Майката на баба ми родила няколко деца, но всички момичета боледували и умирали още като бебета. Когато била бременна с баба ми, няколко вечери преди да роди, сестрата на прабаба ми сънувала сън, в който отивала на гробищата и на някакъв определен гроб и там намирала нещо. Като се събудила отишла на същото място и намерила зад гроба две златни обици. Тези обици ги сложили на баба ми като се родила и тя била жива и здрава. Когато майка ми е била малка също е боледувала много и баба ми и пробила ушите и е сложила същите обици. Аз до 6тата си година пък не излизах от болниците, и бях все на инжекции... На 6тата ми година баба ми ме заведе и ми сложи въпросните обици и спрях да боледувам. Тази история я знам от малка. Не знам доколко е истина, доколко съвпадения и случайности, но не вярвам баба ми да ме лъже. Тя сега е на 80 години и не помни много, но когато я накарах преди два месеца да ми разкаже отново тази семейна легенда, както аз я наричам, тя ми я каза абсолютно както и преди, все си мисля е ако ме лъжеше, щеше да е забравила измислената история.
Слава Богу дъщеричката ми е здравичка, и за сега не се налага да проверявам чудото на обиците. Но все пак ги пазя.
давам ви една снимка,която се надявам да успеете да видите.. на нея от лявата страна се вижда .. бял приведен силует..поне на това ми прилича.. правена е на балкона ми тази снимка,без светкавица (не знаех как се пуска) с цифров фотоапарат.. все си мисля че не е случайно.. като се загледам виждам сякаш все едно съм в стая,от дясно на снимката сякаш има гардероб,от ляво виждам горен ляв ъгъл на стая все едно .. има и тапети.. нз може да си въобразявам.. вие как мислите ?
, чудна снимка!

:И на мен ми е криво,ама нямам винце.Ако пийна една чаша и съм аут.

,