Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 631
  • 863
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Поци, що ги стряскаш девойките бе., сега няма да мигнат цяла нощ hahaha

п.п. Лека му пръст а дядо ми, но съм му благодарна дето ме научи да се страхувам само от живи хора. Така че бих отишла на гробищата, не ми пука и не се страхувам но няма кой да ми се върже на акъла.

# 256
  • софия
има кой ама леко сме далечко една от друга..

# 257
Поци, що ги стряскаш девойките бе., сега няма да мигнат цяла нощ hahaha

п.п. Лека му пръст а дядо ми, но съм му благодарна дето ме научи да се страхувам само от живи хора. Така че бих отишла на гробищата, не ми пука и не се страхувам но няма кой да ми се върже на акъла.

Абе не ги стряскам,,,аз колко пъти съм ходил посред нощ в гробищата...няма нищо страшно...даже е приятно ...мирише на цветя ...птички нощни пеят Hug Hug

# 258
Привет хора, аз малко се позагубих...Тук як купон тече, връщам се да почета малко! Радвам се, че Тополинка е пуснала втора част..  bouquet

# 259
  • софия
би било забавно наистина.. а ти какво си правил по нощите там а Wink

# 260
  • Страната на приказките

Доколкото знам в болниците така правят. Самите лекари или сестрите може би спират часовниците в съответния час.
[/quote]

Това е най-абсурдното твърдение, което съм чувала! И смяташ ли, че разполагат с толкова свободно време, за да ходят да спират часовниците на мъртъвците? И с каква цел? Направо ме изуми, честно!

# 261
би било забавно наистина.. а ти какво си правил по нощите там а Wink

..ами.какво Whistling.....разни работи Hug

# 262
Аууууууууу какви идеи ви идват ................. smile3544        Ха-ха лесно е да кажете,че сега бихте отишли--но като стигнете до там тогава искам да ви  photo 

# 263
  • софия
е много ясно че аз поне сигурно ще треперя цялата,а ако някой ме побутне ще оглася целите гробища,но все пак съм навита да отида... Simple Smile ма май само с мерака ще си остана  Thinking

# 264
   Е стига де. Само говорите, а никой нищо не прави.    Crossing Arms   Малко, като политиците я карате.

# 265
Ама какви часовници спират лекарите, и в кои болници става това, да няма и "минутка мълчание"? Аз пак съм недопрочела нещо. newsm78

# 266
  • софия
ми доколкото разбрах става дума за това като някой почине в болницата и часовника му спира на точния час от смъртта на покойника... та някой каза че лекарите били спирали часовниците нарочно,аз не виждам никакъв смисъл в това.... кой ще се занимава не ми е ясно.. по-скоро съм склонна да повярвам че часовника отмерва времето на човека и когато той почине,часовника спира да отмерва...

# 267
Ама какви часовници спират лекарите, и в кои болници става това, да няма и "минутка мълчание"? Аз пак съм недопрочела нещо. newsm78
   Стана на въпрос, за няколко случая.Когато човек почине в болница след това близки  забелязват,че часовника на покойника е спрял в същия час ,който лекарите са посочили за час на смъртта.И се  получи дилема...........далиииии мед.работници спират часовника........в това време... Peace 
bluebear   Laughing   Peace  писали сме заедно

# 268

Стана на въпрос, за няколко случая.Когато човек почине в болница след това близки  забелязват,че часовника на покойника е спрял в същия час ,който лекарите са посочили за час на смъртта.И се  получи дилема...........далиииии мед.работници спират часовника........в това време... Peace 
bluebear   Laughing   Peace  писали сме заедно
Laughing това не е вярно, гарантак ..Нито това, че на мъртвия спира часовника, нито това че медиците му го спират предварително и или след...Може в някои провинциални болници да се прави, но в столичните - Не! Mr. Green Но се казва "Бог да прости" \политика на болницата ...явно.. Tired\леле с такива неща не бива да се шегувам, ама \

# 269
Tandoori:
Не съм много съгласна, защото имам достатъчно такива снимки и "изместването" на кадъра не се получава по този начин. Виж само колко са ясни обувките, дори реално не повтаря "структурата" на краката на момичето, по-различни са.
За мен е по-скоро някой друг човек отзад, който се е " размазал" точно заради светкавицата. Ама нека авторката да каже.

Да не съм сама на снимката, има едно момче зад мен.  Stuck Out Tongue Друг е въпросът колко сме излезли #Shocked Отново да кажа,че и двете снимки са снимани по един начин, със светкавица.

А това за часовниците на покойниците, някои беше казал.Часовниците измервали живота на човека.Може и да е вярно това, защото сега се сещам, че дядо ми почина в болница и часовника му беше спрял в 18.30 и той беше починал в този час.Обаче часовника му не беше с него в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт