Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 139
  • 863
  •   1
Отговори
# 570
Дори и да отида в църква, какво да кажа на свещеника, най-много да ме вземе за някакво хахо, не благодаря.

# 571
Дори и да отида в църква, какво да кажа на свещеника, най-много да ме вземе за някакво хахо, не благодаря.

Просто му разкажи съня си, кажи, че доста често се повтаря. Едва ли ще ти се изсмее. Най-много да ти каже да запалиш свещичка на иконата на този светия.

# 572

Просто му разкажи съня си, кажи, че доста често се повтаря. Едва ли ще ти се изсмее. Най-много да ти каже да запалиш свещичка на иконата на този светия.
Ти защо си мислиш, че работата му е да се присмива на хората? Аз живея до църква, често се консултирам със свещеника, до сега винаги ми е помагал. Нямаш представа какви неща му казват хората, надали твоя сън ще да е най-странния.

# 573
След смъртта на даден човек, всички огледала се покриват плътно точно с тази цел- да не се заблуди душата между двата  свята.
Аз съм чела друга версия - огледалата се покриват, защото когато мине душата покрай тях и се огледа, Смъртта може да помисли, че не си е свършила работата и да се върне за някой друг от къщата. Нещо такова беше.

# 574
Ще кажа и нещо друго, на 13 юли беше събора на архангел Гавраил и същата вечер го сънувах, по-точно неговата икона/образ.Май същото беше и на деня след Благовещение.Една неделя бях на Бачково, стоях си близо до олтара и нещо си мислих наум, когато едно момченце така започна да се взира в мен в продължение на минута, че ми изкара акъла.Все едно, че като ме гледа мен, вижда нещо, което другите не могат.Не мога да си обясня как от цял храм, пълен с хора фиксира точно моя милост.

# 575
Свещеникът няма да се подиграе - най-малкото това му е работата, да изслушва хората, да дава съвети и духовни напътствия. Аз дълго време се канех да отида на свещеник, защото виждах странни неща, сънувах кошмари и безпричинно се страхувах. После обаче ми донесоха осветен кръст от църквата и всичко спря. Въпреки това бих отишла, ако имам притеснения или въпроси.

# 576
  • зад парка
Още когато бях студентка сънувах прекрасна сграда , коятто се намираше зад Халите, като дворец. По това време там беше разкопано и запуснато (по-възрастните софиянки си спомнят, че Халите не работеха около 15 години  Laughing). Май никога не бях минавала оттам заглеждайки се и обръщайки внимание какво точно има  newsm78
След 2-3 години минах по "Екзарх Йосиф", видях прекрасната синегога и си спомних за моя сън.
След години работих 6 години в административната сграда до нея.
Православна съм и така и никога не съм влизала там.

# 577
gitadam, най-малкото, което можеш да направиш е да се заинтересуваш повече за живота на Гавраил (но предполагам, че вече си го направила).
...Там беше детенцето на друга приятелка на моята приятелка.По едно време ми се навира в лицето и ме пита, ти как се казваш, аз му казвам, а ме дърпа, посочваме с пръст, а после сочи към екрана, а там гледам Гавраил...
Според мен Гавраил си ти в някой от предишните ти животи. Двете души те гонят защото има нещо от тогава, което не сте разрешили тримата, но трябва да я свършите тази работа. Според мен не те гонят за да ти направят нещо лошо, защото се страхуват да не се нараниш.

...В един друг сън пак ме преследват и просто ми се наложи да скоча доста от високо /имаше хълм, а отдолу шосе и някакви разкопки/,интересно нищо не ми стана и си продължих по пътя.После същите казали на моята приятелка - тази твоя приятелка е луда, за да го прави това, ще се прибие.

Разкопки и шосе (път) - тези символи ти най-добре можеш да си ги разгадаеш.

# 578
Аз в предишни животи не вярвам, но Гавриил е архангел, пазител на Божийте тайни и не знам как може в предишен живот да съм била ТОЙ, това противоречи на всякаква логика просто.Тъй че това отпада като тълкуване.Ще за какво му е да слиза на Земята и без туй на небето сигурно има бая работа за вършене.

# 579
Хората не са открили чистата истина. А и както се казва: "Неведоми са пътищата..."

Ти сама решаваш по кой път да тръгнеш  Peace  .

# 580
Кой друг знае чистата истина освен Господ.....На никой не съм разправяла за сънищата, защото както казах по-горе не искам да ме помислят за куку. Духовността е материя, която не всеки може да проумее, сигурно на хората се показва съвсем малка част от това, което става в действителност във физически и духовен план.

# 581
Никой няма да те вземе за куку, особено свещеник на когото кажеш, че си сънувала архангел Гавраил. Не си мисли, че си единствена! Хора виждат образа на Христос на филия хляб и споделят, ходят на църква и го приемат като знак, а ти за серия от сънища се колебаеш и повтаряш едно и също  във всеки пост. Отиди и поговори с някой свещеник, пък , ако толкова нямаш доверие, постъпи както в мотото си-"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от този, който не умее да говори" - Плутарх
Успех! Hug

# 582
Хихихихих, това беше ценно hahaha
Честно и аз се чудя Барбарелка, как живеете там. Аз не бих могла, наистина. Особено пък онзи път за който говориш, че няколко пъти си се будила и онова все е стояло на шкафа и ядяло. Как ще заспиш като няк'ъв караконджул ти се блещи от шкафа... Аз бих вдигнала блока на главата си и бих избягала с луди крясъци.
п.п. А възможно ли е в този апартамент да има нещо, което предизвиква халюцинации например... Някак не ми се ще да вярвам, че такива чудовища съществуват наистина, прекалено е гадно... [/color]

Ей тва е...и аз не искам да повярвам

Напоследък водя преговори да сменим жилището, но мъж ми не дава и дума да кажа за "странните неща"
За всичко си имало просто и разумно обяснение...но не знаем още какво е то.
Аз сама през нощта не оставам, страх голям
Поп не сме викали, но съм пръскала няколко пъти със светена вода и веднъж кадих с тамян  Sick и аз се притеснявам, че може да ме вземе за хахо...

Може би трябва да се изправя срещу страховете си и следващия път да питам, какво иска и защо ме тормози, а ако не получа отговор ще бъде жестоко наритан. Crossing Arms

# 583
Хихихихих, това беше ценно hahaha
Честно и аз се чудя Барбарелка, как живеете там. Аз не бих могла, наистина. Особено пък онзи път за който говориш, че няколко пъти си се будила и онова все е стояло на шкафа и ядяло. Как ще заспиш като няк'ъв караконджул ти се блещи от шкафа... Аз бих вдигнала блока на главата си и бих избягала с луди крясъци.
п.п. А възможно ли е в този апартамент да има нещо, което предизвиква халюцинации например... Някак не ми се ще да вярвам, че такива чудовища съществуват наистина, прекалено е гадно... [/color]

Ей тва е...и аз не искам да повярвам

Напоследък водя преговори да сменим жилището, но мъж ми не дава и дума да кажа за "странните неща"
Аз сама през нощта не оставам, страх голям
Поп не сме викали, но съм пръскала няколко пъти със светена вода и веднъж кадих с тамян  Sick и аз се притеснявам, че може да ме вземе за хахо...

Може би трябва да се изправя срещу страховете си и следващия път да питам, какво иска и защо ме тормози, а ако не получа отговор ще бъде жестоко наритан. Crossing Arms

Все пак няма да го чуеш с глас на човек.Запиши разговора на касетка.Ако искаш остави касетката за известно време след това,а  после като се върне мъжа ти я прослушайте заедно щом те е страх.

# 584

Много ми е интересно какво ще е разумното обяснение, което мъжът ти ще намери. Разбирам той да не го беше видял, да не беше чувал гласовете! Мъжете понякога са твърде горди, за да си признаят, че има нещо, което не подлежи на тяхното обяснение и контрол.
Аз също бих сменила жилището, но си мисля, че ще ми е доста виновно да го продам някому. Пък и ако туй чудо не е просто обитател на жилището, а преследва точно вас - нещата стават по-сложни.
Все пак опитай да направиш всичко, което са те посъветвали - извикай поп да го освети, можеш и да го направиш сама, не е нужно да казваш на мъжа ти, ако е против това.

А жилището чисто ново ли беше, когато го купихте, или някой е живял там? Ако сте го купили от други хора, попитай ги дали и при тях е имало нещо странно преди. 

Общи условия

Активация на акаунт