки!
Аз от емоции (-), и от вина и нерви не можах да спа. Но Коко се събуди преди малко, така весел и ме зареди положително за днес Mr. Green

# 161
  • Варна
Добро утро и от мен.

Весито, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДАРВ ПАВЕЛ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ.

Тониша, голям герой си имате  Heart Eyes Не се притеснявай, то така се става мъж  Grinning  Цунки на адашчето.  Mr. Green

Хубав ден на всички.

# 162
Отиваме в морската.......който е там, ако иска да ми се обади  Heart Eyes

# 163
Ама какви сте поспаланкиииии ей!!! Naughty

# 164
здравей теееееееее Crazy

от4ет от днес 9800кг 76см глава 47см гърди 48см

за БРЕМЕНЕЕНЕТО МИ 18КГ ОТГОРЕ от 52кг 70кг,кърмих 7 месеца bowuu

отивам в морската Hug

Общи условия

Активация на акаунт