А за този ДОМОВОЙ - много е страшно

/

Сори,че те плаша,но може да са привикнали към теб,не към апартамента.
Пък аз ще му готвя и ще му правя сладки...

Аз също съм оставяла по Коледа да пренощува на масата, но после всичко се изяжда. Не знам доколко е правилно, обаче така го усещам, че е грешно да се хвърля храна.

Чувала съм, че самоубийците като грешници се скитат. Не им е дошло времето за онзи свят. Също така, загинали от жестока насилствена смърт могат по собствена воля да останат на земята за да довършат делата си, понякога с цел да отмъстят и т.н. Има случаи когато душата е заставена да се скита по земята заради грехове, и други, когато това е неин избор.
Опяването, моленето за опрощаването на душата на починал при всички случаи биха помогнали човека да бъде приет горе. Ние сме чеда на Господ и молбите ни стигат до сърцето му. Земния живот се дава на една душа като изпитание и за получаване на определени уроци. В сравнение с живота на небето, този на земята е ад и наказание.

Какво по-голямо наказание от това нито да си сред живите, нито сред умрелите. Обречен на вечна самота и скитане... Огледалото е най-пряката свързваща врата между света на живите и мъртвите.