Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 234
  • 863
  •   1
Отговори
# 345
И аз  Lipstick*,немога да го открия,ще съм благодарна на линкче. Peace

# 346
Липстик филма е страхотен.  Не знам защо така е приведен, казва се ексорсизма на емили роуз.  Но нйама значение.  Гледаи и този който споменах по горе.  3 Части са, но първата е най добрата.  Гледах го за първи път като бях на 17 с една пиятелка.  Да не казвам, че след филма тя спа с библията.  От него е и снимката на момичето по горе.

Аз съм любител на тези филми.  Стигмата също много харесах.
Тук при нас има църква която се занимва с ексорсизъм.  Разказвали са ми за случаи, но ще отида да го видя с очите си.  Не, че пуска публика, но ще намеря начин.  Но съм виждала подобно нещо с вуду.  Не знам дали му вярвам.  newsm78

# 347
http://www.vbox7.com/play:bfe3e9a8

ето го

Филма се казва Ексорсизъм оф Емили Роуз.

# 348
Аз го гледах в youtube, доста е страшно  Sick

# 349
Липстик филма е страхотен.  Не знам защо така е приведен, казва се ексорсизма на емили роуз.  Но нйама значение.  Гледаи и този който споменах по горе.  3 Части са, но първата е най добрата.  Гледах го за първи път като бях на 17 с една пиятелка.  Да не казвам, че след филма тя спа с библията.  От него е и снимката на момичето по горе.

Аз съм любител на тези филми.  Стигмата също много харесах.
Тук при нас има църква която се занимва с ексорсизъм.  Разказвали са ми за случаи, но ще отида да го видя с очите си.  Не, че пуска публика, но ще намеря начин.  Но съм виждала подобно нещо с вуду.  Не знам дали му вярвам.  newsm78
това с вуду можеш да вярваш на 100% - като деца бяхме в чужбина и сме го правили уж на майтап, но направихме голяма беля и сега си носиме последствията от нея  Cry

# 350
EeEEE разкажи де... не е прилично така да ми загатнеш и после нищо  Crossing Arms

Знам, че черните му вярват, малко ми е странно, но като не разбирам, как мога да опровергая.

ето го на  youtube http://www.youtube.com/watch?v=sFs9lvgUAQ8

# 351
Липстик филма е страхотен.  Не знам защо така е приведен, казва се ексорсизма на емили роуз.  Но нйама значение.  Гледаи и този който споменах по горе.  3 Части са, но първата е най добрата.  Гледах го за първи път като бях на 17 с една пиятелка.  Да не казвам, че след филма тя спа с библията.  От него е и снимката на момичето по горе.

Аз съм любител на тези филми.  Стигмата също много харесах.
Тук при нас има църква която се занимва с ексорсизъм.  Разказвали са ми за случаи, но ще отида да го видя с очите си.  Не, че пуска публика, но ще намеря начин.  Но съм виждала подобно нещо с вуду.  Не знам дали му вярвам.  newsm78
това с вуду можеш да вярваш на 100% - като деца бяхме в чужбина и сме го правили уж на майтап, но направихме голяма беля и сега си носиме последствията от нея  Cry

Ще разкажеш ли?  Praynig Praynig Praynig

# 352
http://www.youtube.com/watch?v=3jMfF6r5lDw&feature=related

Ето това е истинско видео от ексорсизъм, ако на някой му е интересно. 

# 353
 newsm43 Хич няма и да го отворя.

# 354
ами бяхме 6 клас 3 момичета - аз, една арабка и другото момиче от Гана, та от нея тръгна всичко - харесваше едно момче и толкова беше обсебена от него че стигна до кряйност, взе му една негова химикалка е казва ви такива чудеса направи че ни двете ето така  Shocked и не смееме да кажеме на никой до ден днешен за това........ но както и да е последният път така му беше навредила че му остана за цял живот - тъй като той не и обръщаше внимание никакво тя толкова се ядоса че след последният сеанс повече той не се появи в училище, в последствие разбрахме че е лежал една седмица в болницата - бил е в кома  Shocked. Е като разбрах просто не смеех да гъкна за да не се случи нещо и с мен та така нито аз нито арабката казахме какво сме направили (въпрки че ние само гледахме, но сме присъствали и се чувстваме страшно виновни до ден днешен - ние все още поддъжаме контакт). Та наскоро преди около 3 години арабката ми каза че тази от Гана и се обадила и е плакала по телефона защото, въпросното момче след като излезнало от кома по стечение на обстоятелствата (и аз не разбрах как точно е станало ) са станали доста близки и даже преди 5 год. са се оженили, но и до ден днешен не могат да имат деца, и тази от Гана като и се обадила по телефона за да сподели и казала че през седмицата в която е била в кома постоянно му наранявала слабините и един вид го е оставила импотентен и ......... сега реве ли реве, но тя сама си е виновна.
Тази история за първи път я разказвам от страх, както и от страх продължаваме и двете да поддържаме контакт с момичето от Гана. За всеки случай, за да не ни направи нещо (знам ли какво ми е взела, каква моя вещ е у нея  Tired).
Но аз съм сигурна че и на мен ще ми се върне в най-неподходящият и най-тежкият момент, и ще ни нося последствията от това. Само се моля детенце да ми е живо и здраво  Praynig Praynig Praynig
та това е общо взето, сори за дългия пост

# 355
# 356
# 357
Айс  веднага ще разбера какви са правилата в вудуто.  Да видя дали можеш да се пречистиш или там каквото се прави. 

# 358
Айс  веднага ще разбера какви са правилата в вудуто.  Да видя дали можеш да се пречистиш или там каквото се прави. 
[/q
нзнам какви са правилата , а и не съм се интересувала защото нямам желание да се занимавам изобщо с такива неща, но всякак сутрин като стана се моля на господ да ми е живо и здраво детенце и семейството  Praynig

# 359
Ice, направо тръпки ме побиха  #Shocked Не може ли наистина да се пречистиш (или както там се нарича). Въпреки че ти не си правила нищо, била си наблюдател  Rolling Eyes

Lipstick*, много страшно това бе жена!  #Shocked  А и тази Анелиз Митчъл е родена на моята дата. Уф, пусто любопитство, що ли ми трябваше да го гледам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт