Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 202
  • 863
  •   1
Отговори
# 330
Да разкажа и аз нещо странно за което се сещам...
 Докато беше жива едната ми прабаба имаше чисто бял котарак с оранжеви очи и той все чакаше на вратата и да го нахрани.Веднъж след като прабаба ми вече беше починала, дядо ми минавал по пътя покрай гробищата и видял същия този котарак да стои отгоре на нейния гроб.Странното в тази история е че преди това никой не го е водил там и как точно е намерил нейния гроб Rolling Eyes А по принцип баба ми и дядо ми живеят близо до гробищата и не и е много далече на котката  до там но все пак.... Wink

Сигурно е познала гроба на баба ти по снимката  Thinking

# 331
  • 7800
...
Сигурно е познала гроба на баба ти по снимката  Thinking

Ха-ха, може и името да ́и е прочела.

# 332
   Темата доста се разводни според мен. Стана като чат. Нека не разваляме хубавата темичка, а.

# 333
   Темата доста се разводни според мен. Стана като чат. Нека не разваляме хубавата темичка, а.
Докато чакаме нова историйка коментираме предната....то вярно,че леко избива на чат ама нямаме какво да правим явно
daindi-И аз бях така първата вечер ама вече се нормализира. Joy Joy

# 334
  • София
Мислех, че ще почивам само на стари лаври, но снощи определено ми се случи нещо  Confused
Сънувах гаден сън - не точно кошмар, защото "чувствах", че мога да контролирам нещата: През цялото време преследвах нещо, което можеше да се вселява в хората и да им взима енергията -  Действаха също като ония черните в Хари Потър чрез дъх-а/не се сещам как се казваха тварите/, само дето имаха човешка форма. По някое време чух  трясък, но точно тогава един от лошите герои в съня ми връхлетя през стъклена витрина.
Събудих се както обикновено - към седем без нещо. Отивам в другата стая и какво да видя - едно от любимите ми цветя "скочило" от етажерка  Shocked Снимах го, но при опит да прехвърля снимките ми дава Card Error и иска формат /и така 3 пъти с различни карти/  Rolling Eyes
Та сега вместо снимки, трябва да обяснявам  Confused Етажерката се състои от 5 самостоятелни тръбни метални модула /хванати със скоби за стената/, които са свързани само със стъклени плоскости /нямат метален елемент, да ги свързва - представете си рамка от издължен метален правоъгълник, с много прегради, хванат за стената,  до него още един и стъкла на 4-5 реда м/у тях/. Та  не мога да си обясня "слонското ухо", което гледам повече от 4 години /прекрасно беше - на 5-6 каскади и около метър дълго/, как се е озовало на земята, след като беше поставено плътно до стената и разстоянието до ръба - над 10 см. Изглеждаше "стъпкано", извадих точно 4 чепки /що-годе здрави/, дано поне 2-3 да пуснат коренчета.
Не изпитах страх, само яд - с много любов си го гледах това цвете. Не твърдя, че има връзка с шантавият ми сън...

P.S. Темата вЕрно много запада - щом Ксения вече не ще да се включва  Rolling Eyes
P.S 1. Като намеря повечко време, ще разкажа /пак стара история/защо всячески полагам усилия, да си помисля нещо лошо за някой  Mr. Green

# 335
.............. Обичам такива снимки

# 336
Мислех, че ще почивам само на стари лаври, но снощи определено ми се случи нещо  Confused
Сънувах гаден сън - не точно кошмар, защото "чувствах", че мога да контролирам нещата: През цялото време преследвах нещо, което можеше да се вселява в хората и да им взима енергията -  Действаха също като ония черните в Хари Потър чрез дъх-а/не се сещам как се казваха тварите/, само дето имаха човешка форма. По някое време чух  трясък, но точно тогава един от лошите герои в съня ми връхлетя през стъклена витрина.
Събудих се както обикновено - към седем без нещо. Отивам в другата стая и какво да видя - едно от любимите ми цветя "скочило" от етажерка  Shocked Снимах го, но при опит да прехвърля снимките ми дава Card Error и иска формат /и така 3 пъти с различни карти/  Rolling Eyes
Та сега вместо снимки, трябва да обяснявам  Confused Етажерката се състои от 5 самостоятелни тръбни метални модула /хванати със скоби за стената/, които са свързани само със стъклени плоскости /нямат метален елемент, да ги свързва - представете си рамка от издължен метален правоъгълник, с много прегради, хванат за стената,  до него още един и стъкла на 4-5 реда м/у тях/. Та  не мога да си обясня "слонското ухо", което гледам повече от 4 години /прекрасно беше - на 5-6 каскади и около метър дълго/, как се е озовало на земята, след като беше поставено плътно до стената и разстоянието до ръба - над 10 см. Изглеждаше "стъпкано", извадих точно 4 чепки /що-годе здрави/, дано поне 2-3 да пуснат коренчета.
Не изпитах страх, само яд - с много любов си го гледах това цвете. Не твърдя, че има връзка с шантавият ми сън...

P.S. Темата вЕрно много запада - щом Ксения вече не ще да се включва  Rolling Eyes
P.S 1. Като намеря повечко време, ще разкажа /пак стара история/защо всячески полагам усилия, да си помисля нещо лошо за някой  Mr. Green
Сънувала съм същия сън и то преди една седмица.
За цветето-Може и да няма връзка със съня,но дано да си отгледаш пак толкова хубаво цветето  bouquet

# 337
Сега се сетих за една история,която знам от дядо ми,а той от баща си.Не знам,колко е вярна.Та пра-дядо ми едно време е работил на полето.Стъмнило се и тръгнали да си ходят.По едно време на едно дърво виждат едно дете с главата на долу да се катери по ствола.Изплашили се.Пра-дядо ми се обръща и вижда зад него едно яре.Започнал да го гали и да му говори:"Дедино яренце,дедино яренце",а ярето-троснато му отговорило:"Хм,дедино яренце,дедино яренце."Не знам какво е станало след това,и дядо не знае.

# 338
Това защо ми прозвуча страшно?  Детето се катери с главата надолу...

# 339
Това защо ми прозвуча страшно?  Детето се катери с главата надолу...
Аз не съм виждала човек да се катери по дърво наопаки,или да слиза така.А ти?

# 340
Да точно.  Представих си го точно като филма "The Exorcist" не знам превода на БГ.  Испитвам ужас от такив движения.

# 341
Да точно.  Представих си го точно като филма "The Exorcist" не знам превода на БГ.  Испитвам ужас от такив движения.

Чак мен ме хвана страх...не съм виждала човек да се катери с главата надолу. Shocked Shocked Shocked

# 342
  • софия
във филма "гняв" има там едно гадно момиченце,момченце ли беше дето слиза по стълбите с надолу главата и се гърчи в същото време.. дано никога не го видя и аз наживо.. както и вие..  също и някой дето се катери с надолу главата по някое дърво  Joy Joy Joy май само се намирам на приказка .. сори Simple Smile

# 343
А ето и едно гадно съвпадение.Скоро гледах филма"Дяволът в Емили Роуз",който е направен по истински случай.Става въпрос за млада жена,обладана от дявола.Понеже хем ме е страх,хем съм любопитна и се порових в нета и намерих истинската история и истинското име на момичето.В you-tube има клип със запис на екзорсизма,който са прилагали ,за да я освободят.Гледах го,разбира се.Същата нощ дъщеря ми се събуди и дойде при нас.Беше напрегната.Погледнах часовника и беше точно 3:00.А във филма точно в 3:00 се появяваше дявола.От тогава започна да става всяка нощ и така близо месец.Не знам какво е станало,но ми е доста развинтена фантазията и какво ли не ми мина през главата.Ако имате нерви гледайте клипа.Истинското име й е Аделизе Митчел.

# 344
Lipstick* , дай едно линкче Wink

Общи условия

Активация на акаунт