Случи ми се нещо странно.. II част

• 120 620
  • 863
  •   1
Отговори
# 300
Аз не мога да гадая за това какво наистина се е случило и дали историята за "Проклятието Блеър" е истина,но факт е,че хлапетата са изчезнали и касетата е намерена много след случилото се

....и от драмата са направили "действителния" филм който да върви по големите екрани,   нещо не ми се връзва да е истина .... т.е. в/у трагедията са трупали пари  Naughty 

п.п.филма си го спомням вече смътно но го гледах в кино и беше "хит"  по онова време т.е. филма беше касов  Whistling
Поне беше готин... Peace

# 301
А филма има ли го във видеотеките заинтригува ме и искам да го гледам

# 302
Аз пък го гледах по ТВ. Беше изграден от кадри от касетите, намерени под зида, разкази на родителите, на полицията, детектива и археолога, намерил касетата.
Не мога да разбера защо се възмущавате, че е направен тоя филм. Всяка година излизат маса трилъри, хоръри и т.н., експлоатиращи човешките страхове.

# 303
Имаше документален филм (в него се разказваше за вещицата) + отделен филм,който пак беше като документален - този от студентите.Още го помня.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=98322

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=20145

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=102291

Аз 2та част не съм я гледала.

# 304
Имаше документален филм (в него се разказваше за вещицата) + отделен филм,който пак беше като документален - този от студентите.Още го помня.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=98322

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=20145

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=102291

Аз 2та част не съм я гледала.
Аз не мога да тегля иначе предположих веднага че мога да го гледам там

# 305
  • Sofia
И аз съм на опашката.  Blush
Докато чакаме, да ви разкажа как (снощи ме подсетиха), когато бяхме в 10-ти или 11-ти кл. имаше един период, в който ако някой се подираеше на съученик/чка за нещо, му се случваше същото. Това за пъпки, стресници и т.н. няма да разказвам, защото не е интересно и да речем, че в тийнейджърския период е нещо съвсем нормално, но в рамките на една седмица две съученички пострадаха от ток - втората беше направила някакъв коментар на първата... Confused
На мен напоследък ми се случват подобни неща (не съм се присмивала). За Коледа надписахме една картичка на продуцента ни, всички от екипа писаха по нещо, моето беше заигравка с хипердосадната реклама на... М-тел??... с момчето-сурвакарче.... и пожеланието ми започна да се изпълнява в някой от следващите дни, но не точно по начина, по който беше замислено. Embarassed
В края на май казах на шега на продуцента "Хайде да си взема 1 месец отпуска, става ли?", естествено, че не можеше, но дъщеря ми си счупи ръката на следващия ден сутринта и 1 месец си стоях вкъщи.  Confused
Може и да са съвпадения тези неща, но доста зловещи съвпадения!

Като по-малка, един съученик нямаше домашно и му казах пак на майтап "Сега ще ти пишат двойка", а това нямаше как да се случи! Двойка се пишеше, ако 3 пъти нямаш домашно, а не беше така. Е, получи 2 и нямате представа колко виновна се чувствах, а и той ме гледаше обвинително, вместо да ме успокои Wink

# 306
Аз пък на тези неща с базиците не вярвам  Naughty Винаги съм била в мъжка компания (знаете ги мъжете как се обиждат и базикат).....

# 307
Вече е вечер, при това е 12 ч не искате ли да поспрем за днес, че тръпки ме побиват Close

# 308
Този филм съм го гледала.Дали е истина или не е не зная, но след като го гледах и до ден днешен като минавам покрай гора и се сещам за него.След тоя филм, "Предизвестена смърт" и няколко подобни , спрях да гледам ужаси.Аз съм ужасно javascript:void(0);
newsm43. Малко извън темата, но да ви разкажа една случка.Една вечер се разхождаме с приятеля ми и минаваме покрай една пицария.Беше късно вечерта към 1.30 и както си вървим спокойно, аз се обръщам към пицарията и на вратата е застанал охраната и човека си гледа през прозореца.Ама така застанал, че почти си беше залепил лицето на вратата.Ужас и като го видях така се изплаших, че  започнах да крещя.Дето аз се изплаших едно, но и горкия човек чак отскочи назад.javascript:void(0);
rotfImbo

# 309
Прибирам се аз с мъжа ми от морето и си разпределях багажа, когато на пода намерих сребърен пръстен.Определено не беше мой, защото аз сребро не нося още от ученическите години, а преди няколко лета си изхвърлих всички пръстени.Попитах майка ми дали е неин, каза, че не е.Личи си, че това е пръстен на човек с тънки пръсти, каза ми, дали не е на една моя приятелка, която почина.Вярно тя ми беше дала един неин, но определено не беше същия, просто този се появи от нищото.Помислих си, че е някаква магия, но аз съм разумен човек и не мога да намеря обяснение на случилото се.

# 310
Прибирам се аз с мъжа ми от морето и си разпределях багажа, когато на пода намерих сребърен пръстен.Определено не беше мой, защото аз сребро не нося още от ученическите години, а преди няколко лета си изхвърлих всички пръстени.Попитах майка ми дали е неин, каза, че не е.Личи си, че това е пръстен на човек с тънки пръсти, каза ми, дали не е на една моя приятелка, която почина.Вярно тя ми беше дала един неин, но определено не беше същия, просто този се появи от нищото.Помислих си, че е някаква магия, но аз съм разумен човек и не мога да намеря обяснение на случилото се.

И какво се оказа?

@}:sUnNily:{@, този филм "Предизвестена смърт" го бях забравила. Ама много страшен беше  #Shocked

Аз нямам какво да разкажа, но чета с интерес. Всъщност сега се сещам за една история, но да пия кафе първо и после ще ви я разкажа  smile3508

# 311
  • Oslo
И аз съм на опашката.  Blush
Докато чакаме, да ви разкажа как (снощи ме подсетиха), когато бяхме в 10-ти или 11-ти кл. имаше един период, в който ако някой се подираеше на съученик/чка за нещо, му се случваше същото. Това за пъпки, стресници и т.н. няма да разказвам, защото не е интересно и да речем, че в тийнейджърския период е нещо съвсем нормално, но в рамките на една седмица две съученички пострадаха от ток - втората беше направила някакъв коментар на първата... Confused
Да и май още съществува това....
случва се още да аз затова когато видиме  някой сакат или по особен човек казвам  и обяснявам на детето  всичко от а до я ,че не бива да  се пренабрегват ,да се отнасяме като с равни и да не се подиграват н икога.Незнае  утре кои какво ще го стигне.

Мен това ме стигна... Когато бях бременна с големия си син в последен месец, веднъж седнах с мъжа ми на едно кафе. Имаше много хора, но моят поглед беше неудържимо привлечен точно към една конкретна маса, на която седяха баща и дъщеря, около 3-4 годишна. Момиченцето нямаше длан и пръсти на едната ръчичка, просто ръката и свършваше до китката. Никога до този момент не бях виждала нещо подобно , гледката направо ме шамароса през лицето. Не съм се присмивала естествено, много ми стана тежко и мъчно...Когато родих, разбрах, че е имало причина точно това дете да привлече вниманието ми - родих момченце с аномалия на ръката - по-лека, но подобна на тази, която видях тогава. Като че ли съдбата искаше да ми отвори очите за това, че не винаги всичко е идеално  и някак да ме подготви за това, което ще ми  се случи. Синът ми е 11 годишен сега, едно прекрасно и умно момче. Grinning

# 312
"Предизвестена смърт"1  е най-страшния филм който съм гледала. После известно време сънувах кошмари.

# 313
СтелиЯни, да ти е живо и здраво момченцето!  Hug

# 314
Единствено ме е страх от собственото ми въображение... Няма филм на ужасите, от който да сънувам кошмари... На времето гледах много, карах подред всичко, което ми попаднеше във видеотеките, докато не ми писна да гледам бози...

Общи условия

Активация на акаунт