Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 529
  • 863
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Все се каня да напиша нещо в темата и все нямам време... Сега използвам, че съм сама и ще разкажа историята накратко.

Майката на баба ми родила няколко деца, но всички момичета боледували и умирали още като бебета. Когато била бременна с баба ми, няколко вечери преди да роди, сестрата на прабаба ми сънувала сън, в който отивала на гробищата и на някакъв определен гроб и там намирала нещо. Като се събудила отишла на същото място и намерила зад гроба две златни обици. Тези обици ги сложили на баба ми като се родила и тя била жива и здрава. Когато майка ми е била малка също е боледувала много и баба ми и пробила ушите и е сложила същите обици. Аз до 6тата си година пък не излизах от болниците, и бях все на инжекции... На 6тата ми година баба ми ме заведе и ми сложи въпросните обици и спрях да боледувам. Тази история я знам от малка. Не знам доколко е истина, доколко съвпадения и случайности, но не вярвам баба ми да ме лъже. Тя сега е на 80 години и не помни много, но когато я накарах преди два месеца да ми разкаже отново тази семейна легенда, както аз я наричам, тя ми я каза абсолютно както и преди, все си мисля е ако ме лъжеше, щеше да  е забравила измислената история.

Слава Богу дъщеричката ми е здравичка, и за сега не се налага да проверявам чудото на обиците. Но все пак ги пазя.

# 181
Преди да си замине баба след тежка операция,седях до нея на леглото в болницата и все ми говореше-
Стани направи кафе на хората,всички са дошли да ме посрешнат,написаха ми и некролога.Питах я къде са и тя ми отговаряше ,че всички са около нас и я чакат .
Вярвам в задгробния живот  .
В други теми съм разказвала за моите сънища с баба ,ще ги потърся да ги копирам тук .

И да,съгласна съм,че децата виждат и знаят много неща до 3-4 годишна възраст .Попитайте децата си от къде идват ,отговорите им могат да ви шашнат,много ще ми е интересно да разбера какво ви казват .За сега Виктор нищо не казва .Брат ми отговаряше като малък ,че е тръгнал от капката и е хванал сестра ми за ръка,за да дойдат заедно-близнаци са .

# 182
Това със събуждането в точен час и аз съм го правила много пъти и винаги съм се будела в часът, който съм си "програмирала"  Thinking

# 183
  • софия
еййй една вечер да не прочета какво сте писали по темата и вие добре сте си поприказвали Wink давам ви една снимка,която се надявам да успеете да видите.. на нея от лявата страна се вижда .. бял приведен силует..поне на това ми прилича.. правена е на балкона ми тази снимка,без светкавица (не знаех как се пуска) с цифров фотоапарат.. все си мисля че не е случайно.. като се загледам виждам сякаш все едно съм в стая,от дясно на снимката сякаш има гардероб,от ляво виждам горен ляв ъгъл на стая все едно .. има и тапети.. нз може да си въобразявам.. вие как мислите ?

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 00:25 от bluebear

# 184
блубеър, много си хубава  bouquet, чудна снимка!
вижда се нещо като силует, ама чак гардероби и тапети не мога да различа.

# 185
  • софия
само толкова можах да направя.. тва дето си мисля че виждам тапети и то като тези в коридора.. те са на едни като листенца по 2,по 3 листенца такива зелени и нз.. на мен на тях ми прилича.. може би само си въобразявам..или просто трябва да  ги видите за да ви заприличат и на вас  newsm78

# 186
Призрак с малко призраче  smile3506

# 187
  • софия
нз обаче ако се загледам съвсем в долната част на тва бяло нещо дето ми седи до главата сякаш ако това е човешка фигура ..то краката му са вързани... а може би просто много филми съм гледала

# 188
И аз дойдох... Hug
Нищо не виждам чесно казано.

# 189
Баси де ги виждате тез неща бре?Я си сипете по едно питие и в кревата Mr. GreenИ вие ли не спите по това време?Ау как ми е криво за едно нещо,пийвам винце и опитвам да се приспя.Къв човек съм Tired

# 190
Един дребен офффф  Crazy:И на мен ми е криво,ама нямам винце.Ако пийна една чаша и съм аут.

Някой бързо да разкаже някоя история да се по сплашим  Whistling

# 191
  • софия
аз имам по-добра идея.. гледам събираме се няколко дето не ни се спи.. и на всичките ни е кофти за нещо.. защо не си разменим скайповете и не си полафим за да си повдигнем настроението ?

# 192
Иначе на английски под "white saturday" наистина се разбира "Велика Събота".  Peace

божке, момичета аз съм родена точно в събота преди Великден, настръхнах докато ви чета  newsm09, а и едни мексиканки така ужасно се хилят отвън. като студентка четях к. кастанеда и имах едно преживяване на сън, което ме уплаши и се отказах от тези си опити. за човек роден на "печелившия ден" мога да кажа, че съм доста сетивна, сънувам починали близки и си говорим отвреме-навреме, но нищо наяве или по- особено. и на мен често ми се случва са си поглеждам часовника в 11.11, учудих се, че сме толкова много Grinning   
стела , споко установх с допитване до баба  се че е съботата преди Тодоров ден !  Stop

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 08:31 от Вили.

# 193
Аз на въпросната снимка извън моста отгоре почти в ъгъла (от дясно) видях още един силует Shockedнезнам как да го ограда но  е изпито слаба жена с черна до около раменете коса newsm78

# 194
недей да се притесняваш.всичко е възможно.може да е гледала филм,да е сънувала,да е говорила с някое дете и то да й е казало нещо.ще видиш,че скоро ще й мине

Страх ме е да не е пророчество Shocked...ама може и да не разбера ,дали е Joy
Току-виж е новата Ванга.Едва ли.Просто е сънувала.
Вече добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт