Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 523
  • 863
  •   1
Отговори
# 270
Toва  за часовниците честно да ви кажа ми е доста зловещо.
Аз не нося такъв , но то е защото постоянно ги чупя . Rolling Eyes
За Блеър - да гледах филма и да ви кажа честно си ми се струваше доста истински , в смисъл че да такова нещо наистина би могло да се случи ..... защо пък не .
За гробищата - да виждала съм една привечер нещо да свети - но става дума за стари дървени кръстове и за фосфор , само че не ми стиска да ходя и да проверявам каквото и да е . Peace
За тоя вампир от Централните гробища .... не знам ега си случката  doh
По темата за гробовете искам да ви кажа само че ужас истински изпитвам от заровените живи ....от такива фатални грешки , който се случват с тези хора .Това ме кара да изтръпвам от ужас .... #Shocked

# 271
Toва  за часовниците честно да ви кажа ми е доста зловещо.
Аз не нося такъв , но то е защото постоянно ги чупя . Rolling Eyes
За Блеър - да гледах филма и да ви кажа честно си ми се струваше доста истински , в смисъл че да такова нещо наистина би могло да се случи ..... защо пък не .
За гробищата - да виждала съм една привечер нещо да свети - но става дума за стари дървени кръстове и за фосфор , само че не ми стиска да ходя и да проверявам каквото и да е . Peace
За тоя вампир от Централните гробища .... не знам ега си случката  doh
По темата за гробовете искам да ви кажа само че ужас истински изпитвам от заровените живи ....от такива фатални грешки , който се случват с тези хора .Това ме кара да изтръпвам от ужас .... #Shocked

Един приятел живее до гробището  и доста често е виждал разни неща...

# 272
А ако часовникът е електронен?  newsm78

# 273
Мими , разкажи какво е виждал приятеля ти , сега в неведение ли ще ни държиш.
Чакам разказа ти  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 11:14 от Вили.

# 274

Един приятел живее до гробището  и доста често е виждал разни неща...
[/quote]

Я разкажи докато е още светло навън.........

# 275
Мими,мими... newsm18

# 276
И аз съм на опашката.  Blush
Докато чакаме, да ви разкажа как (снощи ме подсетиха), когато бяхме в 10-ти или 11-ти кл. имаше един период, в който ако някой се подираеше на съученик/чка за нещо, му се случваше същото. Това за пъпки, стресници и т.н. няма да разказвам, защото не е интересно и да речем, че в тийнейджърския период е нещо съвсем нормално, но в рамките на една седмица две съученички пострадаха от ток - втората беше направила някакъв коментар на първата... Confused

# 277
  • Кьолн
Мими разкажи и аз съм любопитна. А иначе една роднина на мъжа ми като почина баща и преди 2 години от мъка вечер към дванадесет часа отиваше на гробищата да говори на баща си. Винаги съм се учудвала как не я е страх, но мъката какво ли не прави.

# 278
Анту,остана ли сама вкъщи.Не знам дали прочете,че специално за теб съм подготвила положителна и нестрашна история. Hug

# 279
Да, да, забравих да ти благодаря!   bouquet Запази я след неделя, тогава тръгва мъжа ми. По предпоследна информация де.  Grinning

# 280
Ноу проблем. Crazy

# 281
  • Tам през Атлантическия океан
Искам да ви разкажа какво се случи на майка ми в петък вечер (18.07.2008). Преди това искам да кажа,че се случва за пръв път и тя не е човек,който вярва духове,призраци и тем подобни,но след тази случка е много изплашена Sad
Майка ми работи в помпена станция в завод в гр.Девня.В петък беше нощна смяна и на следващия ден,като се чухме ми разказа за случката. По принцип тя е сама в една стая,където през малките часове на нощта от време на време си полягва за някой друг час.Та въпросната вечер,тъкмо провела някакъв разговор с колега по телефона и решила да си полегне за малко.Нито е била сънена,нито чак толкова изморена.Просто загасила и легнала.Не минали и 10 мин. и изведнъж започнала да чува много силно мъжко хъркане на една ръка разстояние от главата си.Стреснала се и понечила да стане и светне,за да види от къде идва това хъркане,но тялото й било сковано.Не можела да помръдне и само съзнанието й работило.Така се мъчила в продължение на минута,след което хъркането изведнъж спряло и тя почувствала сякаш нещо излиза от нея и я освобождава.Станала,светнала,но в стаята всичко си било нормално. Странното е,че от два дни насам майка не спира да мисли за тази случка и не се чувства добре.В събота са подали с баба ми и се прекръстили пред иконата,но аз се притеснявам и искам да знам,дали на някой му се е случвало нещо подобно.

Най-вероятно майка ти е изживяла сънна парализа  Wink

....има доста изписано за това състояние в нет пространството

# 282
С една дума:светлинки и след тях някой сякаш  ходи по покрива му #Crazy

# 283
Да кажа и аз нещо,от 6 страница съвсем опорочихте темата,взеха да се пишат абсолютни измишльотини и да се оспамва с цел някой да се направи на интересен.Към края пък са се включили и тийнове с вечерен час,които са почитатели на хорър филмите и говорят абсолютни фантазии и смешки...Гледам има и един философ,който през 5 минути дава мнения които са офове и досега нее  разказал нито една история май...
Така,че ако не разказвате странни ваши случки не  offtopic spam2
ЗА снимките пуснати по напред,не виждам нищо странно,нито духове,нито нещо страшно,дори мисля,че пак някой с цел да е забавен е пограл с фотошопа,но нормално за пубертетската възраст(някой пък никога не излизат от нея)
Цитат

Вмъкни Цитат
Цитат на: desika_ в 20 юли 2008, 17:42:41
Искам да ви разкажа какво се случи на майка ми в петък вечер (18.07.2008). Преди това искам да кажа,че се случва за пръв път и тя не е човек,който вярва духове,призраци и тем подобни,но след тази случка е много изплашена

Сега по темата,за тази жена която не е можела да се помръдне,това наистина е сънна парализа,няколко пъти съм я изпитвала сериозно,деиствително е ужасно плашещо...
За духове на мъртъвци,да кажем,че много съмс е занимавала с тази материя и много съм чела,тоест интересувала съм се... За мен ,когато човекът почине се запазва неговата енергия със записаната информация от този му живот,но тя не се явява и не ходи по земята и по къщите да плаши и да разговаря с хората... Тя се преобразява и напуска земята и се зарежда другаде,извън нашата планета...Но къде,как и кога само един Господ знае,може би с течение на времето и когато минат още много хиляди години човека може да разбере още доста неща са собственото си аз,ако се е запазил разбира се като вид дотогава...
Човешкия мозък е необятен като вселената и може да възпроизвежа и да си представя много неща,които не са реални...а са просто някаква протекция на мисълта му и скритите чувства..
И т.нт... Wink

# 284
И аз съм на опашката.  Blush
Докато чакаме, да ви разкажа как (снощи ме подсетиха), когато бяхме в 10-ти или 11-ти кл. имаше един период, в който ако някой се подираеше на съученик/чка за нещо, му се случваше същото. Това за пъпки, стресници и т.н. няма да разказвам, защото не е интересно и да речем, че в тийнейджърския период е нещо съвсем нормално, но в рамките на една седмица две съученички пострадаха от ток - втората беше направила някакъв коментар на първата... Confused
Да и май още съществува това....

Общи условия

Активация на акаунт